Älskade




miss you

innocent

dricker en innocent smoothie, mkt gott!
Fyyy fan vad jag är sliten!
har inte sovit på 30 timmar nu..... sitter på arlanda som en sombi......
Kändes lite ruttet att komma hem till snö.... Även fast vi bara haft regn och +10........
Hm, hade egentligen en massa att skriva men kommer inte på något alls nu.. min hjärna har slutat fungera...
Snart går planet hem och då ska jag lägga mig i sängen och sova i flera dygn!! Känns de som jag vill göra iaf!

hörs sen

skjuten

Nar jag, Eva, Sandra, Jason (aka Timberland) och Eric(aka Akon)(ni kommer fa se bilder nar jag kommer hem) var pa strippklubben sa satt jag o eric och snackade. Han har blivit skjuten 2ggr!!! i brosten och i axeln... crazy!
Jag var tvungen att fraga hur de kanns att bli skjuten...
jag trodde jag skulle fa ett hemskt svar typ: jag sag livet passera framfor ogonen, jag sag Gud.. eller ja natt sant.
Han sa bara att det blev valdigt varmt.
Thats it?!?!
Aah tydligen... han kande inge smarta. det blev bara jattevarmt...!
haha

anyway... hm.. ska fortsatta se min film nu sen somna tidigt!! gud sa skont!!

so long

malaka

bokat hemresa nu... tisdag kommer jag till sverige!!!
kanns grymt bra... enda problemet nu ar att jag inte riktigt vet hur jag ska ta mig till flyget...
Har inget nr till taxi....... hmm!!

well well

sliten!

fy fan!
Pa en veckans tid har jag hunnit fa pasar under ogonen och ser sjukt sliten ut. Tank er da att de finns dem som jobbar med detta aret runt varje dag... de ser inte sa frascha ut direkt. Snackade med tva amerikaner igar som tyckte jag hade ett babyface... de sa att om jag slutar jobba har kommer jag fortfarande vara snygg nar jag ar 40ar men om jag jobbar kvar kommer jag bli gammal i fortid. haha.. och de stammer ju... Emelie som jobbar har ar lika gammal som mig men hon ser ut att vara minst 25ar..!

Nu galler det bara att kunna hitta ett jobb hemma! Och i vilken stad ska jag plugga i till hosten??

usch jag borjar verkligen bli less pa att allt i mitt liv ska andras hela tiden.. vill ha en lagenhet, ett jobb och en vanlig vardag... Funderar pa att ta brorsans lagenhet.. men da behover jag ett bra jobb sa man har rad med den dyra hyran.. far se vad jag kan styra upp nar jag kommer hem!


strippbar

kom hem 08.30 imorse... vi stack med na vanner pa efterfest... gick till en strippklubb... haha!
sjukt kul da men just nu vill jag bara do!!!
Detta kanns som om de ar sista kvallen jag jobbar.
Vill hem!
Pallar inte att vara full 24-7!
Sa om jag har rad att aka hem sa kommer jag hem sa snart som mojligt!!!
Ska ga och ata my lovely Gyros now



gyros

I just love americans!!!!
Okej, jag har varit deppig och negativ.. haha! jag skyller pa roda veckan och for lite somn...!
Igar kvall var bade jag och Eva sjukt less pa allt detta och hoppades att chefen skulle typ ge oss sparken!! haha
sen typ sticka till rhodos och jobba dar. Det var dott i baren fram till 22 typ.. sen kom de in folk fran the american airforce (stavas de sa?) sjukt roligt gang! Och efter det blev jag mer peppad! Och nu har mitt humor vant och jag ar pa stralande humor!! =) Eva ar dock mer negativt installd nu.. men vi ska typ jobba i helgen sen se om vi orkar na mer. Som ni forstar ar det slitet att supa varje kvall!! Det ar inte latt att bli taggad till de heller...  Men men.. vi far se efter helgen vad som hander!

Alla amerikaner tycker jag borde flytta i usa... haha.. De forstar inte hur man kan bo i sverige.. manga vet inte ens vart sverige ar.. haha! Men jag skryter upp Sverige iaf!!
En kille jag satt och pratade med igar sa: -Du ar sa naturligt vacker, du ar inte en san dar slyna som maste ga omkring och slyna dig.. Du ser valdigt mogen ut!
hahah!! Det var ju gulligt sagt!
Vad ar det med amerikaner och kameror?!? wannabe japaner?!?! haha Alla har en kamera och jag ska alltid vara med pa kort.. -"stall dig mellan dem dar tva"... "far vi ta kort pa dig"
haha

Forsoker verkligen lara mig lite grekiska.. men det ar svart!!!

Jag gor mitt baste for att forsoka anpassa mig har... men alltsa jag gar inte sa langt som att borja med att visa halva roven hela tiden... vet inte vad de andra tjejerna pa baren tror men det verkar vara inne att visa halva roven! not nice!

Idag regnar det... that sucks...! Men just nu ar det regnperioden har. deras vinter. undrar hur lange den varar?!
Sa tyvarr ar man lika blek som man var nar man kom hit..!

Har fortfarande mitt svenska nr i telefonen.. kopt ett grekiskt sim-kort, samt fatt ett av nagra grekiska stammisar pa klubben. sa nu har jag tva.. bara att valja ett.. problemet ar att allt star pa grekiska sa jag behover hjalp med det... vill inte stoppa in simkortet sen star att pa telefonen pa grekiska.. dessa grekiska tecken alltsa... man fattar inget!! jaja, Emelie far hjalpa mig med det.

Vi ar lediga pa sondag! skooont =)

saknar er dar hemma!!

saloon bar

da var vi framme i grekland.
Vi blev upplockade pa flygplatsen av Eleni, Ron och Emelie. De tog oss forst till ett rum som vi skulle kolla pa.. men det var skabbigt sa vi ville inte ha det. sedan for vi och drack kaffe. Emelie ar svensk och har bott har i 2,5ar. hon jobbar som bartender pa varat jobb. valdigt pratsam och trevlig. bra att hon finns, de andra ar inte sa bra pa engelska..!
Jobbeskrivningen var ju lite annorlunda an vad som hade sagts innan. Vi fick veta att varat jobb gar ut pa att ga omkring pa klubben och prata med folk och forsoka fa dem att dricka sa mkt som mojligt och aven att de ska bjuda oss pa dricka.
Sa man ar full varje kvall... sliten varje dag.. och jag ska vara har en manad?!?! alkolist javisst... Man far inte heller tacka nej om nagon vill bjuda pa dricka.. sa jag ar typ en hora kanns de som.. haha! Ne men detta kanske inte riktigt ar nagot som passar mig... Det kan sakert bli roligare nar det borjar komma mer folk! just nu ar de ganska dott... det enda som ar riktigt roligt ar nar de kommer skepp med den amerikanska navyn! De ar roliga och valdigt pratsamma!! Skona dialekter.. speciellt dem fran louisiana... haha "Im gonna take you home to Mama"
Igar fick jag sta i baren iaf.. blev valdigt glad att chefen ville att jag skulle sta dar.. trakigt bara att de inte kom sa mkt folk under kvallen... Forst stod jag och emelie i baren... men emelie var valdigt sliten och trott sa hon for hem. da kom de en tjej fran andra klubben och skulle sta med mig.. VARLDENS storsta BIATCH!!!!! fy fan!! men det var ju bara att lyda henne eftersom jag ar ny och inte kan allt...

Grekiskan har inte riktigt fastnat annu men de kommer.. kan nagra ord iaf.. haha!

Vi har hittat en liten lagenhet som vi bor i. helt okej, kanske lite dyr men den ligger bra till och de tar bara 2min att ga till jobbet.

what else... ja engelskan gar bra.. gar till o med battre an pa Irland..! Trodde jag hade glomt hur man pratade men icket.. de flyter pa bra! haha 

Jag far aven testa mitt talamod pa denna resa.. har verkligen inte ett bra talamod.. varje dag ar en kamp att forsoka forbattra det... tror att vissa som laser fattar vad jag menar...! Fast jag kanner att jag snart kommer att brinna av.. speciellt nar vi ater sa sallan, dricker hela natterna och sover pa dagarna...  mitt humor blir val inte de basta kanske....  =)

jaja, far skriva mer senare.. vi ska ga a fika natt nu sen ga en promenad.
Fattar inte folk som verkligen vill festa varje kvall.. vart hittar man taggen?!?! help meeeeeeeee
Som Emelie, druckit typ varje kvall i 2,5ar... fattar inte hur man kan vilja det... sjukt sliten kanner jag mig efter bara 4dar

Jaja, nasta vecka blir de forhoppningsvis varmare, da ska jag bli brun!!

Sen sa har vi hittat tva kladaffarer dar det ar SJUUUUKT snygga klader...... fan ocksa!!

so long

malaka

uppdatering snart

Chania

Egentligen borde jag ändra om mitt utseende på bloggen.. men alla dessa koder säger mig ingenting..!

 Snart ska jag iväg.. känns mest drygt just nu att resa så länge... kommer ju inte fram förrän imorgonbitti.. hoppas jag kan sova på planet =)
Datorn följer med och jag ska försöka fixa internet så snabbt som möjligt så jag kan uppdatera här!

ha det bra så länge!
kram

vår

Visst får man vårkänslor när det är såhär fint väder? Synd att jag inte har hunnit med nå skoter iår. idag hade varit en perfekt dag. Kanske får köra skoter nästa vinter!

Det är inte ofta man träffar killar som kan prata ärligt om typ djupare saker än bilar.. haha. Någon som säger vad han tycker och tänker och är ärlig. Det är skitskoj att lyssna på!! Satt helt fascinerad igår av att en kille va ärlig mot mig och öppnade upp sig. Coolt! haha Annars brukar man ju få tjata ihjäl sig på att dem ska berätta sina känslor osv... måste bara säga också att killen var inte ens full... eller bög! hahaha... Fast vissa killar kanske köra på den öppna stilen för att få tjejer på fall? Svårt de där.. Man vet nästan aldrig vart man har dem...
Men nog om killar... jag drar till grekland imorgon och då kommer bara jobb och sol finnas i min skalle... inga killar!!

Eva hade pratat med Elena(vår kontaktperson i grekland) igår.. Elena berättade att idag börjar en festival som håller på i tre veckor så vi kommer nog ha väldigt kul sa hon!

Nu äre packa färdigt som gäller sen bara ta det lugnt!

kram

operation

hade tid 10.00 på Hand- och Plastikkirurgiska mottagningen.
Coolt, nu kan man säga att man har plastikopererat sig! haha
man satt i väntrummet och funderade på vad alla skulle göra... ansiktslyft, bröst, näsa ???
hahaha... själv skulle jag bara ta bort ett födelsemärke... som satt i nacken... jag har aldrig stört mig på den men min kära frisör Emma har typ tjatat i ett år att jag måste ta bort den. Så nu är det gjort.
Känner mig helt handikappad.. haha, eller det känns mest som om jag inte kan röra huvudet åt något håll... och att hela nacken är bortdomnad. Även fast man inte kände nått så var det lite läskigt att veta att hon stod med en skapell och skärde i mig...  de skulle även skicka födelsemärket på en koll för att se och det var en ond eller en god hudförändring som hon kallade det. Det blir mest spännnade på 10dagar då jag ska ta bort stygnen själv eftersom jag är i Grekland.... tror att Eva får hjälpa mig med det. Fick en liten instruktion hur jag skulle göra det... !

JAG ÄLSKAR DIN SNÖGUBBE

Klara har blivit barn igen och blir helt lyrisk av snön. Hon är ute och åker längdskidor på mariehemsängarna på dagarna. vem gör det som inte går i skola liksom?? alltså inte just att åka längdskidor.. nu menar jag längdskidor på mariehemsängarna. hon föreslog att vi skulle åka skridskor imorgonkväll.. men varken jag eller linn hade lust med det.
Klara- Med kan vi åka pulka då? snääälllaaa.. jag fick en pulka i julklapp av mina syskon.
Haha, bra julklapp till en 20åring!
Hon blev inte lugnare när jag skickade detta fina sms till henne


Svar från Klara: JAG ÄLSKAR DIN SNÖGUBBE

Man skulle ju kunna tro att hon aldrig sett snö förut... =)
Haha fick senare ett sms av henne: Jag har taggat alla på pulka. Vi kan blåsa upp min gummibåt också =)
Hahahaha!! Kanske att gummibåten kan blir riktigt roligt nerför bräntis!!! full fart!

Underbart väder idag, gick längst älven och satte mig även ett tag på en parkbänk och njöt av solen!!

nu är det fixat med biljetterna... så på söndag sticker jag!! =)
Jag är inte ett dugg peppad men det kommer nog blir bra till slut!!
ska snart hämta ut en bikini jag beställt.. !

Jag mår bra, mina vänner är så jävla underbara!!!! När man verkligen behöver dem så finns dem där!
tjo


haaave you met....

Måste skaffa mig en wingman... blir nog Eva! =) haha

Alltså packningen går ju åt h-vete!! haha


hur ska detta sluta..... skulle behöva en större väska!

packa

Jag hatar att packa... speciellt när jag inte vet hur länge jag blir borta... vad ska jag ha med mig?!?!
Det är iaf redan 15grader och sol i chania nu på morgonen.. bättre det iaf än minusgrader!!

Imorse vaknade jag av mig själv och inte väckarklocka... var nog för att det blev ljust i rummet... kan inte sova om de inte är mörkt... men det var skönt att vakna och känna sig rätt så utvilad för en gångs skull.. och man blev glad av att solen lyste ute!!
Eller kanske järntabletterna gör så jag är piggare också! =)

Body pump idag!

Det är bra att ibland stanna upp i livet och fundera vart man är på väg och vad man håller på med. Men jag tror ändå fortfarande att allt händer för en anledning. Sen är nog frågan bara om man lär sig något av det eller väljer att skita i det.
Även fast det inte funkade mellan mig och M så lärde jag mig otroligt mkt under den tiden jag var med han. lärde mig saker jag kommer ha till stor nytta senare i livet!


ne nu ska jag klä på mig träningskläder och göra nått bra med denna dag!

saknar malin, sofia och viglund!! vi ses till sommarn!
kram

måndag

varit sliten idag.. inte sovit så mkt natten från söndag... samt att jag är förkyld.. eller jätteont i halsen.. då blire inte lättare att sova. så jag tänkte göra en tidig kväll ikväll!
Vad livet känns lättare när man är glad!! =)
just nu känns det mest faktiskt väldigt bra! så länge jag inte tänker på de negativa sakerna så att säga.. haha!
Om en vecka är jag i värmen.. det ska bli sååå skönt!!
Jag förstår inte varför jag ska tänka så dåligt om mig själv ibland.. jag är faktiskt en stark person som klarar av mkt alldeles själv!
Detta kommer bli en rolig vecka faktiskt. mkt inplanerat!

visst sa jag förresten att festen i lördags var mkt trevlig!!!

haré

fest

Hade en väldigt trevlig kväll igår!  Företagsfesten i Flarken! =)
Linda var så snäll och sminkade mig och Miriam innan så vi var väldigt snygga, synd vi inte tog nå kort!
alla var på glatt humör och alkoholen flödade! Väldigt lyckan kväll! =)
Lite sliten är man dock idag.. efterfest till 04.30...... men det vare värt! Jag behövde verkligen ha en rolig kväll!


Okej, nu är det bokat!
Grekland nästa söndag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kram

pirr

Jag är nervös!!! sjukt nervös!!
Måste göra lite research!!!!!!



hur fan ska jag kunna somna nu?!?

Ni får veta så småningom vad detta handlar om!

frisk eller sjuk?

Fick ett samtal från läkaren idag. testerna visade att jag inte var glutenallergiker. tur de!
Men jag har JÄTTEmycke järnbrist. nästan på gränsen till blodbrist (om man har mkt järnbrist kan de i sin tur leda till blodbrist).. så hon skulle skriva ut nå recept till mig. ska äta de i två månader och kolla sen om de blir nå bättre!
Känns därför jag lätt blir trött, yr å så ?
Skumt de där med gluten iaf... då är det nått annat jag är känslig mot... för ibland efter jag ätit så får jag en grym magsmärta... måste klura i det där själv tror jag... man får väl prova sig fram =)

Så nu ska jag iväg till apoteket, hoppas bara att det inte är nån svindyr medicin!

Agnes- release me
Pink- Sober

skitbuss

fan man kan ju tro att man bor i sthlm.... när bussarna inte kan ta sig fram.
Jag fick stå en timme ute i snöstorm och kyla idag för att vänta på en annan buss skulle komma och köra oss som åkte bussen som inte tog sig fram. Jag var något irriterad och väldigt nerkyld efter det! Aldrig mer buss i umeå...

Annars var det en väldigt trevlig dag, lunch med mamma på stan, kollade på senare när Jenny(en gammal klasskompis) åt lunch, satt å pratade några timmar med henne. mkt trevligt som vanligt att träffa henne. fattar inte varför det är så långt mellan gångerna? hon och henne pojkvän har nyss köpt en lägenhet på Haga. Många av deras vänner har varit negativa till att de ska köpa lgh för de har inte varit tillsammans nå länge.. men jag säger go for it! jättekul för dem att allt fungerar så bra! Andre(hennes pojkvän) är snickare så de ska renovera om hela lghen! =) Man får som tillbaka hoppet på lyckan igen när man hör hur lyckliga andra är! =)

I helgen blir det fest ute hos Miriam. Hoppas det blir roligt! =)

suit up

Harry

Potter kväll hos Klara. Även fast jag inte är ett fan av harry så var det en rolig kväll!
Fetaostmackor och en väldigt god fruktsallad till efterrätt =)

Det finns bara två alternativ... antingen kommer det bli katastrof eller legen.. wait for it........ dary!!!!!!!!!! =)


Får nog ta och skippa min dröm, förhoppningsvis inte för alltid men ett tag framöver!

Jag har magkatarr, det är jättekul!

suit up

Hot ´n cold

egentligen skulle jag kunna vara förbannad.. eller det borde jag vara.  eller kanske ledsen. känner mig så jävla lurad.
Men man ska ju göra som alla andra.. spela ett jävla spel, då blir man aldrig sårad eller lurad.
kanske bli lika kall som killar är. ja varför inte.
Ja, jag är bitter idag.

release me

nu vill jag bara bort härifrån... vara i en annan värld och bara leva ett annat liv.
Det gör ont när det tar slut med någon man tycker mkt om, någon man är kär i.
Men det var väl inte ödet, han kanske inte var min drömkille som jag trodde.
jag är bara less på att allt ska bli pannkaka...
Var det inte min tur att bli lycklig?

sol

strålande väder idag jag och farmor for till gullis för att städa lite.
jag hann med att sitta ute och njuta av solen och sola lite! =)
Vi kom iväg tidigt imorse, för jag var och lämnade katterna hos vetrinären redan 08 imorse!
Hämtade dem vid 14tiden.. stackarna... alldeles trötta.. Men kastreringen hade gått bra!
Jag frågade om tips eftersom mina katter är så smala. Men tjejerna på kliniken tyckte det var riktigt fina katter. så länge se inte blev smalare så vare inga problem! Jag skulle ist passa mig så de inte blev tjocka nu efter kastreringen =)
Fick lite gratis foder på prov =) Veterinärn på röbäck är bra!!

trodde jag skulle bort på middag ikväll men de blev inge av de så jag är nog bara hemma och tar det lugnt!


What goes around comes around.
XOXO

baka

Jag ska baka idag, choklad cupcakes med choklad frosting på... mumma...


beslutsångest

Min hjärna går på högvarv.. av förvirring.
Två månader sen kändes allt i livet alldeles för bra och jag var lycklig.
Nu är allt tomt och mållöst.
Tror att bara för att jag är en sådan person som vill de så mkt så kommer jag aldrig få det.

ikväll, imorgon ?

orkar inte

Beyoncé- Broken-Hearted Girl


Flygfyllo

arlanda-umeå söndag 1feb 21.25
Kaptenen meddelar att vi kommer bli 5-10min sen pga att några passagerare inte kommit till planet i tid. han sa att de hade missuppfattat tiden men redan checkat in väskor så då var vi tvunga att vänta på dem..
det är tre platser lediga i gången precis bredvid mig... jag satt på 6F.. längst in mot fönstret. och det satt två bredvid mig.
Sen på 6abc var det tomt.. alltså andra sidan gången om ni förstår.
Efter ett tag kommer en gubbe, 60års åldern skulle jag gissa på, invinglandes i planet...
jag tänkte: oh nej, inte ett fyllo.... men han verkade ganska så lugnt.. bara mest vinglig... han satte sig iaf ner på en av de lediga platserna...
Några minuter senare kommer två kvinnor in.. 50-60års åldern.... ASPACKADE.... Vinglade mer än gubben... Pinsamt tänkte jag.... haha
Men när dem äntligen har fått sina kroppar på sätena så känner jag en lukt... en lukt som jag avskyr.... SPYA!!
Ser då att kvinnan som sitter längst ut mot gången har spya på sig.... på tröjan och byxorna... grattis! usch vad det luktade... Sen blev ju inte resan trevligare att hon spydde var tionde min ungefär... jag både hörde och såg....
skruvade på luft-blås-grejen på max så man skulle få lite friskare luft...!
Får man verkligen släppa in sådär fulla människor på ett plan??
usch.. ska försöka sova nu!

RSS 2.0