mmm

uppsala är intressant...............

Uppsala

Idag 16,20 flyger jag ner till sthlm sen åker jag till Uppsala.. ska väl erkänna att det känns lite nervöst.... Har inte träffat han på 5år... sjuukt!

Nu ska jag ner på stan å äta lunch med Jenny =)

ha en bra dag

Hem

Det är så skönt att komma hem till farmor å farfar... dem är mina favoriter!!!
Farmor hade gjort iordning mackor samt nybakade lussebullar!! mums!! =)
Jag är glad över att ha så fina farföräldrar och dem betyder verkligen jättemkt för mig!!
Så mycket som jag umgås med dem så känns de ibland som att de är mina föräldrar! =)

kram

jippiie

Nu har jag äntligen fått delegering, känns skönt!! =) (Jag får ge medicin)

snart fredag!

underbart

Vad det är skönt att bli väckt på morgonen klockan 7 av jobbet när man inte börjar förrän 14.... haha!
Jag somnade iaf om och vaknade klockan 8 klarvaken och pigg! Jag är typ alltid glad nu för tiden.... Gissar på att träningen har en stor verkan i det hela!! Mår såå bra av att träna!! =) Sen kan det ju vara att jag umgås bara med personer som gör mig glad...... =)

Får vara ledig fredag, lördag och söndag!!!! kommer bli jätteskönt att få vila upp dig lite!! =)

jaha vad ska man skriva om.... Sitter på en annan avdelning nu... på mindre än fem min har "greta" kommit in två ggr och frågat om jag sett hennes hund.... hahaha.... Även om det är hemskt med demens så är det lite humor i det också =)

Flyger alltså ner till sthlm imorgon... flög senast i somras då jag kom hem från Irland... tycker det är astråkigt att flyga... väldigt långtråkigt.....!! Men 50min tycker man borde gå snabbt.... Hade helst velat flyga med malmö avi. då bjuder dem alltid på fika och tiden går sååå mycket snabbare än när man flyger med sas.....

Det känns heelt sjukt.. jag ska alltså träffa en person som jag inte sett på 5år!!! Börjar bli lite nervös!!

kram

onsdag

nu har jag iaf lugnat ner mig en aning =) haha

Snart är det helg och det ser jag verkligen fram emot! Ska åka söderöver på en lite tripp över helgen, skönt att få komma bort å göra något för en gångs skull!! Kommer tillbaka söndag natt och börjar jobba 07 på måndag... kuuul...... not!
Sen så har jag fått ett nytt schema två veckor framöver!! Blir bra! Kanske kommer bli erbjuden en tjänst men när var hur håller jag osagt tills vidare!!

Det har snöat mycket och det är väldigt mysigt!! Känns som om vintern är här nu =)

Diskuterade igår med Mattias om tjejtidningar..... Jag kan faktiskt hålla med om att tjejer tänker alldeles föööör mycket...  och det är nog inte så konstigt när det står så konstiga grejer i tjejtidningarna.... Typ, hur man inte ska vara för påstridig mot en kille, hur man ska sminka sig, hur man ska tänka, göra osv osv.... Det går ut på att man ska bli så perfekt som möjligt??
Ska sluta med tjejtidningar.. haha... men det är ju även väldigt roligt att läsa lite skvaller å så =)

Lön imorgon.. =)=)=)=)=)=)=)

h#R% W#¤A%RQ5u7

Gaaaaaah, vad förbannad jag är!!!!!!!!!!!!!!!!!
Att vissa INTE kan köra bil överhuvudtaget!!!!!
Hade lite brottom idag till jobbet... men om jag skulle köra bara lite fortare än vanligt skulle jag hinna... kommer körandes efter E4an... kör typ 95 på 90väg.. ser att en bil står parkerad vid en p-plats vid sidan av vägen..... han blinkar höger och står alldeles still.... jag kommer närmare.. och vad gör gubbjäveln.. jo han kör ut framfö mig!! inte fan blinkar han ut till vänster utan han blinkar fortfarande höger... jag måste pallnita typ ner till 50.....jag var redan stressad så jag blev inte direkt gladare!!!! *svordomar*!!!!!  Sen gick de inte att köra om heller.... Han kollade inte ens om det kom en bil bakom sig.... jag lägger mig nära nära bakom han för att visa att jag blev liiiite irriterad.... men inte fan ökar gubben farten.. han ligger å kör där på 89....... *ARG*.... börjar närma mig infarten till R-fors och tänker äntligen kanske jag slipper han... men tror ni jag har sån tur?!? icket... självklart ska han också svänga in!!! SUCK!!!!
Ligger efter han hela vägen in till Robban och svär högt för mig själv!!
Sen väl inne i Robban på 50vägen bara tvärstannar han längs vägen och kärringen i bilen ska gå ut!!!!!! AAAAAAAAAHH!!!
så då var jag ju tvungen att pallnita igen!!! HELVETE så sur jag var!!!
Blev bara 5min sen till jobbet....... åh! Var bara tvungen att skriva av mig lite ilska!!!!!!!!!!

irritation

jag är en människa som blir väldigt lättirriterad av lite sömn.... eller iaf extremt lite sömn..... just nu är jag arg på allt! haha
vill helst av allt bara slänga mig i sängen och inte gå upp förrän imorgon... men först måste jag köra hela jävla långa vägen till bygdeå..... de har säkert inte ens plogat vägen!! mörkt å jävligt... vore väl bara tur om jag inte kommer glida av vägen! Usch vilken hemsk människa jag är nu.. farmor kan bara fråga mig en enkel liten fråga och jag ryter tillbaka.... bäst att dra sig tillbaka till skogen där jag inte kan bli arg på någon =) (hoppas mina katter inte irriterar mig) haha

Grattis Jenny och Patrik som ska bli sambos!! Kul att allt fungerar och hoppas det blir bara bättre när ni flyttar ihop!

Det tråkiga är ju att ibland när man flyttar ihop med sin partner så blir allt bara sämre... man börjar bråka om städ, mat och smått.... varför kan man bara inte prata igenom allt hur man vill ha det innan man flyttar ihop så man slipper gå å bli irriterad på varandra... jag tycker själv att man ska sätta upp några grundregler som man håller sig till så slipper man förhoppningsvis allt bråk eftersom man vet då vad det är som gäller...

vill bara mysa med nån mysig i soffan nu... somna i soffan i någons famn............ jag blir en mysig person också när jag är trött.. inte bara irriterad =)

exotic

Blev ingen lunch med jenny så jag åkte och hämtade mamma sen for vi på Coop och handlade lite!
Det som inhandlades idag var ett par mjukisbyxor å lite småtjaffs....
Jobbar imorgon så jag åker tillbaka till gullis ikväll efter middagen... blir nog en tidig kväll.. börjar känna mig lättirriterad... brukar ofta vara ett tecken på att jag är trött!!

tjo

Insnöad

Tack vare min kära granne slapp jag bli insnöad imorse! Det hade snöat och blåst så mkt inatt att det var nästan tre decimeter snö på gården... och jag har inte direkt fyrhjulsdrift på bilen..... Som tur var kom Stig tidigt imorse och skottade =)

sov 3 timmar inatt.. haha... var vaken till halv fem.. och jag var typ inte ens trött!! Jag som brukar vara helt död efter kl 22 på kvällen.. men har man kul så kanske det är lättare att sitta upp =)

På fredag får jag lön... det behövs VERKLIGEN... pengarna har bara försvunnit!! (Garderoben har utökas, haha)

Ska äta lunch med Jenny idag på stan.. känner mig inte sugen på att gå till stan i denna blåst!! Så det blir att ta på sig mycket kläder =)

Finns det någon människa som är så lik en själv att det är sjukt? Nästan riktigt läskigt?? Typ som en själv fast bara placerad i en annan kropp??  Om det är en person av de andra könet är de då menat som "the one" och om det är en av samma kön är de då ens bästa kompis för resten av livet?? (nu menar jag om man är hetro)
Hur ska man kunna veta??
Känner man när man har hittat den rätta att det är den "rätte" ?? Eller kommer man leva i någon slags ovisshet om att de kanske dyker upp någon som är "bättre"... ??  Jag vill gärna tro på att man känner en känsla av att man har hittat den man ska dela sitt liv med... Men man vet ju inte som innan.. egentligen svårt att spekulera om framtiden... det återstår väl bara å se... jobbigt bara att jag är så GRYMT nyfiken av mig... nästan så det kan vara jobbigt ibland....... Och VISSA verkar ju tycka det är kul att utnyttja det... haha =)

Nu ska jag se ett avsnitt av Family guy - The tan (S05E11) Världens roligaste!!!

bjuder på en bild från thai... värme, drinkar och vattenpipa!

thai

Åkte till Miriam, Daniel och Tim igår efter jobbet. Blev bjuden på jättegod Thaimat! Tack snälla =)
Lekte med söta lilla busTim... underbar unge!! =)
Sen skulle vi göra en chokladtårta...  haha.. Miriam hade ingen form så vi fick ta en som va lite trasig.. formen på tårtan kanske inte var så snygg men den blev mycket god! =)
Jag åkte hem rätt så tidigt för jag var trött... på vägen hem snöade det som attan.. ibland såg man knappt tio meter framför bilen!! Men jag kom hem iaf!

Sov till nio imorse.. skönt!! Sen provade jag lite kläder... haha!
Ut och skotta lite på gården... sopa av bilen all snö och gå in för att äta lite mat..

Nu är jag på jobbet.. väldigt väldigt lugnt!! Jag och Pernilla som ska jobba ikväll.. blir bra de =)

5............

kram

Fan!!

Detta är en lista över de 100 folkrikaste tätorterna enligt Statistiska Centralbyråns tätortsavgränsning år 2005.

Tätort, folkmängd


  1. Stockholm 1 252 020
  2. Göteborg 510 491
  3. Malmö 258 020
  4. Uppsala 128 409  <----


Jag förlorade ett vad... fast dock var det inte bestämt vad vadet handlade om... haha


Snö

Tror det nästan har kommit en decimeter snö här i R-fors.. väldigt mysigt och fint! Blir genast mycket ljusare...
Dock så hemma hos mig i Bygdeå har det knappt kommit nå snö alls... !

Somnade inte förrän vid 01 inatt... tänkte att jag skulle säkert vara helt förstörd imorse när jag skulle stiga upp 05,45 och fara till jobbet.. men jag nästan hoppade upp ur sängen.. klädde på mig, gick ner å fikade sen ut å skrapa rutorna på bilen innan jag rullade iväg mot jobbet... var superpigg!!  Eller så tror jag det kallas övertrött =)
Var tidig på jobbet men jag latade inte mig för de utan jag började jobba!  Kikki kom typ 07,05 nyvaken och sa att hon hade vaknade 06,45.. haha! Men vi var snabba som attan även fast jag tyckte vi tog det gansla så lugnt... Fick dela medicin idag.. eftersom jag var själv med delegering trodde jag att det skulle vara stressigt.. men icket.. det gick jättebra!! =)

Jag börjar nästan tro på ödet... Ju mer jag tänker tillbaka på mitt liv så känns det som om att allt det som har hänt har skett pga vad som kommer att hända framöver... Att man går igenom vissa dåliga saker för att få erfarenhet till senare i livet.. kanske lära sig något! hm, jg måste fortsätta senare med detta.. måste gå å arbeta nu =)

Någon som vet vilken som är den 4 största staden i sverige??

bubbel

Sitter på jobbet nu.. har nyss ätit och känner mig rätt så trött!
Har jätteont i kroppen efter all hårdträning denna vecka... känns som om jag inte kommer ta mig upp ur sängen imorgon... Som tur är finns de många rullstolar här på jobbet =)
Något som jag verkligen kände för nu var att sitta i ett bubbelbad och bara ta det lugnt... guud så skönt det vore!!
Egentligen tycker jag inte om att bada badkar å så... men när man har ont i musklerna så är ett varmt bad väldigt skönt!!

Är lite avis på Sofia, Malin å Johan som åker utomlands snart i 4månader... både till usa, thailand och australien...
själv är man en riktig blekis! usch å fy... har varit skönt att få lite färg i ansiktet..!

Tycker inte om att vara på jobbet när det inte finns nått att göra... tiden går så sakta och jag blir rastlös!! Men allt är typ gjort så det är svårt att hitta på nått... kanske ska kolla om någon behöver nått tvättat.. eller gå och prata med min favvogubbe här! =)

kram

läsare och lycka

Jag tror att mina muskler är rätt så döda... har tränat sjukt hårt de senaste dagarna.. blir bra att få vila kroppen över helgen!! Dock så jobbar jag heeeela helgen... men men, det är pengar!

Undrar om jag har några läsare här? vet iaf att jag har en flitig läsare som blev arg på mig igår för jag inte hade uppdaterat!! ;) haha

Vad det skulle vara skönt att ha ett riktigt hem nu känner jag.. Att få packa upp alla mina grejor ur alla kartonger, sätta in alla kläder i garderober.. slippa ha resväskor framme osv!!!

Jag och sofia pratade igår om lycka och livet, killar kärlek osv.. som vanligt! haha
Det är ju egentligen så att det är ens egna tankar som styr allt...
till ex, om vi säger att man träffar en ny kille.. går på några dejter och känner att det känns rätt så bra... sen berättar man för sina kompisar vem killen är osv... då finns det säkert alltid någon som känner han och säger att, nej man han kan du inte vara ihop med.. han har ju dem här eller dem där felen... även om man väljer att inte lyssna på vad dem säger så ligger ju ändå det där i bakhuvudet och bilden man haft av killen förändras nog...
Kan man lyckas med att bara se allt de positiva hos en människa ?? Inte bry sig om de man tycker är negativt??
Vissa person verkar ju vara negativa i själen... eller jag menar att de har alltid en negativ inställning till allt. Hur roligt är deras liv??
Är det inte bättre att försöka tänka varje dag att man ska vara lyckig för även de små sakerna....
Det är dock otroligt svårt att ibland bara vara glad över de lilla grejorna.... ibland känns det bara som de fattas något!!
Hm. man kan nog diskutera hur mycket om helst men nu ska jag börja jobba...

En vecka kvar till jag åker ner till Uppsala! =)

kram

rubrik

helt tomt i hjärnan idag.. har ingen aning alls var jag ska prata om...

Slutar jobba klockan 16,00 sen ska jag på gymmet en timme!!
Ledig imorgon, tror jag iaf... =) Blir nog att ta det lugnt.. kanske gå en promenad eller åka och träna lite mer!

tjing

Drömmar

Vad för slags drömmar är realistiska att ha??

Man har ju ofta drömmar om hur man vill att sin framtid ska se ut osv... Är det meningen att man ska alltid sträva så långt tills man når alla sina drömmar eller ska man bara nöjja sig med hur vardagen ser ut??

Det är svårt att veta vad som är rätt? kanske när man själv känner att det är rätt då ska man sluta drömma vidare??
Eller ibland kanske det är bra att dagdrömma sig bort från vardagen... eller dagdrömmer man om nått bättre bara för att man mår dåligt och vill ha ett annat liv??

Jag har många drömmar i mitt liv. jag är en sån människa som kan gå en hel dag och vara inne i min egna fantasivärld...  Sen så vet jag ju att jag aldrig kommer vinna en miljard och göra vad jag vill resten av livet...! haha =)

Kanske är det bäst att bara se var dag för sig..  njuta av det man har nu....!
Men det är ju så kul att leva i en fantasivärld.. jag tror jag får blanda!! =)

kram

julklappar

Vad ska man önska sig till jul?!?!?
måste göra en lista....

Jag ska tydligen på smekmånad till Thailand, trevlig värre ;)

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Blev ingen förfest... åkte till Jenny ist och umgicks med henne! Grymt kul att träffa henne, som vanligt =)
Stå på dig Jenny!

Det är bra att de flesta människor är olika, då blir det så mycket roligare när man hittar någon som är lik sig själv!

Farmor å farfar åker med tillbaka till Gullis imorgon.. trevligt att få sällskap.. farmor åker nog med mest för hon saknar katterna.. haha, hon är snäll hon min farmor! =)

Veckan som kommer består mest av jobb och träning.. det är typ de jag har tänkt sysselsätta mig med fram till nästa år!
Chefen pratade med mig i veckan om jag ville jobba nu över storhelgerna... ja sa jag.. jag har väl ändå inget bättre för mig =) tragiskt men sant!

kanske dags att sova nu!

shopping

Vad är det med shopping som är så beroendeframkallande?!?!
Jag var tvungen att tvinga mig själv från stan idag så inte kontot skulle ta slut på pengar... älskar kläder!!
tur att jag bor ute i skogen och inte är inne i stan så ofta... !
Sjukt mkt med folk på stan idag.. börjar ju gå mot julen och då brukar ju folk bli som galna!! Själv har jag inte börjat med julklappar än... det blir nån gång i dec!!

middag med Ann och Anton idag... sen kanske till Emelie på nån förfest.. ska dock vara nykter!!


nu ska jag fika med f&f...!

kram

fredag

Blev inte riktigt som jag tänkt igår.. när jag kom hem åt jag mat sen gick jag upp på rummet, slängde mig i soffan och såg ett avsnitt av prison break! Blev väldigt trött... Simon hade kommit till mig på jobbet under dagen och sa att jag skulle med å spela badminton på kvällen... jag hade tydligen inget val.. haha men jag blev taggad! Så jag åkte aldrig förbi sofia... kl 20,00 stod jag utanför e-six och väntade på simon å gänget... vi spelade till kl 22 på kvällen och det var riktigt roligt! jag spelade rätt så bra fast än jag inte var sur... (simon säger att jag spelar så mkt bättre om jag är förbannad... eller så säger han bara det för att ha en anledning till att göra mig förbannad.. han tycker tydligen det är kul! haha)
Hem och hoppa i säng =)

Gymmade idag 11-12.. riktigt skönt! Känner att imorgon kommer jag ha träningsvärk!

jobbar till 21.... drygt!

kram

träna

tränade igår på F. hälsan! Åh så skönt det är att börja träna igen.. man får mer energi, blir piggare och mycket gladare! Rena medicinen! =) Jag var så uppe i varv när jag kom hem igår att jag städade hela huset, torkade även ur kylskåpet!! Både en säkring och en glödlampa hade gått så jag bytte de också..  Vad man blir duktig av att bo ensam! =)

Idag efter jobbet ska jag till Sofias jobb och hänga med henne ett tag.. sitta där och andas in en massa os från allt fett.. nice... not! man luktar ju frityrolja varje gång man umgåtts med sofia! haha men det blir bra.. får snacka av sig lite och jag brukar alltid få höra nått nytt skvaller.. kan vara ganska kul när man inte längre bor i stan!

snart helg igen, ledig både lördag och söndag.. förhoppningsvis! tänkte kanske jobba ändå om de ringer...
annars åker jag in till umeå.. vill träffa jenny och umgås med henne! =)

skumt jobb.. först är det supermkt att göra typ fram till nu.. sen blev det helt dött.. ska väl börja duka för mat snart!

tjing!

Tisdag

Åkte in till stan redan igårkväll efter jobbet, kändes bäst så!
sov till nio imorse, väldigt skönt! Som vanligt ringde dem från jobbet och ville att jag skulle komma å jobba.. men jag sa att jag var så slut efter helgen så jag ville ha en dag ledigt... skulle ju även besikta bilen idag!

Besiktningen gick utmärkt.. fanns inget att klaga på! skönt, nu äre bara att köra vidare =)

Gick ner på stan sedan med farmor.. förbi emma och bytte schampo, hoppas detta blir bättre =)
Köpte även lite småtjaffs som man alltid behöver! inga kläder... de får bli efter nästa lön!

Beställt en kalender idag för 2009!  stallboken.se

Miriam ringde imorse och pratade på om allt möjligt, hoppas de får köpa huset till ett bra pris!! Vore skoj för dem! =)

ska till nina snart å kolla på film å lite bilder ;) haha

kram

framtid

vad ska man göra av sitt liv?
Värst vad allt kan ändras.. jag har alltid varit en person som haft mål och vetat vad jag vill! Min dröm har alltid varit att bli veterinär, men insåg ganska fort att få högsta betyg i alla ämnen var väl inte riktigt verkligheten.. så den drömmen har väl bara legat i bakhuvudet. Sen var det en lång period som jag ville bli polis, eftersom jag vill bli hundförare. Hela gymnasiet var jag helt säker på att att jag skulle söka till utbildningen. Men nu har jag som plötsligt bara blivit osäker med allt.. Polis lockar inte lika mkt längre...

Jag känner mig stundtals sådär tom.... hur kunde de bli såhär?? jag som alltid har varit målmedveten och vetat vad jag vill... nu är jag inte säker på något längre..... hm, allt känns bara skumt... Jag som tänke förut att jag aldrig skulle kunna jobba på ett äldreboende och nu plötsligt gör jag det och jag trivs oerhört bra. Ett roligt jobb men mkt människokontakt vilket jag tycker är jätteroligt.. jag vill jobba med människor eller med djur! det är iaf en sak som jag är helt säker på!

vi kan även gå in på ämnet killar... tycker alltid jag har "vetat" vilken slags kille jag vill ha, hur han ska se ut osv... (man dagdrömmer nog alldeles för mkt). Men sedan när jag har träffat en sådan slags kille så är det verkligen inget jag vill ha... man ska nog inte stirra sig så blind......

ne händan efter tar jag bara allt som det kommer... med jobb, boende, killar å allt!

hade tänkt bjuda på en bild på mig när jag är på jobbet!

kram

huvudvärk

vet inte vad som är felet på mig.. har ständigt huvudvärk!! Vet inte om det beror på förkylningen men det tror jag inte.... väldigt jobbigt är det iaf!! Fast det kan nog ha med jobbet att göra.. blev värre sen jag kom på denna avdelning som jag är på nu.. många som sitter å skriker här.... jobbigt för skallen!

kör nog in till ume ikväll efter jobbet, om det inte är super mkt dimma! bilen ska besiktas imorgon också ska jag umgås med Nina =)

nu får gärna snön komma, längtar efter mkt snö! Det är så mysigt!!

Har börjat träna på företagshälsan nu, kul och framförallt väldigt skönt att träna!! saknat det.. nu kanske man kan få tillbaka kroppen man hade för två år sedan...... *hoppas*

nu ska jag fortsätta arbeta!
kram

Ensam är stark

eller?
Jag tycker att det kan vara jätteskönt att vara ensam ett tag för att få lite lugn och ro och komma bort från all stress.
Men nu när jag har bott ute i skogen ensam ett längre tag börjar de nästan bli för ensamt... tror mest att det är höstmörkret och det kalla vädret som gör det. Jag saknar lite att kunna åka till en kompis som bor NÄRA och bara säga hej. jag känner en av grannarna rätt så bra men dem är över 70år, och det är väl inga jag direkt jag skulle sitta och snacka skit med en torsdagkväll... visst är dem jättetrevliga men, ja, ni fattar.

Men snart är det vår och då kommer ljuset tillbaka, kanske även glädjen =)

Nog för att jag inte vill flytta tillbaka till stan, trivs oerhört bra på landet.. vill verkligen bo på landet. Men gärna med kompisar nära. Eftersom jag är från stan så har jag ju mest "stadskompisar". Tyvärr är dem inga tjejer som vill flytta ut på landet i åldern vi är i nu... de är stadstjejer.... men jag lär ju känna nya hela tiden när jag bor här ute, via jobbet mest, så det är ju kul! Som tur är har jag Miriam en bit bort, tråkigt bara att de bor några mil ifrån mig!

usch, vilket deppigt inlägg... MEN jag skyller på vädret!! Grått och TRIST!

grattis på farsdag pappa!

kram

lördag

tack Bertil för den värmande kommentaren =)

Igår blev det att kolla på lite idol på kvällen sen gick jag och la mig... det sägs ju att man ska sova bort en förkylning, la mig med två täcken och myste i min stora säng! =)

I sommars köpte jag tandblekning för jag tänkte att det skulle vara en rolig grej att testa... jag tycker inte att jag har så gula tänder men om man kan få vitare vore ju det roligt! =) så igår efter middagen tog jag fram kartongen och började böka på med det där... lite knepigt.. man skulle koka upp vatten, sen hälla i lite kallt vatten så det blev typ 60grader varmt. sedan skulle man hålla i skenorna och doppa dem i vattnet i typ 10sek... ta upp skenorna, skaka av lite vatten och stoppa in i munnen så den blev formad efter tänderna... skum känsla... menjag lyckades iaf rätt så bra!  efter man gjort färdigt både över och underkäke så tar man blekningsmedlet och duttar i skenorna innan man stoppar in dem i munnen.. sen ska skenorna vara inne i typ 2timmar... hah det gick inte så bra att prata med skenorna i munnen kan jag säga.. hahahah!

såg ingen skilland men man måste göra 3-4ggr innan man ska kunna se skillnad... så jag får återkomma med resultat... kanske skulle ta ett kort så man kan se före och efterbild!! =)

nu är jag på jobbet.. lugnt att jobba på en lördag!

ha en bra helg!
kram

jobbet

Har lunch just nu!
vilket kaos imorse när jag kom till jobbet. Är på en ny avdelning nu och ska jobba för en tjej som har semester i 3veckor. Jag har bara varit på denna avdelning en gång tidigare och det var en kväll.
Jag kommer hit och frågar nattpersonalen hur natten har gått.. klockan 07,10 har fortfarande inte tjejen jag ska jobba med komma så vi ringer till henne.. hon hade tydligen sagt igår att hon hon var sjuk men det har aldrig kommit fram så plötsligt ska jag jobba ensam!

jaha kul tänkte jag... hur ska detta gå... känner ingen av de boende och har ingen aning om rutinerna på denna avdelning. Och eftersom jag inte har delegering än kan jag ju inte ge medicin.. Ringer Birk som ska försöka ringa ut någon som kan komma å jobba... får iaf hjälp med medicinerna, och att ta upp en utav de boenden eftersom han är så tung att jag inte kan vända han själv... men jag lyckas med att få upp de resterande själv!! jag är duktig jag!

sen kom henrik iaf o skulle hjälpa mig resten av dagen!
så det blev bra till slut! =)

Antingen första eller andra helgen i december ska jag och Nina till Uppsala och hälsa på nå gammla vänner. faktiskt två killar som vi lärde känna på konfaläger i Frankrike!! Sjukt kul ska det bli att träffa dem igen =)
På tisdag ska jag o nina kolla på konfafilmen som gjordes i frankrike och se en massa sparade bilder!

Nu har jag iaf något att se fram emot!

Annars är det jobb hela helgen som gäller.. hoppas bara att min förkylning släpper för på måndag har jag tänkt ta tag i träningen på allvar!! =)

kram

vad händer i livet ?

jag håller på att bli tokig.. jag vill ha en EGEN häst... det är typ de enda jag vill just nu... eller ne, jag vill bli rik, jag vill ha ett hus, jag vill vara lycklig.. osv osv ... haha!

Jag förstår ju att jag måste lägga ner tanken på att få äga Ernie nån dag men han kan inte försvinna ur min hjärna... han är verkligen min drömhäst och ja vill så gärna ha han... men chansen på att jag en dag ska få se han igen tror jag inte är så stor.. tror han blev såld till england.. martina skulle snoka in i de där lite mer...

varje gång jag har internet sitter jag å kollar på bukefalos efter häst... hittar ett par st som jag skulle kunna tänka mig..! vore sååå kul!!

den enda hästen jag rider nu är Miriams Bettan.. väldigt rolig häst att rida! går inte att fuska alls med den hästen.. ingen som man bara kan glida runt på utan det gäller att rida.. men hon är hemskt ärlig så rider du rätt så går hon bra! kul som attan :) Sen är de en jobbarkompis som vill att jag ska börja rida hennes häst.. var å kollade på den i söndags.. men vi kunde inte rida ut då för hästen hade inga broddar å de var väldigt halkigt ute.. så de får bli kanske nästa vecka!

annars bor jag ute i skogen... trivs rätt så bra förutom att de kan vara ensamt ibland!

känns nu iaf som jag börjar hitta tillbaka till mig själv, väldigt skönt!! jag tappade väl bort mig själv lite där på vägen ett tag när jag var fast i ett förhållande... men de är jag inte längre å det är underbart!! trivs rätt bra som singel nu också... de enda negativa ja känner just nu är att de är tråkigt att sitta ensam i soffan i höstmörkret!! men våren är ju snart hääär!! (positivt tänkande) :)


hm, tror inte att nån läser min blogg längre men det är bara skönt att "prata" av sig lite....

fortsättning följer på hästjakten!!

so long..

RSS 2.0