Underbart

Vilken helg!! Har njutit varje sekund!! Lägger upp lite sommarbilder från stugan. =)
Hoppas du har det bra i värmen!












Längtar tills nästa ledighet!
Funderar på att dra ihop en grill/badtunna/fest-kväll ute i min stuga nån kväll.  Hör av er ni som är sugna =)

kram

Sommar

Hoppas alla ni är ute i solen och njuter lika mycket som jag!!!




runaway

fy fan.
ibland är det inte kul att vara tjej, ungefär sådär en gång i månaden. hela kroppen känns som en ballong, man har ont och humöret behöver vi inte ens gå in på.
Sen lägger vi på trötthet på de hela så blir det ännu bättre. sov idag när jag kom hem. välbehövt!

Är ledig på onsdag, ska nog fara ut till stugan då. Finns inget bättre än frisk härlig luft vid havet. lycka, frihet. Behöver ta igen mig.

Min mamma är något av ett litet medium,andlighet - freak. Hon har bjudit med mig på en sak nästa tisdag. ska bli spännande. Själv tycker jag också om andliga saker och tror till en viss del på sånt. Får berätta mer om det när jag varit där. Man kanske hamnar i nån sjuk sekt som hjärntvättar en... vi får väl se! =)




kram på dig

skänker även en tanke till Berth Johansson som har avlidit. Gjorde praktik hos han.Umeås mest framgångsrika travkusk.

Midsommarhelgen

OJ vilken helg!
jobbat 7-21,30 torsdag - söndag. Jag är ganska så trött just nu......
Jag, Marie och Anna hade tagit på oss en mördarhelg och vi överlevde utan större bekymmer!
Fredagen flöt på bra och jag var rätt så pigg då jag slutade. Beslutade för att köra ut till stugan eftersom jag inte riktigt ville sitta ensam på midsommaraftonskvällen framför tven eller gå i säng så tidigt. I stugan fikade jag lite och kollade på då Pappa, Ann, Biggan och Sören monterade världens största grill typ. Jag klagade på att de var tråkiga och de klagade på att de var för gamla för att ställa till med nått jippo.. haha. Så jag körde vidare till Gullis där det var storkalas. Hade väldigt trevlig med mina vänner ute från skogen, dock så var det alldeles för kallt för juni månad. vid 00,30 fick jag tvinga mig att köra hem så jag skulle överleva på jobbet. Kom hem vid 01 och stöp i säng. 06,40 var jag på jobbet och faktiskt ganska så pigg. Men efter någon timme blev det segt och jag ville sova! haha. Vid middagstid stack jag, marie och anna o beställde pizza, körde hem till Annas fina lägenhet för att äta och hade väldigt trevligt. Vi kan väl äta någon fler gång under mindre stressade förhållanden?? :P Tog igen oss på soffan i tio min innan de var dags att brumma iväg igen. När jag kom hem på kvällen somnade jag ganska snabbt!
Sen till idag då.... kan man vara såhär trött?? jag var inte ens övertrött längre.. jag var zombie-trött!!! + konstant huvudvärk.
Så hela dagen har jag ätit för att få i mig energi =)
Helgens roligaste kom på denna kväll. Marie väntar på mig i sin bil hos den sista brukaren. Jag ser att hon ligger över ratten och vilar. Bestämmer mig för att vara rolig och slår båda händerna mot rutan, Marie flyger upp ur bilstolen och skriker rakt ut!!!! HAHAHAHA... jag dog av skratt!!
Tack Marie, Anna och Johanna för helgen, bra jobbat!!!

Dagens tips: gå inte bakom någon som har kissat/bajsat på sig.

ha en bra helg!


talk about.

Ibland önskar jag att jag inte var så envis. Men å andra sidan hade jag aldrig överlevt mina prövningar om jag inte varit envis.
Jag går bara omkring och väntar på något, men jag vet inte vad jag väntar på. Jag jobbar, jobbar och jobbar för att komma bort från en tråkig vardag. Men vad är det jag strävar efter? Ibland stannar jag upp och förstår inte riktigt vad jag håller på med. Jag har mål och drömmar men är dem overkliga? Kommer jag alltid gå omkring drömmandes och inte kunna leva i nuet för jag går bara och längtar ? Ibland känns det som om alla andra är nöjda med sitt liv och jag går bara och väntar?
Men jag väntar ju inte heller.. jag kämpar.. men kämpar jag för mycket?
ska jag bara låta allt va ?
men som sagt, min envishet gör så att jag inte ger upp.
Hatar att vara en känslomässig person. hatar att vara den som alltid tänker ett steg längre, den som bryr sig för mkt.
"älska dig själv för den du är"  -idag sket det sig.

stolt svensk

idag är man stolt för att vara svensk. vilken match de gjorde! Sjukt kul att se!
Även om jag jobbade hade jag turen att vara hos en brukare mellan 18-20 och han satt o kollade på matchen och jag bredvid!  =)
Alltså det är nästan äckligt hur lik min brorsa är Marcus Berg.. ett tag trodde jag att det var brorsan som sprang runt på planen... samma skratt, samma ansiktsuttryck. Brorsan har stolt skrytit om hur många tjejer som kommer fram till han och tror att han är Marcus Berg.. haha! Vid tillfälle ska jag ta fram bild..
Bra jobbat sverige!

Imorgon är jag ledig!

hare bra!

Kul

Roligt väder, verkligen!
Tack snälla underbara farmor som skjutsade hem mig från jobbet så jag slapp cykla i detta pissväder!!


Översvämning på min gård

"vi kan låtsas att det är bra väder"

Nu däckar jag i sängen efter 14h arbetsdag

mysväder

En sån här dag skulle jag vilja vara i stugan. Tända en brasa, lägga mig i soffan under en filt och bara mysa!
Det är regn och blåst ute, inte alls en trevlig kombination. Jag tror alla gömmer sig inomhus idag, det är dött ute!
Nu är jag hemma på min middagsrast.
Käkar nyponsoppa och glass, det var gott!

"Oj vad kalla händer du hade.. men jag vet ju att du har ett varmt hjärta"
Tack, det värmde!

ha en fortsatt bra dag!
kram

Forever

For till Ninas stuga i fredags, nice nice! Vi gick först en sjuuk lång promenad, längst stranden och in i skogen. mys! Härligt att prata med någon om precis allt! Sen gick vi förbi golfbanan och tennisbanorna. vi blev sugna på att spela så vi gick hem och hämtade tennisracket +boll, gick tillbaka och lirade lite. Vi var sämst. eller jag var nog mest sämst, nina kunde ju tom fixa en skruv på bollen. men med lite träning så blir vi proffs! haha =) Det var väldigt roligt och jag tror vi höll på att spela till 01 på natten.. sen gick vi tillbaka till stugan, la oss i sängen med SIDENTÄCKEN (så underbart jävla sköna) och låg mest och fnissade åt allt för vi var så övertrötta. men tillslut somnade vi och sov som en klubbad säl tills väckaren ringde. Och eftersom vi hade bra väder (vilket ni i stan inte hade, haha) så låg vi ute i bikini och solade!! =) Sen till stallet, for ut i skogen och hoppade de små hästarna.. roligt var det!! =) Dagen avslutade vi med mat på Gandhi som var mycket god, hem till Jens och slappade lite sen tackade jag för mig och gick hem. =)


Redo för stugliv!


Promenad längst stranden

solnedgång

Favorit i repris

Ursäkta alla suddiga bilder

Nina visar hur det ska gå till



haha, kepsen och ryggsäcken



"haha, nice"
"best friends forever"

Sånna här dagar borde upprepas oftare. Det blev mycket skratt tills det gjorde ont i magen. Många interna skämt som skapades och mycket kill/sex-snack.. haha! Du är bäst Nins!

kram

somedays I´m a superbitch

jaha hej!

Vilket jävla pissväder det är!!! man blir bara trött!!
Det är dåliga tider nu.. eller kanske bra... mycket tårta!!
igår var det studenten med smörgåstårta, tårta och kladdis och idag fyllde B-O år.... (Min styvmammas pappa)
så det var middag där och tårta, så nu tror jag det är bra med bakelser för ett tag.
Min styv-gammelmormor tror jag det är... B-O´s mamma var även där. tror hon är 93-94år.. sten cool! snackar som fan om allt och ingenting.. hennes favvoprogram på tv är discovery cannel. hon uttalar discovery: Discoverry, alltså inte engelskt uttal utan svenskt. Idag drack hon vin och det steg rätt upp i skallen sa hon, hon var nästan värre än studenterna igår.. haha.
När hon för några månader sedan låg inne på sjukhuset så träffade hon en man där. tror han är typ 80 nått.  Nu är de typ tillsammans och är hur gulliga som helst. de ringer varandra minst 3ggr om dagen och låter värre än 15åringar som är nykära... hahah! Hon är verkligen stencool! Jag brukar hälsa på henne ibland bara för att få skratta lite... hon har alltid nått roligt skvaller att berätta!! =) Och hon är fräsch för att vara över 90år!! klarar sig nästan helt själv! det är imponerande!
haha och på tal om hennes man, när de båda låg på sjukhuset så träffades de alltid och åt lunch tillsammans i matsalen. men en gång då hon kom till matsalen så hade en annan tant gått och satt sig vid han. och gissa om det blev liv då.. haha. då vägrade hon gå dit och gick tillbaka till sitt rum och sa: Det är nån kärring som har tänkt sno min man.
haha!

jobb imorgon.
kramen

För vi har tagit studenten....

Oj så kul med studenter! Vilken stämning... vilka minnen!! Hade gärna gjort om den dagen igen!! Springa ut från skolan, kramas med släkt och vänner, åka på flak, skrika sig hes och supa som ett svin!
Våran klass hade bäst fest, vi var mest taggade och skrek högst!!!
Och vilka är det som fortfarande håller hög klass med sång och skrik på flaken??
Jo, LD-klasserna förstås. alla andra var ju en besvikelse.. är ni inte ens glada för att få lämna skolan??
LD kan man lita på! haha, sjuk stämning! Nästan så att man ville hoppa upp på flaket och vara med och skrika!!
Grattis till min kusin Johanna som tog studenten idag!!! kör hårt!!


Grattis!


LD håller hög klass fortfarande!


haré


Gunga

Pappa skulle laga min cykel så jag cyklade dit sen tänkte jag gå en promenad. gick förbi ankdammen och stannade där ett tag... det var tyst och lugnt. härligt att bara stå där och kolla på de söta ank-ungarna. Sen såg jag lekparken mittemot. blev sugen på att gunga, så jag gick dit och satte mig.. Skönt att rensa tankarna lite!
Imorgon äre studenten, ska ner på stan och kolla då min kusin springer ut från skolan. Sedan hem till henne på fika! =) Hoppas på bra väder!




kram på dig

sömn

sov nästan tio timmar inatt. det var välbehövt!! När jag vaknade imorse for jag ut på en joggingtur, åt en god frukost sen var jag som en ny människa!! Igår var jag så jäkla trött och pga det så blev jag nästan deppig.. Fick för mig en massa konstiga saker som jag vet nu i efterhand bara hade att göra med att jag var trött. Tur att jag avstod från vissa diskussioner... man kanske börja lära sig av sina misstag ändå.

Sen slappade jag ett tag i solen i väntan på Nina. Vi for till stallet och red ut på en långritt. Härligt väder och Pysing gick sååå jävla bra!! helt otroligt att det är samma häst som jag satt upp på för första gången för några månader sedan. Jag sa ju att jag inte skulle ge upp förrän jag fått han som jag ville... och nu är det nära!! =)
Nina red tjockisen Helmy... haha... Den är så rolig, den lilla hästen!
Vi hamnade lite vilse så det blev en extra lång tur men en mycket trevlig sådan!
Varför ska hästar vara så dyra? jag vill ha en nu...!



De gömde sig i skogen

Underbara ridvägar!

Förhoppningsvis får jag med mig Jenny på promenad nu =)

life is good

haha

fick detta på ett mail.

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS KONTAKTANNONSER:
40-årsåldern..................................49
Äventyrlig......................................Har legat med alla
Atletisk..........................................Inga bröst
Alldagligt utseende..........................Muuuu.
Vacker...........................................Patologisk lögnare
Känslomässigt stabil.........................Går på mediciner
Feminist..........................................Fet
Fri själ.............................................Knarkare
Vänskap i första hand.......................Före detta slampa
New-Age........................................Kroppsbehåring på fel ställen
Traditionell.....................................Inga blowjobs...
Öppensinnad...................................Desperat
Utåtriktad.......................................Högljudd och jobbig
 Fyllig..............................................Mycket fet

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS SVENSKA:
Ja...............................................Nej
Nej.............................................Ja
Kanske........................................Nej
Vi behöver....................................Jag vill ha
Vi måste prata...............................Du är i trubbel
Visst, gör så..................................Det är bäst att du låter bli
Gör som du vill...............................Du kommer att få betala för det här senare
Jag är inte upprörd........................Såklart jag är upprörd, din idiot!
Du är uppmärksam ikväll................Tänker du bara på sex?

 ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA MÄNS SVENSKA:
Jag är hungrig.........................................Jag är hungrig
Jag är trött.............................................Jag är trött
Jag är sömnig..........................................Jag är sömnig
Snygg klänning........................................Snygg urringning!
Jag älskar dig..........................................Jag vill ha sex nu
Jag har tråkigt.........................................Vill du ha sex?
Ska vi dansa?...........................................Jag vill ha sex med dig.
Kan jag ringa dig nån gång?......................Jag vill ha sex med dig.
Ska vi gå på bio?......................................Jag vill ha sex med dig.
Får jag bjuda dig på middag?....................Jag vill ha sex med dig.
Dom skorna passar inte klänningen...........Jag är bög


haha, fått den för länge sedan men hittade den nu... kul =)

svenskar

Har man en gång varit på Irland och festat så suger det att gå ut i sverige. Stämningen, människorna, drickan, allt!
Om du går ut här hemma så "måste" du hålla dig till ditt umgänge. Man kan inte gå fram till någon okänd och prata för att vara social eller trevlig. då blir man uttittad på om man vore störd eller ute efter att ligga. Varför ska svenskar vara så jävla tråkiga och bara bry sig om sig själva?
Jag var nykter ikväll och följde med på en stor fest. Tjejerna ser ut som slampor och står klistrade på killen de raggar på. och killarna tror att de är coolast i världen. Jag får bara ont i huvudet av att kolla på. Vart är ödmjukheten? Om du inte är villig som tjej existerar du inte. Inte konstigt att jag har slutat gå ut på krogen. Så jävla tråkigt. Det går aldrig att sitta ett helt tjejgäng vid ett bord och snacka o ha en trevlig kväll. ne för alla ska bara springa om kring som yra höns.
Tacka vet jag Irländare som är sjukt roliga och vågar bjuda på sig själva. Inte konstigt att jag och martina gick ut varje lördag i ett halvårs tid för att varje utekväll var sååå jävla roligt!! Du kan prata med vem som helst, ALLA är trevliga! Tjejerna ger inga bitchblickar om du skulle stå och prata med en kille som de pratat med.  Jag saknar Irland. Jag förstår att Martina har flyttat dit. Fy för svenskar. .eller nej, fy för ume-bor!! så jävla äckliga folk har blivit. Divastämpel över många. varför detta storstadsbeteende??

Nu ska jag kolla lite flyg!
hej

Love love love

Jag är helt såld på Pysing. Han gick som en stjärna idag!! =) =) =)
Nina hade Helmy idag så vi for ut på en tur! Klättrade lite i sandtagen sen hittade vi en skitbra hoppstig!!
ÅÅÅÅh, jag är helt lyrisk. han var så avslappnad och rund och fin i formen!!! Satt bara och log hela tiden. Hade lyckokänslor i magen! Jag hoppas verkligen att hon som ska kolla på honom imorgon inte vill ha han. hoppas han är trött efter idag och tjurig.
Bitter? haha ja... Blir less.. när jag äntligen hittat en häst jag kan få rida mycket på så ska han säljas. Funderar på om jag skulle kunna ha han på foder... frågan är bara hur mkt pengar det blir i månaden....

Lycka blandat med förtvivlan.

Ikväll bär de av till Sävar på släktmiddag hos Martina! =) Kul att jag är inräknad i deras släkt =)

kram

fredag

Vet inte om jag ska börja grina... fan, jag måste ju köpa mig en egen häst. Min lilla Pysing ska säljas..
http://www.blocket.se/vasterbotten/Kallblod___allroundhast_22042111.htm?ca=2&w=1

Vilken häst ska jag nu rida??

FAN

storm

Vart är sommaren?? Det är storm ute idag.
Hade tänkt ta sovmorgon imorse. Men eftersom jag är van att gå upp så tidigt så vaknade jag vid halv åtta... låg och drog mig till efter nio... skönt! Sen segade jag på i duschen och passade på att göra en hårinpackning!
Cyklade ner på stan, gick på bibblan och förtidsröstade faktiskt! vuxenpoäng till mig
Mötte upp Martina och hennes kille. Gick runt och spanade på lite kläder med dem =)
Sjukt att Martina är hemma nu.. fast ändå känns det som att hon aldrig varit borta. Och när jag hörde Kyle prata irlänsk dialekt så ville jag tillbaka till Irland... det blir en weekend i sommar!!! Älskade Irland

Är inte alls peppad på att fara och jobba ikväll...  Men jag är iaf ledig på lördag!

Har sjukt ont i kroppen, tränat som ett psyk denna vecka. Måste nog vila nån dag!

haré

ilska

Idag blev det en lång diskussion mellan mig och Pysing. Ingenting fungerade och jag blev riktigt förbannad på han. Till slut ville jag bara hoppa av hästen och lämna han i skogen.. men det kunde jag ju såklart inte göra. Så jag tog några djupa andetag. lugnade mig lite och gjorde det bästa av situationen. Inte mycke man kan göra, vissa dagar fungerar inget. Idag var en sådan dag och jag visste att han bara skulle bli värre ju mer jag tjaffsade med han. Kul att Pernilla påpekade att han hade fått finare kropp sen sist hon såg han. Mitt arbete har gett resultat =) Dock så har hästarna släppts på grönbete nu. Jag får nog rida han varje dag annars kommer magen bli enorm.
Visst var han snäll efter jag hade duschat han ??




Mina kompisar ska ut ikväll, premiär för Rex på Tisdagar. Men jag börjar jobba 07 imorgon. Känns inte lockade att gå ut...

hejs

RSS 2.0