duktig!

Jag är stolt över mig själv!! Igår jobbade jag själv och jag hittade till alla utan problem, glömde inte något och allt gick toppen!!! Jag har en riktigt bra minne!! Kul var det också!! =)

Idag hade jag tänkt köra lite grejor till lägenheten innan jag börjar jobba!







hoppas ni har en toppenhelg!

kram

You put a smile upon my face

Härligt med sol ute, men varför ska det behöva vara så kallt? längtar tills de blir sommar så man slipper klä sig med tio lager kläder innan man kan gå ut...  Fast för mig spelar de nog ingen roll vad det blir för väder i sommar, ska jobba heeeela sommaren!! Men sol är ju alltid välkommet!

Åh, vill flytta IDAG....... ska bli såååå skönt att få nått eget igen!!! Kommer bli riktigt bra!!!

Idag var jag och brorsan i stugan... sen gick jag till Jenny och kollade in deras nya lägenhet! De håller på med en totalrenovering. Så det fanns inte så mkt att se förutom planlösningen =) Men de arbetar snabbt så de dröjer nog inte länge tills det går att bo där! Kul för dem!! =)

Tror de blir en lugn kväll, Nina hetsade på utgång men jag vill vara pigg imorgon på jobbet! Vi får se vad som händer!

En stor kuk är en klen tröst i ett fattigt hem!

torsdag

Härlig dag, började med ridning i stöcksjö på Pysing och Pysaja. Lugn tur idag, Pysing var segare än segast! Nästa gång ska jag rida Pysaja, det är lite mer fart på henne.. och de är ju sånna hästar jag är van med så det blir nog bra! Har nog inte tålamodet med dem som knappt går framåt... haha, han är rolig Pysing... vill knappt gå framåt men så fort han börjar trava så blir han så glad att han vill bocka lite... och såklart ge ifrån sig ett litet skrik.. men han har nog inte riktigt fattat hur han ska bocka.. försöker lite halvt men det blir mest ett litet hopp.. haha =)

Sen hem och duscha, äta lite och vidare till jobbet.
skulle egentligen ha möte med chefen men han hade ett möte med kommunen som hade dragit över på tiden så de blev aldrig nått möte. Får se om det blir nästa vecka...

Hade typ världens snällaste tjej idag med mig på inskolningen! grymt bra på att förklara allt, och verkligen genomsnäll!! Det var kul! =)

Ledig imorgon!

kram

Better in time

Åh vad det är kul att jobba!! (kommer säkert ångra mig någon dag att jag sagt det..)
Jag är en så rastlös person... Älskar när de är full fart och man har mkt inplanerat!!
De kombinerat med att ibland bara ligga hemma i soffan framför en bra film!!
Perfekt!

Micke ringde mig igår, vi pratade om allt möjligt. Han berättade att han hade hört på ett radioprogram under dagen. Där hade de diskuterat ärliga personer. Sånna som säger vad de tycker utan onödiga omvägar och fjäsk, som mig då! haha
Fast tydligen hade några av radiopratarna varit emot det... de sa att ärliga personer hade social inkompetens. HAHA
Roligt att Micke hade tänkt på mig då. Det kanske stämmer. Att de som är socialt inkompetenta vet inte hur de ska säga saker, bristande språkkunskaper, så då säger de ist bara rak ut de första de tänker på. utan att tänka efter. haha....
Som mitt försvar sa jag att jag är för lat för att hålla på att förklara saker eller "prata runt" ämnet när man ist bara kan säga enkelt och ärligt vad man tycker. Vet inte riktigt om Micke höll med mig där eller om han verkligen syftade på att jag hade några slags sociala problem... haha, vi låter de vara osagt... Roligt var det iaf!

En timme kvar tills jag ska på jobbet, blir spännande att se om de blir samma runda ikväll eller om man får se nått nytt!!=)

ha en fortsatt bra dag! =)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

yes jag är inte längre en arbetslös jävel!!!
SÅ jävla skönt!!

Jobb
Lägenhet om en vecka
Solen skiner på mig

UNDERBART!!!!!!


Det rullar på bra nu!


puss påre

Livsglädje!!

Åh vad jag verkligen behövde denna dag. Har gått omkring på gränsen till deprimerad och haft noll livsglädje...
Jag och Nina åkte ut till Stöcksjö. Nina har en arbetskamrat där som äger nordsvenskar.. De ville att vi skulle komma och rida och kanske fortsätta rida några ggr per vecka! Strålande fint väder idag. Jag fick en 6åring som heter Pysen, verkade först lite halft galen när vi stod i stallgången och gjorde i ordning. Nina tog mamman till Pysen. Kommer inte ihåg vad hon hette, men något på P... haha skit samma...  Vi fick direktiv vart vi skulle rida. En helt underbar ridled i skogen red vi på. Först tänkte jag, fy fan vilken seg häst jag fick.. det var ponnyskänklar på men hästen orkade typ trava tre steg innan den gav upp... Men med Nina i tätet, och hennes häst var lite piggare så fick jag ett bra dragplåster! Till slut kom Pysen igång och då bar de av i en galen fart!! Ninas häst tog enorma steg så vi fick galoppera snabbt efter!! =) Sjuuuukt kul var det!! jag satt bara och skrattade, samt att jag fick ducka emellan åt och kasta mig åt höger o vänster... det var nämligen ganska djup snö, så Ninas häst kastade upp stora snöklumpar från hovarna, rätt på mig och Pysen!! hahaha Men det gick bra iaf!! Alla fyra var väldigt glada efteråt... tror att hästarna tyckte de var minst lika kul som jag och Nina tyckte det var!! Och Inger (ninas jobbkompis) tyckte vi skulle komma tillbaka redan på måndag! Så det blir nog ridning då också!

Har verkliegn saknat att umgås med hästar. De ger så mkt glädje och lycka till en!!
Och nu verkar det ju som om jag blir kvar i stan så då kommer jag tillbringa mycke tid där!! =)

På tisdag blir nog allt bestämt.... får uppdatera er då =)
En bild från idag:


grått

Begravning och regn idag.... Man blir som lite nedstämd av begravning. Även fast jag inte kände han så satt jag där med tårar i ögonen... fast jag har ju träffat han många gånger så jag känner ju han lite men inte nära. Skjutsade farmor å farfar dit och satt med i kyrkan. Länge sen jag var på begravning... Tur man slipper gå på det ofta... !

Hmm.. undrar vad jag ska göra ikväll.. ingen svarar i telefon..... eller så har de redan planer för kvällen.. ja är rastlös och vill göra nått.... !

Har iaf två arbetsintervjuer på tisdag... hoppas hoppas!!! Ska verkligen förbereda mig och skryta upp mig själv så de vill anställa mig!!!!! Skulle gärna kunna jobba dygnet runt nu!!! VILL ARBETA!!


hoppas ni har haft en gladare fredag!

Nykterist, javisst!

Jaha, då blev man 21år idag..... 20 kändes bra... nu känns de som det håller på att gå utför. Eller 25 tror jag är en bra ålder. sen kan de stanna =)
Jag fick även ett strålande väder på min födelsedag, underbart!
Varit ute på en promenad med Nina! Vi skakade hand på att vi skulle vara nyktra tills första juli. haha, dock kom vi inte fram till vad som hände om man förlorade!

För övrigt blir det en lugn dag. Middag med släkten här på Teg. Och fika med vänner imorgon.

Ha en bra dag! kram

what´s new

Var på mineralsminkrådgivning idag med Nina på Face..
Såg verkligen fram emot det men de blev en besvikelse.... Tjejen som sminkade mig kunde inte alls se vilka färger jag passar i osv.. det blev inte bra.. såg typ ut som en transa.... fy, var bara att gå hem och tvätta bort allt.
Sen var de inte direkt att hon gav tips ang mineralsmink. Hon sa bara vad hon använde. men men, nu vet man ju att de inte är värt att gå å göra nå sånt igen =) Då är det bättre att fara till Linda och sminka sig, hon är duktig =)

Sen ringde jag Jenny och snackade lite... Hon bjöd mig på lunch på Invito... trevlig värre. Sen gick vi runt och kollade på ringar... Diskuterade hur man ville att sin förlovningsring skulle se ut... mest på skoj bara =)

Ne, om man skulle ta och gå en långpromenad sen köra body pump ikväll!

tomorrow is the day

Vek

Ikväll vek jag verkligen ner mig helt.
Känns som om jag håller på att gå in i en depp pga att inte ha nått att göra... inget jobb.. det är astråkigt.. jag klättar på väggarna...
alla vänner är upptagna med jobb, pojkvän och liknande...
Man kan inte alltid vara stark.
Jag visade mig sårbar inför mitt ex..   Vilket på nått sett man eg inte vill göra. man vill ju vara den starka som gått vidare med livet osv... så tänker iaf tjejer.... ja vi är fjantiga...
men iaf.... jag pratade med han... han har skaffat ny tjej.. det kändes tungt.... men inte tungt på de sättet, jag har inte fortfarande känslor för han  och jag vill inte ha tillbaka han. nej det vill jag verkligen inte..
Mer tungt för att han var min första kärlek... det kommer alltid vara nått speciellt tror jag, hm..
Men grejen var väl den att jag har saknat han på senare tid.... han var min bästis i tre års tid, vi pratade flera gånger om dagen och jag ringde alltid han när jag inte hade nått att göra eller ville bara surra om ingenting...
Nu är de ju länge sen det tog slut och jag har inte haft den saknaden förut egentligen.. kanske mest ett tag just efter när man var van att prata så mkt... men iaf.... nu när jag har varit arbetslös ett tag och har lite att göra så hade de varit skönt att haft den där man kan ringa när som helst och bara surra... med många andra skulle de bara känna så krystat... som: - kom till saken, varför ringer du, vad vill du osv....
Fast enda förstår jag inte... så taskig han varit mot mig vet jag inte varför jag vill ibland vara kompis med han.. är de när jag känner mig ensam??
Eller jo, jag vet ju anledningen varför vi var tillsammans så länge när vi eg skulle gjort slut men de går vi inte in på.. fast de har nog med saken att göra....
äh jag svamlar.....
tappade helt vad jag eg skulle skriva...  men saken jag vill komma till är väl att jag är sjukt rastlös och vill ha nått att göra annars blir jag deppig.
Också blir jag lite irri på mig själv.... varför saknar jag att prata med han... vi börjar ändå bara småtjaffsa när vi pratar för båda är så jävulst envisa... sen slutar de med att vi är arga på varann.... hoppet... så egentligen gör de inget att vi inte är vänner... jag saknar bara den där bästisen... som inte behöver vara han... utan bara en person som vet allt om mig och som man kan prata med allt om...  Jag snackar alltså pojkvänmaterial.... men jag ska vara lugn... det kommer nog bli bra allt i slutändan.... man måste få ha deppdagar ibland... imorgon kommer jag vara gladare!

ska sluta svamla.. tror inte riktigt ni hänger med... detta var nog bara ett sätt för mig själv att få ut lite ur skallen...

natti

never give up

fy bubblan vad tråkigt det är att söka jobb. Jag är ute varje dag på flera ställen och presenterar mig och söker jobb. Alla blir glad, -"ja vi behöver ju sommarpersonal så vad kul att du söker"..
dock så är jag inte ute efter ett sommarjobb.. jag vill ha jobb NU!
Men jag har en liten plan... tror jag tar tag i den nästa vecka.

Det blir som de blir.. är de menat så..

Haha, rolig sak härom kvällen när brorsan var här och åt middag.
Innan jag skulle på hockeyn gick jag och satte mig vid datorn och pratade med O på msn..
och jag har en bild på en tjej i bikini som bakgrundsbild på min dator(För att hon har snygg kropp och jag blir taggad på att träna när jag ser henne). När brorsan kommer in så säger O att jag ska googla en tjej som han tycker är snygg. Så Eric tror att jag sitter och kollar på tjejer på nätet, också har jag en bikinitjej som bakgrundsbild.. haha..
Eric: -"Amanda, är du lesbisk" ??
Jag: -"I Wish"
Eric: -"vaaa"?
Jag: -" haha, nej det är jag inte..."
Eric: -"öhh, okej....." Går sedan ut ur rummet....

haha..Man kan väl tycka tjejer är snygga utan att för de vara intresserad av dem?
Men, jag kanske ska byta tillbaka till Justin som bakgrundsbild... Då blir man taggad på livet.. eller vad säger ni?


mums....

Ne nu

jävlar.......

Cry me a fucking river

har tyvärr bloggtorka för tillfället.
Samt denna "spärr" som har kommit... vart kom den ifrån? Har aldrig upplevt den förut. men den kanske är nyttig för mig.

Ikväll blire hockey.. kolla när krille spelar!
Kanske även att man skulle ta och träna... känner mig taggad men jag ökade vikterna igår på Body pump så egentligen borde jag vila mig muskler idag. Det får bli en promenad!

duschen nästa

Beslutsånget

Min chef från Irland ringde idag.. Ville att jag skulle komma och jobba i två månader..
ååh, jag vet inte... vore jättekul.. men är såå less på att resa runt..
helst av allt vill jag ha ett heltidsjobb här hemma, ta brorsans lägenhet och leva ett "normalt" liv... Lugna ner mig och landa på jorden igen.. känns som om jag har varit på resande fot i över ett år nu...  Men får jag inget jobb här hemma kanske jag far till Irland?? vet inte alls hur jag ska göra.... suck............

Söta Emma, som var fuskigt brun, fixade håret på mig idag!! =) Blev toppen!! Men hon flyttar till skeå nästa vecka så nu måste jag börja fara dit då jag ska fixa håret :P

Börjar må lite bättre, inte feber längre... men har lite ont i magen just nu...!

Köpte idag den as-snygga t-shirten från Dark Muse.... ååh den är sååå snygg!!

later

Utmanad

Utmaning utan dess like!

Jag har blivit utmanad av Linda
Regler:Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du?: Amanda
2. Ett ord på fyra bokstäver:Allt
3. Flicknamn: Astrid
4. Pojknamn: Adam
5. Yrke: Advokat
6. Färg: Aprikosfärgad
7. Klädesplagg: acne jeans
8. Mat: Apelsinmarinerad kyckling
9. Sak i badrummet: Ansiktskräm
10. Plats/stad:Ahmedabad (i Indien) 
11. En orsak att vara sen: arbetsnarkoman
12. Något man skriker: ashole
13. Film: Australia
14. Något man dricker: apelsinjuice
15. Band: A Camp
16. Djur: apa
17. Gatunamn:Axtorpsvägen
18. Bil: Audi
19. Sång: Ave Maria (Beyoncé)

Jag utmanar: Klara, Martina.. resten har nog redan blivit utmanade.

sick

ja jag är sämst på att uppdatera.. men jag har legat i feber det senaste dygnet och mår inge vidare!!
Fy bubblan... var vaken i princip hela natten.. svettades som tusan, drog av mig täcket, började frysa, tog på mig täcket och började då svettas igen... så höll de på hela natten.. sen började jag knarka alvedon. nu är febern borta men jag mår fortfarande piss.

Alltså ne, jag förstår mig verkligen INTE på killar. Har slutat att försöka ens. Efter M har jag typ blivit en kall människa. känner inte igen mig. har slutat bry mig. men de kanske är bra. sluta blanda in känslor i allt.
fuck, hade ett riktigt bra citat jag skulle dra här.. men jag kommer inte ihåg ordagrant vad som sas och då är det inte lönt att nästan säga det..  Jag antar att de kanske blir såhär, blir man sårad tillräckligt många gånger så inser man att det är inte värt att bli sårad igen, så då skiter man i att få känslor för någon, eller man vill inte få känslor för någon.
Har jag verkligen blivit en sådan person. en kall människa? Har jag blivit en kille i tankesättet rent utav ??
Ne, så kall skulle jag nog aldrig kunna bli.

Som Justin sjunger i T.Is nya låt: -The old me is dead and gone..
för övrigt så är Justin het i den videon, men det är han ju alltid. hetast

well well

Träna

Träna hjälper mot allt! Mår så himla bra nu!! =)
Köpt träningskort, nu ska det satsas!!

Fruktsallad hos nina idag, gooott!!

annars känner jag inte för att skriva så mkt...
hej


RSS 2.0