snöstorm

Nu är jag på bättre humör :)

Har haft en jättetrevlig dag hemma hos Anna, där var även Zalina med lilla Olivia och Marie :)
Vi fikade gott och pratade en massa.. blev ju mest bäbisprat men kanske inte så konstigt.  :P
Jag hade iaf väldigt trevligt, ni är saknade på jobbet! (Finns lite bilder från dagen på Annas blogg).


Jobbigt väder ute.. snöstorm!! Var drygt att köra hem från stallet ikväll i snörök bakom en lastbil... Fick köra sakta..
Men fick mig en glad överrasking när jag kom hem så Anton drar runt snöslungan på gården med ett stort leende! haha
Att vi inte skaffat snöslunga förut....! Underbar pryl och bästa av allt är att Anton tycker det är så kul så jag kanske slipper skotta i vinter :)

hörs!

Satan

Jag blir så jävla förbannad! Känns som om hela skallen kokar!!!!!!!!!!!!!

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Brorsan och anna kom inte ut idag, det blir en annan dag ist! :)

Efter Anton kom hem från jakten tänkte jag först att vi skulle göra nå wok till middag, har varit bra sugen på det i några dagar.... Men sen lyxade vi till det ist och gjorde baconlindade kycklingfiléer fyllda med soltorkade tomater och creme cheece med vitlök och örter. Till de klyftpotatis och en suuuuuupergod hemmagjord timjansås.
Det blev verkligen lyckat... Efter vi hade börjat äta sa Anton: Nu pratar vi inte förrän vi har ätit färdigt.. haha glupsk?




Nu har vi vilat magen ett tag och snart ska denna goding in i ugnen, blir väldigt smarrigt med lite vaniljglass till!!

(Ursäkta den dåliga bildkvalitén, våran kamera är inte den bästa)

Hoppas ni där ute i cyberspace har en lika trevlig kväll som vi...
Avlutar med en bild på "fåntratten" Boss ;)


Städ

Det är bra att få gäster, då blir man så duktig och städar! Det sämsta med att ha hund är allt hundhår som är överallt, känns som om man alltid dammsuger!!!

Brorsan, hans tjej Anna och hennes lilla Saga ska komma ut idag. Anna ska ta kort på Ginello. Tror det kommer bli riktigt fina kort :) Ska försöka ladda upp dem sen.

Det är så surt att vara i stallet men inte få rida.... är så himla sugen!!!!!! Det är verkligen skittråkigt att bara mocka, borsta och promenera....!  Vill ha besked nu..

Ska fortsätta med städningen nu innan de kommer. Försöker uppdatera senare idag :)


Fullt upp

Förstår inte varför jag alltid ska boka in en massa aktiviteter när jag är ledig, skulle verkligen behöva en heelt ledig dag. Var på stan idag och åt lunch med mamma, sen gick vi och kollade och kläder och skor. Hittade två skor jag ville ha men eftersom jag var tvungen att spärra mitt kort och beställa ett nytt (har inte fått hem koden till den nya) så kunde jag inte köpa något. Såg även en massa fina kläder! Länge sen jag shoppade något nu så man blir ju sugen!

Jag och Anton har nyss ätit middag och nu ska vi lägga oss i soffan och bara slappa heeeela kvällen. Jag hyrde Satc 2 så vi ska se den :)

Ha en bra kväll!

Huvudvärk

Har haft huvudvärk i snart två veckor.... Och nojjig som jag kan bli tänker jag att antingen har jag en hjärntumör eller så är det stress-huvudvärk... hoppas ju såklart på det andra alternativet. Får väl se om det går över någon dag..

Idag är jag ledig, enda tills på måndag faktiskt. Grymt skönt!
Ska fixa lite här hemma sen in till stan och träffa mamma över en lunch, sen kanske träffa någon kompis!

Ne nu måste jag göra ett ryck, kanske uppdaterar sen!


Tack

Min snälla kompis Anna har hjälpt mig att göra om headern så jag kanske får lite mer inspiration till att blogga!

Tack snälla :)

tisdag

Tisdagar är ofta dåliga dagar eftersom jag nästan alltid jobbar kväll på tisdagar... Jag börjar ett och slutar halv tio ikväll... Drog mig upp ur sängen vid åtta, hade gärna sovit hela dagen.. förstår inte varför jag är så trött!!
Sover nog i stan ikväll, känns drygt att komma hem 22, gå i säng och sen upp tidigt för att köra tillbaka till stan.. Fast det är ju tråkigt att sova själv också... :P Får väl se vad jag känner för ikväll..

Boss är så ledsen, han sitter och bara stirrar ner i golvet.. jag försöker busa med han och bete mig som vanligt men han vill inget... stackarn har säkert jätteont.. :(

Ginello var piggelin idag...



Förstår inte

Trött

Är helt slut... skulle verkligen behöva ett ton med energi känns det som.
Sov uselt inatt, vaknade hela tiden och trodde det var morgon men det var mitt i natten och jag var pigg av någon konstig anledning. Kanske tar en powernap senare idag, har ju jobbat hela helgen så idag är jag ledig.

Redan varit i stallet och väl där kom jag ju på att jag har insläpp ikväll.. snacka om förvirrad, men det är bara att fara tillbaka dit ikväll och ta in alla pållarna. Gick en långpromenad med Ginello, snacka om kallt ute... Frös om kinderna!

Igår efter jag slutat jobba ringde Anton och sa att Boss hade blivit biten av en grävling och han var påväg in till stan och till veterinären, så jag mötte upp han där... Stackars lilla Bossen.... Vänster öga såg helt misshandlat ut. grävlingen har bitit hål i ögonlocket. Är väldigt glad att öga satt kvar! Så det blev några stygn, antibiotika, ögondroppar och lite piller att ta hem. Nu har han tratt på sig och ser väldigt ledsen ut, tur han har en snäll matte som skämmer bort han!



so long

en tår

Det var väl kanske inte meningen det här, ödet har talat.


RSS 2.0