gott nytt år

sista dagen på detta år... får väl ta och göra en liten sammanfattning när jag har tid =)

Jobbar sista dagen på Lövlunden idag... känns både och.. just nu mest skönt... är grymt trött!! Vill hem och duscha och vila en liten stund.... hade någon som slet i mitt täcke inatt!! haha =)

Allt är bra med mig, har fått spendera min lediga tid med Mattias.. han kom i fredags =) Blivit mycket promenader och mys! Det känns så bra och så rätt attvara med han!! världens bästa är han =)

ha en bra dag och kväll!! Och Gott Nytt ÅR!!

sorry

Förlåt för den dåliga uppdateringen... har inte haft lust att skriva..

ska till Miriam ikväll och och hälsa på!! =)

suprise

på väg hem från jobbet och kommer körandes mot gullis.. ser att de lyser i huset.. tänkte först att jag glömde lamporna på imorse.. sen när jag svänger ner på gården så står farmor å farfars bil där!! När jag kommer in så är det en lasange i ugnen och varmt i huset!! Så underbart att komma hem när någon är här!! Blev väldigt glad!!  Både ha sällskap och middag.. kan ju inte bli bättre!! =)  jag som bara hade tänkt äta nyponsoppa.....  =P

Nu håller jag och farfar på att laga dörren till mitt rum.. den går inte att stänga... och om den är öppen blir det VÄLDIGT kallt på rummet..... får bli en provisorisk lösning tills vidare!!

Ikväll är det även Bonde! sista avsnittet!!! =) Jag och Pernilla har taggat hela dagen på jobbet.. haha! Kommer verkligen att sakna jobba med Pernilla!!!


nu ska jag snickra lite till!

Nått är fel.. känner de på mig... skum magkänsla..

God Jul!!

God jul och hoppas alla får en trevlig dag!!

kramar

gröt

Fick reda på idag att jag jobbar ensam på min avdelning på julaftonskväll... med en "springare" som kan komma till min avdelning om jag behöver hjälp... jippi.... =/

Först kände jag att det gör inget att jobba julafton... det är lugnt... men när alla kommenterar till mig att gud vad synd det är om dig som kommer sitta ensam på julaftonskväll efter jobbet... "vad hemskt att vara helt själv", "stackare" osv osv.... det har endast gjort att jag tycker jättesynd om mig själv... jag kommer alltså först jobba till 21 sen hem till gullis och sitta där ensam på julaftonskväll! det låter ju jättehemskt... alla har fått mig att känna mig som helt övergiven och alldeles ensam...  Känns typ som om jag kommer sitta å grina för mig själv å tycka synd om mig själv.... MEN.. nej... det tänker jag inte göra... ska köpa hem nått gott att äta och bara mysa med mina katter!! tända lite ljus och kanske kolla på tv! lite paket har jag ju också att öppna.. om inte mössen äter upp alla paketen tills imorgon kväll.. haha!  Eller så tänker jag helt enkelt att det inte är julafton imorgonkväll utan en helt vanlig onsdag... och firar ist på fredag då Mattias kommer hit!! längtar så sjukt mycket!!!

så om ni har nått att säga imorgon till mig... var glad ist för att tycka synd om mig för jag är ensam på julafton.. de är faktiskt fler människor i världen som är de!

kram och GOD JUL


Dan före...

imorgon äre alltså julafton.. mys... det är riktigt julväder ute.. några minus och snööö! =)
Har nyss städat mitt rum... fick bevis igår på att de finns möss i rummet..... huvva!!!!! Kul att de åt upp ett av mina paket....!
Hittade även min väckarklocka som jag ställde fram... hoppas jag slipper använda den.. hatar pipet som den har... jag får vara snäll så mattias vill fortsätta vara min väckarklocka =)

Jag har ganska mycke kläder.... Men. jag är less på allt... skulle vilja byta ut hela min garderob! Sen har jag typ mest sommarkläder...men dem vill man ju inte använda nu! hm... men de går ju iaf mot ljusare tider... snart får man använda sommarkläderna =)

Igår var jag på besök hos familjen Brodin!! Var superkul att träffa Martina igen!!! Och jag tycker jättemycket om hennes goa familj!! Hon satt å berättade om hennes liv i Irland medan jag fick testa hennes pappas nya pryl! En sån där massagestol... typ en sån som kostar 20-30 tusen... GRYMT skön!!!!! kändes som man fick en riktig ryggmassage!! Och jag fick komma dit när jag ville och låna den =) =) Synd att Martina bor så långt bort nu.. hade varit roligt att umgås oftare... men hon har ett väldigt roligt liv där borta och det förtjänar hon!! KRAM

igårkväll fick jag världens finaste sms.. har aldrig fått ett sånt fint... blev väldigt rörd och glad!! Tack tack!!

städa färdigt nu, fika sen iväg å träna innan arbete!!!

God Jul och kram

matlagning

hjälper farmor att laga mat... eller iaf riva morötter.. haha! fick låna ett snyggt förkläde också!!


Undra vad Kellie fick syn på...

folkmassa

Fattar inte hur folk klarar av att vara en längre stund på stan i dessa dagar... jag får huvudvärk!

har väl typ köpt alla julklappar nu... eller jag vill köpa en till men jag vet inte vad jag ska köpa.......... jag vill komma på något riktigt bra.... typ den bästa julklappen någonsin... men min hjärna verkar ha torkat ihop!

jag har ju fått mina julklappar nu.. eftersom jag jobbar julafton.. känns ju lite lockande att öppna dem.. men jag ska vänta! =)

ne du... hade inget kul att skriva...  middag snart hos farmor å farfar med brorsan och kusinerna =)

hörs



Glad!

Jag är glad idag!! Martina kommer hem ikväll och imorgonkväll ska vi umgås!!!  =)
Martina och några irlänska partykillar!


drog

Vad äre för idioter som drogar ner tjejer på krogen?? Det är väl ändå jävligt fegt... fick nyss veta att en väldigt bra kompis till mig blev nerdrogad i fredags... som tur var gick de bra... men fy vilka idioter...  hur kan man ens komma på tanken... de är väl förmodligen ute efter att våldta tjejen sen när hon blivit nerdrogad och vimsig... men vadå, blir dem kåta av att se en nerdrogad tjej? hur sjuk får man bli.....!!
Känns bra att jag har slutat gå ut på krogen... finns faktiskt roligare saker att göra än att träffa massa fulla idioter..!

va rädd om er!

jul jul strååålande jul

vilket vackert väder det är idag!! riktigt fint.. det snöade imorse och nu är det klart på himlen med en strålande sol... nu skulle man ha vart ledig och haft Hexxa här så man kunde varit ut i skogen o plumsa i snön =) mys!

Tänker alltid på Hemavan när de är slalom/skidor på tv... får vinterkänslor då... saknar hemavan å stugan... hade varit kul att åka upp dit i vinter!! Kommer du ihåg Malin när vi satt högst upp i Kungsan, det var strålande sol och vi bara satt där å njöt med kanelbullar!! haha... kom å tänka på den lilla killen som skulle lära sig åka slalom med sele.. hans pappa åkte efter... men killens hjälm var så tung så han hade svårt att hålla huvudet uppe... hahaha... vad vi skrattade!!

haha, ser ni lillkillen som håller på att ramla framåt!! haha


5dagar tills min kärlek kommer hit =)

kram

söndag

Undrar hur många det som är vaken 06.00 på en söndag.... det är nog inte lika många som har en sådan tur som jag, som ska vara på jobbet om ett litet tag....  Har iaf sovit bra inatt... behövde verkligen det... känner mig inte jättebra idag men lite bättre än igårkväll iaf!! Tack snälla Mattias för att du är så snäll! Har aldrig varit med om att någon har brytt sig så mycket bara för att jag har lite ont i huvudet å mår dåligt.

jobbar iaf bara 07-20 idag. stor skillnad en timme där på slutet!.. kanske far in till ume direkt efter... om jag orkar.  jag hoppas verkligen det beror på vädret att jag känner mig så låg som jag har gjort de senaste dagarna... eller att det är nått virus i kroppen.... sen kan man även skylla på att dessa dagar är de mörkaste på hela året... snart går de äntligen mot ljusare tider!!!!

Nu har jag bestämt mig.. jag flyttar ner till Uppsala i början av nästa år... Jag känner på mig att det kommer bli bra! Men om allt skulle skita sig så går det ju alltid att flytta någon annanstans.... men det kommer det inte för jag har träffat min drömkille =)

Ne hörredu.... om man skulle ta å borsta tänderna sen börja köra mot robban....

hörs sen, kram

skidor

slalom eller längdskidor... det är de som visas på tv..... dagen går ju inte direkt snabbare för de...  6 timmar kvar!!

Alltså vad är de med mig idag.... jag brukar inte vara så känslig av mig men det känns som om jag kan börja grina för vad som helst idag.... känner mig skitkonstig...!

Även fast kanske de där med musen var en dröm... kändes inte som en dröm men skulle en mus komma upp i sängen och gå över huvudet på mig?!
Jag är faktiskt rädd då jag är i Gullis ensam... det är alltid mörkt... både inne och ute...  varje gång jag går uppför trappen till sovrummet så ställer sig alla hår upp på kroppen... jag vågar inte ens kolla åt sidorna.. stirrar bara på dörren rakt fram och skyndar mig in, stänger dörren....  vad är jag rädd för?! jag måste börja bearbeta min rädsla... men bara tanken på att de skulle stå någon där i hörnet.... spöke som människa gör mig livrädd....  när jag var yngre var jag aldrig rädd för sånt... men nu är jag livrädd.... vissa kvällar springer jag uppför trappen som om jag är jagad och slänger igen dörren efter mig.... känns som om jag precis hinner stänga dörren innan någon ska ta tag i mig..... varför får jag för mig sånna här saker??? vill inte vara rädd.... har egentligen aldrig känt mig hotad när jag varit i Gullis men just på utevinden är de så sjukt läskigt.......... ne, ikväll ska jag inte skynda in i rummet... jag ska stå där ett tag och kolla överallt och se att det faktiskt inte är nå spöken där..! 

hoppas jag blir mig själv snart igen... mår verkligen jättekonstigt idag!!

kram

Oinbjuden nattgäst!

Vaknar vid fyra av att jag känner något som kryper i mitt hår.... de första jag tänker på att det är en råtta eller mus som är i mitt hår så jag börjar veva med armarna, slår på huvudet i hopp om att det lilla äcklet ska försvinna.... kastar mig upp ur sängen.. tänder lampan.. försöker se om de är någon mus någonstans men ser inget.... vågar knappt somna om.... Sen när jag kliver upp vid halv sex, går ner på toan och ska tvätta ansiket o sminka mig lite så hör jag ljud från övervåningen... typ krafsande ljud.... springer upp och kollar men ser inget....  Kan en dröm vara så verkligen att det känns som om något kryper i ens hår... nee... det var alldeles för verkligt! jag kände ju verkligen hur något var i mitt hår.... ryser i hela kroppen när jag tänker på det.... USCH!!!!

Under köksbänken har vi alltid en mössfångare...  och varje vår man kommer hit sitter alltid en jävel död där... så jag vet ju att det finns möss här... de kommer väl in på hösten för att värma sig.... Men jag vill INTE bo med dem... tyvärr är det ett gammalt hus så det är svårt att täcka för att små hål som de kan ta sig in igenom....   Fan att jag jobbar alla dygnets ljusa timmar fram till jul... men på julaftons morgon blir de att storstäda!!! leta efter råttbajs typ... haha!

Fy vad jag är less på att bo här nu... Det är faktiskt inge kul att behöva gå omkring och vara rädd dygnets alla mörka timmar.... som väl vid denna årstid är 20h/dygnet.....  jag är lite halvrädd att vara i detta gamla hus när de är mörkt..........
MEN förhoppningsvis flyttar jag snart och då hoppas jag att jag inte behöver leva i kartonger och resväskor.... och att jag slipper flytta nå... på ett bra tag iaf!!!!!

ojdå.. nu måste jag köra till jobbet.... 07-21... med en timmes rast.... jipppiii.......................
känner att efter nattens hemska upplevelse är inte morgonhumöret de bästa!

hoj

Nervös

hm.. jag var nervös innan jag flyttade till Irland... men då visste jag ju ändå på ett ungefär vad som skulle ske... Nu är jag mest nervös för att jag inte vet vad som kommer att hända...... Nu skulle gärna ödet få visa nå tecken på vad jag ska göra och vad som kommer att inträffa....



dåligt

usch vad jag mådde dåligt imorse när jag vaknade... bara jag inte håller på att bli sjuk!

vad på stan igår.. på jakt efter nyårsklänning... provande ett ANTAL.......... På Sisters hittade jag en riktigt fin en..... men den var inte lika fin på... och då när den kostade 800 kändes de inte riktigt värt.. hittade även en skjorta där som var grymt snygg!!! synd bara att på prislappen stod de 1049:-............. Gick till MQ ist.... och hittade en söt klänning... jag köpte den... tror att de får bli denna...



ska äta frukost nu, förhoppningsvis mår jag lite bättre efter det.

Lunch på Stars med Jenny idag! =)

kram

ytlig

en viss person har ju börjat med video-blogg dagbok... så sjukt ytlig människa hon är.... hon framstår sig själv som blåst även..... haha!

julgröt hos farmor nu sen ner på stan å träffa mamma..

tja

saffran

hej och hå....
inne i stan nu.. ska väl dra mig ner på centrum snart och shoppa lite julklappar hade jag tänkt...

jag har hittat ett jobb som jag jättegärna vill ha!!!! Snälla snälla snälla någon gör så jag får det!! =)

kram

sms

Hmm.. det kanske inte alltid är så bra att skriva privata grejor över sms... man vet ju aldrig vem som kan råka se smset.. haha.. fick mig iaf ett gott skratt.. man måste ju bjuda på sig själv ibland! =)



saknar ihjäl mig snart.... !! 9 dagar kvar...


Se så fint vi har de på jobbet!


Umo

Fan vad jag blir irriterad på tjejen som pratar i radio som berättar nyheter i västerbotten/umeå... Hon kan inte säga Umeå eller Ume... hon säger Umo... vad fan är Umo?!?! Om man ska prata om en stad måste man väl ändå kunna uttala namnet....!!

http://www.rixfm.com/webbradio/?type=audio&id=3529
Ni måste lyssna på detta... sjuuuuukt roligt!!!!


drömmar

drömde bara dåliga saker inatt...avundsjuka...... inte va i tid... och lite mer avundsjuka... undrar vad som ska hända....
På senaste tiden har jag haft en del deja vu.... sjukt coolt är det... ett av de starkaste jag någonsin haft.. mattias skulle visa vart han är uppväxt... när han pekar på sitt hus så är det som om jag upplevt exakt det ögonblicket förut... jag kommer ihåg att jag har drömt om och om igen att jag åkte förbi precis där utanför flera gånger, fram och tillbaka...
Sen igårkväll på jobbet när Sandra kom ut från en boende, är det precis som om jag har upplevt just de ögonblicket förut.. kommer tom ihåg den drömmen.... Visst är det sjukt?? är vissa av drömmarna man drömmer ens framtid??
Jag har imellanåt deja vu... ofta har de varit i samband när jag har flyttat eller börjat nytt jobb.... jag har drömt om händelsen.. kanske nått år innan... sen händer just samma sak jag drömt om... jag tycker det är skitcoolt!! nu ska jag försöka tolka mina drömmar lite mer.. kanske man kan lista ut sitt liv... haha..
Ödet finns iaf... tror jag.. varför drömde jag annars om mattias hus för flera år sedan om de inte var menat att jag skulle åka förbi där, då måste de ha varit menat att jag och han skulle bli tillsammans.. ja hörredu.... ödet..! =)

Drömde inatt att jag var med när ett barn föddes... först var de lite overkligt för kvinnans undderliv var typ öppet 30-40 cm och inte 10cm som de typ ska va... men jag fick iaf hålla barnet nyfött... sen även när navelsträngen var klippt var de jag som fick ta hand om barnet... tvätta han, klä på kläder osv.... de kanske va nån timme jag tog hand om barnet.. men jag kom ihåg i drömmen att jag fick en sådan kärlek till barnet att jag hade önskat de var mitt egna.... mamman var typ en "knarkhora" och brydde sig typ inte om barnet.. men jag var tvungen att lämna över barnet till henne endå... sen skulle jag åka tunnelbana hem fast de fanns bara hissar nere i tunnelbanan...... men jag hann mig aldrig dit för mattias ringde å väckte mig då :P sjuk dröm var de iaf........

kram

gym

äntligen ska jag träna igen... känner mig en aning förslappad när jag inte har tränat på en vecka... Nu blir de hårdträning fram till jul och nyår!

Snälla snälla snälla... kan jag inte få ha liiite tur.... ge mig jobbet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Fan vad kul det hade varit!!


ne hörredu... nu ska jag borsta tänderna sen köra till R-fors..

congratulations

Congratulations!!.. var allt jag behövde höra innan jag slängde på luren....!! De verkar bomba Robertsfors kommun med de där samtalen nu... att man har vunnit en resa till caribien tror jag.... -tryck bara på knapp 9, sen ange ditt kontonr.... jo tjena... hejdå alla pengar!!  Att det finns dem som går på det där..... då kan man ju hoppas att de inte har så mycke pengar på sina konton.......

poker face

Whatever it takes

http://www.youtube.com/watch?v=f_9PQA8RVG0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=prE72D9mEiQ&feature=related


bäst



jag har den snällaste pojkvännen på denna jord!  han är perfekt för just mig.
jag uppskattar dig Mattias jättemycket!!

längtar efter dig!


Ne hörredu....


Det enda dåliga med att jag inte var i umeå i helgen var att ministry of sound var och spelade på Corona... sjukt bra!! Var på deras utomhusparty - "white party" i Egypten.... så sjukt roligt och grym musik!! Men jag kanske får se dem spela nån fler gång.

jag har fått mig ett par nya smeknamn.. kärring, sugga och svin... men vad är de dem säger.. kärt barn har många namn? haha

Annars är allt bra..  snart kanske man inte är umebo längre....  känns bra! haha Något som också känns bra att jag är tillsammans med världens mest underbara kille (man!) haha.... =) Man känner när man har hittat den rätte...  jag är glad att jag förhoppningsvis inte behöver uppleva nå fler idioter i framtiden...
Hm, jag är alltså inte singel.. känns lite udda... har som vant mig att vara singel nu... inte för att jag klagar av att ha ett förhållande, tvärtom är det underbart... men känns konstigt att ha en pojkvän när man varit singel ett tag... haha, svammel...

ne hörredu.. back to work

får får lamm

har inte så mkt att säga.... livet är underbart!

kram


mamma mia

Förstår inte hysterin med filmen mamma mia... så värdelöst dålig film... jag tål verkligen inte att de börjar sjunga mitt i allt.. hela filmen är bara fjantig.... men nu har man sett den iaf! Kollar på filmen Mad Money nu... verkar väl helt ok!

Snöar rätt så mycket idag.. mysigt när det blir vitt!  tror dock inte de kommer ligga kvar så länge på marken här.. tror de är plusgrader..! 

Blir så grymt sugen på att rida när jag ser hästarna här... nu var det ett tag sedan jag red... Ska försöka ha som mål att köpa häst till sommarn!! =)
Tappade tråden... alltså vad de var jag skulle skriva om.. Jenny ringde... =P haha

Snaaart kommer Mattias hem!! =)

kram


snöregn

ursäkta den dåliga uppdateringen...

Sitter just nu och äter frukost, kollar ut mot stallet och hagarna... fin utsikt kan man ju säga!

Mattias har fått mig att tro att de verkligen finns en för alla där ute.. och jag kan inte vara gladare än vad jag är nu... jag har hittat min drömkille... Det kan faktiskt inte finnas någon där ute som passar bättre ihop med mig än Mattias... På nått konstigt sätt är jag jätteavslappnad i hans sällskap men ändå lite nervös för att jag ska säga eller göra nå dumt...
Andra killar jag dejtat/ vart tillsammans med har jag alltid tänkt om något: -om han ändrade på det eller var lite mer si eller så, så han han varit "perfekt"...Det existerar inte när de kommer till M.. Det finns verkligen inge fel på karln!! haha
Okej, det kanske låter dumt att man söker efter någon som är perfekt.. det gör jag inte för det finns väl ingen som är perfekt egentligen?? Jag är då verkligen inte det.... Men jag tror när man söker en partner så söker man någon som är "perfekt" för en själv.... typ... =)

kan skriva mera senare... Hexxa står här å puttar på mig för att få min uppmärksamhet... vi ska gå ut och busa lite =)

kram

lycka

Nu kommer en nyhet!

Håll i er....

Jag är kär! Helt sjukt kär är jag........!!


tänkte bara informera er om det!


=) =) =) =) =)

minisemester

oj, vad förvånad jag blir när jag ser att jag har fått kommentarer!! kul!! =) fortsätt med det!

är ledig nu tills på måndag... riktigt skönt! Hoppas bara Mattias inte tänkt att jag ska slava så mkt så jag får vila upp mig lite inför allt jobb kring jul!! =)
Skumt det där med att packa.... när jag åkte från gullis rymdes allt superbra i en väska.. fanns tom lite plats över.... nu när jag har tagit upp nå grejor och sedan ska packa ner de igen så är väskan överfull! hur kommer det sig?!?

hittade en sjukt snygg BH idag... röd fin och väldigt skön!! Fick nästan lite julstämning med röda underkläder!! =) haha

nu ska jag faktiskt gå å lägga mig så det kan bli onsdag någon gång!!!

krams

lammkött

På Ica Maxi:
kund: -Hej, visst säljer ni lammkött?
personal: - Ja, dem ligger där i kyldisken!

Att de skulle vara så enkelt att få tag i lammkött... synd för mig att jag inte är så för de.. Men ni äldre som tycker om lammkött bege er till ica maxi! haha... gud vad tråkig jag är idag.. haha!! ne men det lät väldigt roligt när de var en gråhårig äldre kvinna som frågade efter lammkött..!! haha

Tyvärr glömde jag usbsladden till mobilen i gullis.. hade tänkt bildblogga lite idag!
Mitt hår blev väldigt bra efter klippningen.. tack Emma!

när jag var på stan kom jag på en massa grejor att blogga om.. nu har jag glömt allt... börjar kanske få dåligt minne.. eller vad äre dem säger.. "man blir som man umgås" ?? Tänk på de mattias.. hahaha =)

middag hos pappa!
hoj

breakeven

oj, många rubriker på engelska på senare tid.. ni som inte kan läsa får väl fråga vad de betyder =P

Jag är redo för ett nytt liv. just nu har jag inget liv.. jag jobbar bara. sen de dagarna jag för en gångs skull är ledig så är jag fullt uppbokad... eftersom jag aldrig har tid att vara med kompisarna i stan så passar jag på att ta alla på en gång när jag väl åker in...blir typ som ett schema, -jag har tid med dig 1timme, sen dig 2 timmar.. tråkigt att de är jag som måste åka in för att umgås med dem... kan de inte komma hit ut? visst, Linn ville komma ut men jag har jobbat så mkt så det har inte gått att tajma ihop med sofias schema när hon jobbar här ute.. för som sagt.. när jag väl är ledig från jobbet åker jag in till stan för att kunna ge lite tid till vännerna..  känner mig hela slut i kroppen och i skallen... dagarna jag jobbar till 21 så åker jag hem och sover direkt efter jobbet för man är så trött.. sen dagarna jag börjar 12 eller 14 så stiger jag bara upp sen åker jag å tränar innan jobbet... för träna är något jag verkligen prioriterar... det mår jag bra av... men hm... även fast jag inte skulle träna de dagarna jag jobbar em så finns de ju inget att göra.... när jag slutar 16 åker jag antingen och spelar badminton med simon, hälsar på sofia på jobbet eller åker hem å städar/ser på tv...  mitt liv känns för enformigt, för ointressant.....  hur får man ett intressant liv?? just nu lever jag bara för jobbet.... vill inte ha det så.. vill leva för livet utanför jobblivet...  vissa säger ju att man lever för kärleken annars har man inget liv.. stämmer det? Är livet mer meningsfullt om man har någon att älska ? Jag vill nog tro det....
Så förhoppningsvis börjar mitt nya liv 1 januari 2009! Jag ser fram emot det!!
Det känns så menat... det känns som ödet... det känns så äkta!




lite julstämning skulle passa nu i december, visst ?




still going strong

jaha.. snart är det slut på måndagkväll...  jag o P har varit duktiga ikväll.. duschat två st... jag hann tom städa hos min..!

imorgon ska jag in till stan.. har lite ärenden och folk att träffa... ska klippa mig kl 12! =)

skriver mer sen.. krams

hett

Världens sexigaste musikvideo....
Rihanna- Rehab

Justin... haha


http://www.youtube.com/watch?v=msbfRbH1i68

glad

fick en bra start på dagen idag!! Inte alla som får bli väckt av att en mysig kille ringer och väcker en... de var en ny bra väckarklocka som jag kommer att behålla! =) 
Dock så var de hela planerat... höll på att slänga telefonjäveln i väggen igår... gick ju inte att ställa något alarm när knapparna inte fungerar!!

hm... här ligger jag i sängen ofärdig och slappar när jag egentligen borde stiga upp, gå ner å käka frukost för jag borde vara på gymmet snart!!!

kanske uppdaterar senare på jobbet!!


kram

Tokutt

jag håller på att bli tokig.. på min mobiltelefon!!! ingen knapp fungerar ju längre.... !!  vill bara slänga den i backen!!!!
Får jag ingen i julklapp blir det att köpa en på mellandagsrean.... om jag nu kan vänta så länge.... den har även börjat stänga av sig själv.... tänk vad beroende man är av mobilen.. det är ju sjukt.. kanske lika bra att vara utan?! Man klarade ju sig förr med bara hemtelefon... fast visst är det bra att ha med sig mobilen när man är ute någonstans.... sen så äre ju så kul att få sms.. =)

woohooo, 30min kvar!!



hårig

Rolig rubrik.. haha... ne men jag håller på att bli tokig på mitt hår... det är så sjukt tjockt så jag behöver inte ens mössa i minusgrader!! Jag använder till och med ett schampo och balsam som ska göra att håret lägger sig mera platt... men inte ens de hjälper nu.. inte ens plattång är till så stor nytta.... det enda som kommer göra det bättre är om jag klipper mig.. hoppas verkligen Emma har tid på tisdag att tunna ur de lite..! Jag skulle kunna skänka hår varje månad till dem som är tunnhåriga.... någon intresserad?? haha! Har hört talat som att de som rakar bort allt hår och säljer det får mycket pengar...  Tyvärr fick jag inte raka mig för M.... så den planen sket sig....

Vissa klipper sig typ bara en gång i halvåret medan jag Måste klippa mig var 4-6vecka.... tänk vad mycket pengar man skulle ha sparat om man hade lite tunnare hår...  men lite tur har jag ju faktiskt eftersom jag är kompis med min egna frisör! världens bästa för övrigt! Hon vet precis hur jag vill ha det.... vad ska jag göra den dagen jag inte kan klippa mig hos henne längre??!  Då får jag nog skita i allt var frisyr och färg heter.... =/

5timmar kvar på jobbet!

kramis

Angel

jaha ja... söndag.. jobb idag och imorgon sen är jag ledig 6dagar!!! wow.... vad skönt!

Jobbar med P ikväll.. blir kul! =)

Lyssnar på Leona Lewis nya platta....  Nu rullar Angel.. Den påminner om något.. haha =)

Allt är bra med mig förutom att jag håller på att bli tokig..!! tolka de som ni vill! haha

hejs



Ole dole doff.... haha.. kan ni gissa vem de är som fångat mitt hjärta??


byafest

vissa människor slutar aldrig att förvåna en.... haha

skjutsade iaf jonas, hans tjej och tre andra killar i min lilla bil.. men det gick faktiskt riktigt bra!! De som är bra med byafester är att folk är trevliga även fast de inte känner en... sen att medelåldern på den där festen var 45 var väl kanske inte så kul... men men.. jag kom dit.. kollade runt lite, snackade lite sen åkte jag hem! =)

Nu väntar jag bara på att Mattias ska ringa sen ska jag sova =)

godnatt

huvudvärk

även fast det har varit en lugn dag så har den varit krävande.... hemskt att se hur en människa bara försvinner mer och mer för varje timme som går... vill egentligen bara hem å sova.. men jag ska tydligen skjutsa några till en fest.... fem pers i min lilla bil.... vi ser ju hur de går.. det går nog fortare om de puttar på.......


Jag saknar dig så fruktansvärt mycket.... har ont i hela kroppen av saknad...  varför ska du vara så långt borta?!


sömn.............

Duschfan!

gjorde en liten hårinpackning idag för mitt hår håller på att vara riktigt risigt nu...... men vad händer när jag ska skölja ur håret?? Jo, självklart slutar varmvattnet fungera..... suck! så det vara bara att härda ut i kallvatten.... och sånna där inpackningar försvinner ju aldrig ur håret.. man måste ju skölja jättelänge... men det är iaf ett bra sätt att vakna upp på, på morgonen!



Curly


Forgive me

nu har jag bestämt mig.. hoppas bara jag har styrkan till det!

Du saknas

köttfärs

Sjukt kul var det att spela badminton idag!! Jag och Simon var inte direkt snälla mot jonas.. han fick springa rätt så mkt... Han påpekade att han skulle nog ha träningsvärk imorgon.... haha, som han sprang så lär han ha det!
Tycker faktiskt att jag har blivit grymt bra nu... körde ensam emot jonas och simon och de var inga problem... snarare jag som vann över dem =)

Kände faktiskt för att laga mat idag.. annars brukar jag inte orka laga mat.. äter typ mest gröt. fil och mackor..
Jag gjorde en suuupergod köttfärssås... mumma... nu befinner jag mig en en paltkoma.... hoppas den går över för jag köpte lite snacks till idol ikväll =)

snart snart snart!!!!!!

Thats a first time for everything

suttit å sökt jobb hela förmiddagen... får hoppas att man får nått positivt svar också!

Ska snart iväg å spela badminton med simon från jobbet... Han ringde nyss å sa att jonas från jobbet skulle med också... blev ju råtaggad nu!! Ja och simon ska vara jävliga mot jonas.. han ska få veta att han lever!! haha
Sen hem å laga mat!

Leona Lewis - Angel



puss å kram

Is

Livsfarligt att vara ute... hela gården är som en skridskobana... försökte leta efter grus i hela ladugården men hittade inget... de enda jag hittade var jordsäckar... haha.. tänkte att det är ju iaf nått... får väl se om jag tar mig upp från gården sedan med bilen...

Åker ner till Uppsala redan på onsdag... wii! =)

Skönt att vara ledig och inte ha några speciella planer för dagen... ska nog bara ligga inne med min bok och mysa! Ladda upp lite inför helgens långpass...

Försökte nyss lägga ut lite bilder men de gick ju åt skogen...

cya

ångest

vad gör jag, vad håller jag på med...?? Varför gör jag såhär.. vill jag förstöra allt eller... jag är dum i huvudet....!
Det finns ingen anledning till att hålla på såhär men ändå har jag gjort så förut... de vore lätt att skylla på pms men de är fan ingen bortförklaring.. jag måste skärpa mig rejält..!
Lika bra att gå å lägga sig nu!

wiiiiiiii

jag bokstavligen gjorde glädjeskutt ut från chefens kontor idag!! =)=)=)=)


sömn

somnade sent och upp tidigt... det känns i kroppen.. imorgon får jag äntligen sovmorgon och en ledig dag!! ska bara va.. kanske gå på en promenad om det är fint väder!!

Stackars lilla hexxa som är sjuk.. hoppas det blir bättre snart.. tänker på er båda! =)

8dagar kvar nu... jag har ont i magen för jag längtar så mkt....

skriver mer sen... kram

bilder


Kellie myser i min famn




Man fick akta sig för de två kriminella killarna i Uppsala




fin dag hos mig


mitt nuvarande "compact living"

hmm

jag vill såå gärna göra det...  men man ska inte vara för spontan! eller ??
Har gjort misstagen förut, vill inte göra om dem.... vågar inte.... har blivit överkörd förut (inte av en bil.. haha)
jag får ont i magen...... åh så frustrerande.. men blir de bättre om jag gör det...... eller om jag väntar.........

ödet kanske kan hjälpa mig?!?

The script - breakeven, before the worst






onsdag

pissväder ute... töar...! 
Slutar iaf klockan två idag och då ska jag fara på gymmet =)
Nu har jag inte tränat sedan i torsdags.. känns att de börjar bli dags att röra på sig igen.

annars är planen idag att städa hemma... behöves verkligen så mycket som katterna springer runt och hårar....

Håller på att bli tokig på min mobil... den enda knappen som fungerar normalt (alltså inte behöva utöva våld för att få den att fungera) är mittenknappen... joysticken....! om jag ska skicka sms kan jag typ använda tre bokstäver.... eller gå in på symboler och göra lite gubbar... en annan negativ sak med det är att pengarna försvinner mycket snabbare eftersom jag ringer mer nu ist för att smsa.....  *hoppas* att jultomten vill ge mig en ny.. eller iaf bidra med lite pengar till en =)

Vi är tre på jobbet idag... då hinner man mer mycket!! det är bra =)

9dagar kvar... kan knappt vänta!!!!!!

Sun

nu har jag äntligen internet ute i Gullis. har ju iaf nått att göra nu.. haha

Det är som om den känslan jag har är för bra för att vara sann.. jag väntar bara på att det ska bli dåligt igen....  vilket jag verkligen inte hoppas på att det ska bli men jag har aldrig varit en sådan person som haft tur så de känns verkligen skumt nu när jag verkar ha tur ??
Pratade med Sofia idag...  Sofia- " kommer du ihåg alla gånger vi har skrattat åt alla dina drömmar amanda, om din "drömkille" som du vill hitta som  förmodligen inte finns..... och nu verkar du ju ha hittat han... det måste ju vara ödet! "
Fick efter samtalet ett sms från sofia som fick mig att bli varm i hjärtat: Du förtjänar det amanda =)

Och ärligt så tycker jag att jag förtjänar att bli lycklig nu.. så mycket skit jag har gått igenom och så dåligt som jag mått så är det inte mer än rätt =)


Hon får iaf vara med han nu... jag får det om 10dagar =)



Kul att jag jobbar över jul å nyår.... jobbar julafton kväll....... =/
Men de är bra med pengar... får väl se det så!

kram

internet

åkte in till stan efter jobbet för att gå på Telia och skaffa mig mobilt bredband.... kan vara bra att ha när man bor ute i skogen =)

Jag svävar på moln =)

Middag nu hos farmor å farfar sen hem igen å installera bredbandet!!


kram

Lycka

Det var länge sen jag mådde såhär bra! Tror inte jag känt denna känsla på 3år... eller när jag tänker efter har jag nog aldrig känt såhär... denna gång är det nått annorlunda.... kan inte sätta fingret på de men det känns så grymt rätt....
För bra för att vara sant helt enkelt.... Jag hade börja ge upp hoppet på att någon sådan skulle finnas... trodde "alla" killar var idioter utom ett fåtal som alltid var upptagna.... kanske finns de den rätte....... jag är iaf mer positiv mot de nu än vad jag någonsin har varit.... 
Det är inte varje dag det pirrar i kroppen av lycka... ska njuta så länge det varar!! =)

Helgen

vet inte ens vart jag ska börja.. vet inte heller vad jag ska säga... är rätt så mållös!
Helgen var iaf över all förväntan.. helt underbar helg!!
Grymt sällskap, underbar mat och dåligt väder! haha
Timmarna gick alldeles för snabbt.....
Har haft ont i magen hela helgen för man har fått skratta så mkt!!  Hur kan killar som ser så farliga ut vara så snälla och roliga?? =)
Förhoppningsvis åker jag ner snart igen =) *längtar*
Kommer inte berätta alla detaljer.. då får ni väl fråga.... säger bara att det var en grym helg!!!!!!!! =)

För övrigt så fungerar typ 4 knappar på min mobil nu... så om jag inte svarar på sms är det för att det inte går att skriva något!! (Hoppas jultomten förstår att en ny mobil är av högsta prio =) )

Är ledig endast fredag i veckan... så det blir jobb å träning som gäller...

kram

RSS 2.0