roligt


var en rolig kväll. fick skratta mycket =)

Borta i helgen så det blir nog en bloggfri helg.

hade bra!

sopkvast

imorse när jag åt frukost och såg på nyheterna berättade tv4 att en kvinna hade typ hamnat i fängelset(tror jag det var, eller om hon bara hade blivit anmäld) för att hon misshandlat sin pojkvän... bla slagit honom med en sopkvast.
Farmor:- Jag tror jag har en sån där sopkvast i gullmark.. man kanske skulle ha tagit hem den. kan vara bra att ha när farfar bli egenyttig.
Jag:- haha bra idé!

lite senare...
Jag:-Jag ska fara till uppsala över helgen.
Farmor:- jaså vad ska du göra där.....?
Jag:- hälsa på....
Farmor:- hmm.. låter skumt... kanske ska skicka sopkvasten med dig. Kan vara bra att ha!
hahahha!
Hon är rolig min farmor..!

Nu är kastrering bokad för mina katter.... på tisdag smäller det! Hoppas de blir lugnare efter det!

Snart ska jag ner på stan och se Shan "The Man" Atci  på Sagateatern med Jenny och Patrik! =)

hoppas ni får en trevlig kväll

That´s just me

Läs det! En mix av detta är jag! (Taget från Minatecken.se)

Fiskarna - Pisces (19 feb - 20 mars) Vatten

Det sista tecknet i zodiaken. Fiskar är ofta världsfrånvända, drömska och andliga individer. De är ovanligt känsliga älskare, som omfattar mycket av den visdom de andra tecknen står för. Fiskar är även mjuka. lätta att ha att göra med och mycket charmiga. De har nämligen haft tid att mogna och ta fram det bästa ur de andra astrologiska tecken. .

Positiva egenskaper:
Ödmjuk, medlidsam, förstående, världsfrämmande, lättrörd, anpassningsbar,
lättpåverkad, vänlig, intuitiv, mottaglig
.

Negativa egenskaper:
Obestämd, på gränser till likgiltig, hemlighetsfull, blir lätt förvirrad,
har svårt att klara den praktiska sidan av livet, viljesvag, obeslutsam
.

Karaktär:
Fiskar är fantasifulla, lyhörda älskare, och de är attraktiva för de flesta människor, men passar enbart ihop med ett fåtal. De är styrda av poeternas och tolkarnas tecken, tecknet som står för sann kärlek, trohet och inre frid

Här, i slutet av det astrologiska spektrumet, har de sett det mesta. Fiskarna är känsliga och sårbara och har inte något skyddande skal. I brist på detta skyddshölje döljer Fiskarna ofta sina äkta känslor och spelar en livets teater. Och trots att de är blyga, dras många av dem till teatern och blir utmärkta skådespelare med stor intuition. Fiskar har lätt för att känna medlidande med de sjuka och svaga. Osjälviskt hjälper de alla de kan, var, när, och hur som helst. Fiskarna är förvirringens och otillfredsställelsens tecken. Den som söker svar och aldrig får dem. Den som är utan rast eller ro, ständigt på drift och ständigt prövande nya vägar. För Fisken hänger allt
liksom i luften, och tillvaron är närmast kaotisk. Obesvarade frågor, osäkerhet och hjälplöshet hör tecknet till.

Fisken är den som alltid hoppar från punkt till punkt och prövar vad helst som är okänt. Det är svårt för Fisken att slå sig till ro med något, för snart kommer känslan att det inte är riktigt rätt, att något bättre finns bakom hörnet. Fisken är snäll och förlåtande, ger gärna efter för omgivningen. Självutlämnande intill självförintelse och saknar en fast grund att stå på. Den irrande, letande. "Jag vet inte", säger han, och "Jag kan inte".

När det gäller kärlek så söker han ett ideal, men blir besviken när det inte stämmer. Han söker stabilitet, men samtidigt vill han ha någon som inte håller honom fast. Han är trogen, sviker någon honom ser han ingen anledning till att hämnas.




Kinesiskt horoskop - Draken

Drakar är fulla av vitalitet och liv. Alltid på väg, drar de sitt trogna band av beundrare efter sig. Drakar är egoistiska, egocentrerade, krävande men också givande.

Drakar är stolta, direkta och laddade med höga ideal som de alltid försöker att leva upp till. De försöker leva sitt liv storslaget. När en drake gör något, gott eller ont, kan du vara säker på att det inte förblir osett. Drakar skapar nyheter.

Det är nästan omöjligt att vinna en argumentering mot en drake. De förgör alla som utmanar dem. Har du väckt en drakes vrede, kommer de att förfölja dig i många år.

Drakar är väldigt lojala mot sina vänner och sin familj. När de behöver drakens hjälp kommer den att finnas där. De är inte sentimentala eller romantiska - de tar de helt enkelt för givet att alla älskar dem. Det är svårt för dem att dölja sina känslor, de försöker inte ens.

Drakar är inte hemlighetsfulla av sig, så förvänta inte att de behåller en hemlighet för sig själva. Drakar talar från sitt hjärta och är alltid uppriktiga. Deras sätt kan förefalla bryskt och direkt men de försöker helt enkelt bara få saker och ting att röra på sig. Drakar behöver en mening med livet, något att slåss för, ett mål att uppnå. En drake utan mål är en sorglig syn!

Drakar tycker att de själva är väldigt starka. De tar ofta åt sig mer än de kan svälja. När detta händer är de för stolta för att be om hjälp och kommer att köra slut på sig själva. Drakar kan göra många saker bra. De kan bli artister, politiker, doktorer. När en drake väljer rätt karriär kommer de att bli framgångsrika. De kan inte hjälpa att de är vinnare!

I kärleken är draken sällan förloraren utan mer ofta den som krossar andras hjärtan. Drakar gifter sig inte ungt och är oftast nöjda med att leva singel. Drakar kommer alltid att ha många beundrare och vänner som kan hålla dem sällskap. Men drakar är riktiga mjukisar och kan bryta ihop om de förlorar sina beundrare.

Kärleksmatch - Passar bra med: Draken är en utmärkt äktenskapspartner för den ömhjärtade råttan, som kommer att göra allt draken ber henne om som tack för ett välfyllt skafferi. Den fridfulla kaninen kompletterar draken väl.

Den redbara och uppriktiga tuppen behärskar konsten att handskas med draken och med lite tagande och givande från båda sidor kan man nå fram till en harmonisk lösning. Den kloka och listiga apan ger en bra grund åt draken att stå på. Båda är ambitiösa och kommer att bistå varandra.

Kärleksmatch - Passar ganska bra med: Det är mycket sällsynt att två drakar blir kära i varandra, men skulle det trots allt hända kan det bli något alldeles extra.

Kärleksmatch - Undvik: Oxe och drake kommer att strida om huvudrollen både hemma och borta. Båda är födda till ledare, men förstår inte varandra alls. Dessa båda respektingivande djur kan slita varandra i stycken.



Numerologi - nummer ett - Ledaren


Inriktning:
Att lära sig självständighet.
Möjligheter: Att leda eller starta projekt.
Nyckelord: . Populär. Självisk. Egoistisk. Dominant. Tyrann.Ledare. Initiativtagare. Självstartande. Upphovsman

Positivt:
Ettor är energiska, beslutsamma och djärva. De föredrar handling framför tänkande. De vill förbättra sitt liv och kan genom sin koncentrationsförmåga inrikta sig helt och hållet på det de vill ha. De vill agera, inte vänta, och de tycker inte om att bara stå och se på. Det bristande tålamodet kan vara ett problem för dem. Ofta är de ambitiösa och har ledarbegåvning. De kan fatta snabba beslut men uppskattar inte om någon annan ändrar på dem. De är säkra på sin sak och har ett rättframt sätt. Ibland har de svårt att samarbeta och arbetar bäst på egen hand, även om de brukar vara populära bland sina arbetskamrater. I affärer är de trygga och självsäkra och löser problemen på egen hand. Originella, modiga och djärva som de är tycker de inte om motstånd och undviker det om de kan.

Negativt
: Ettor är aldrig nöjda med vad de uppnår och de kan vara otåliga. De förstår sig inte på människor som av naturen har svårt att komma igång med saker och ting. De kan känna obehag inför analys av det egna psyket och har svårt för att acceptera kritik. De avskyr att gräla och för att undvika detta kan det hända att de uppskjuter att omsätta en idé i handling, vilket kan göra dem extremt frustrerade. I kärlek kan ledarförmågan svika dem.
Exempel på ettor med de positiva egenskaperna ledarskap och mod är Michail Gorbatjov och Lech Walesa.


Kärleksmatch för Fiskarna

Du är en obotlig romantiker med rosafärgade glasögon som ofta hindrar dig från att se klart. När du träffar någon och blir förälskad så är dina förväntningar skyhöga, nu äntligen ska allt bli perfekt! Så blir du besviken efter ett tag, självförtroendet går ner i botten - tills du hittar nästa underbara person.

Hahaha, finns det nått hopp för mig eller?? hahahha

Okej man kanske inte ska ta allt detta så seriöst... men det stämmer ju faktiskt in ganska bra trots allt.... 


räkning

fick en räkning av Telia.. har ju skaffat Mobilt bredband... räkningen var på 1361kr!!!!!!!!!!!
jag skulle ju ha gratis fram till påsk?!?! så jag ringde till kundtjänst... de hade gjort fel erkände dem... men jag fick ändå betala för smsen jag hade skickat via bredbandet!! haha.. jag som trodde dem var gratis.. ! 

promenad nu

hejs

less less less

och åter less blir jag!!

Vatten och eld går inte ihop.. förstår ni?

RPM imorgon... bränna fett!!

gonatt

tisdag

Body Pump imorse.. det har kommit en ny release som är toppen! riktigt bra och jag har ökat vikter... det känns nu i kroppen!!  Kanske vilar imorgon... eller iaf en promenad får det bli!

Efter det for jag och farmor till Anns farmor och fikade lite... sen vidare till stan.. jag shoppade litegrann...
Klockan fem slutade Jenny jobba, då gick vi på Olles och åt middag. helt okej mat! Mycket trevligt sällskap =)
Blev väldigt mätt iaf... tror jag ska lägga mig i sängen ett tag och vila =)

På torsdag ska jag, Jenny och Patrik på nån stand up-grej på Sagateatern.. blir nog skoj!!

hej så länge

häst

Jag och Nina såg dokumentären på tvåan igår "hästprataren från Provence".
Jean-Marc Imbert, showryttaren. Intressant kille.
Coolt att se vilken kontakt han hade med hästarna. Man hade ju inte tackat nej att få jobba för han.
Så himla fina hästar.... Vilket arbete!!!

http://video.google.com/videosearch?q=jean-marc+imbert&rls=com.microsoft:*:IE-SearchBox&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7HPEB_sv&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#
Kolla på tredje filmen till vänster


Vill rida...!!!!!!!!!!!


=) =) =) =) =)

Fick lönebesked idag. Imorgon får jag lön!
Jag har ett STORT leende på läpparna just nu!!!!!!!!!!! =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)
Nu känns det värt att jag jobbade julhelgerna!!!!!

Träning nu!!

sjuk

ögoninflamation och ont i halsen.... fy.. vill inte bli sjuk.. då blir livet ännu mera långtråkigt. 
Vill gå ut på en promenad, men minsta lilla vind gör att ögat svider ännu mer...  kanske ska sova bort hela dagen.

avis på sofia, malin och viglund som har det vaaarmt!!!! sol och bad..... här fryser man.
Kanske ska ta sista pengarna man har och köpa en resa till thai... vore skönt! Det kanske är lättare att hitta jobb där??

Legen.... wait for it...... dary!!!!!!

att köpa män är som att shoppa skor

Jag och Jenny såg Bröllopsduellen igår på bio. usch vilken dålig film... inget jag rekomenderar!!
Haha det hände en rolig grej innan bion.... Jenny har sjuuuukt mycke kläder... jag har mycke kläder... av alla kläder vi har så har vi råkat ta på oss exakt likadan tunika... haha! den finns typ i 10 olika färger... hur lyckas vi?!?! Vi fick oss iaf ett gott skratt! Men innan vi gick ut på Pipes så gick jag hem och bytte =)

När jag vaknade imorse hade jag ont i höger öga.... faaan! Ögoninflamation.... less blir jag. som tur är har det inte svullit upp sådär hemskt än... kanske hinner få en salva innan så det går över... hatar ögoninflamation!!!

Trodde inte att Body Balance skulle ta något men jag har sjukt mycke träningsvärk i magen.... så det var ju bra!!

Hatar pms.... man blir så känslig och konstig!!!! som tur är går det ju över!

hejs

fredag

Jag och Nina var på Body Balance idag...oj vad jag verkligen inte är smidig!!!! haha tror inte jag ska gå på det igen.. var inte speciellt roligt... mest knepigt med all andning... "Andas ut och sträck ut benet, andas in och dra in benet"...... Tror jag håller mig till Body pump ist.... =)
Sen for vi hem till mig och käkade lunch.. efter det förhörde jag Nina på körkortsteorin. det var bra träning för mig med =)

Ikväll blir det bio med Jenny! Vi har inte bestämt än vad vi ska se........ tips??

nyss ätit middag... proppmätt!!!!!


so long

13år

Heldag på stan idag.. fikade med mamma och mormor på Costas. Sen gick vi och hjälpte mormor att hitta lite kläder. Följde med in på Pagelle.. stavas de så?? en tantaffär iaf =) Hittade en sjuuuukt fin väska där inne... tänkte direkt: Den ska jag ha!! Sen kollar jag på prislappen.... 1799:-.......................................!!!! dock så var de 30% rabatt.. men de gjorde ju inte så stor skillnad.... ne, jag är arbetslös så jag tror inte jag vill lägga mina mynt på en sån dyr väska... men jag ska gå dit varje dag, till slut kanske de sänker den till 70%.. som alla andra väskor låg på.....
Hittade en skitsnygg kappa på en annan affär som jag köpte ist... på rea faktiskt... kul! =)

Sen åkte jag och eric till pappa, ann och anton. anton fyller 13år idag... oj vad gammal han har blivit!! haha, fast han är fortfarande väldigt liten =) Det blev god middag och tårta till efterrätt... Efter det gick jag, eric och anton in i antons rum och körde guitar hero. Jag på trummor och eric och anton hade varsin gitarr.. sjukt roligt var det!! Men även jobbigt... =)

Nu är jag rätt så trött i skallen efter att hållt igång en hel dag.
Blir nog en tidig kväll, lägga sig i sängen och kolla på Himym!! =)

Eric och Anton spelar =)

häst

Var nyss och kollade på hoppträningen på Hippo. Blir så himla ridsugen när jag ser hur alla skuttar runt på hästar...
Blir att fara ut till Miriam nästa vecka!! =) 



snygga Z!

sprutor

Har iaf varit på vårdcenteralen nu... tagit en massa prover... usch vad jag inte tycker om sprutor! Inte för att det gör speciellt ont.. jag vet inte varför men det är bara obehagligt på nå sett....
dragonens hälsocenter.. eller vad vårdecentralen nu heter är ju skum... omöjligt att hitta vart man ska och hon som satt i receptionen måste ha vaknat på fel sida idag...
Nu återstår bara att vänta på resultatet! Fick även ett väldigt fint plåster! hon sa att de vanliga var slut... tror jag tar av det innan jag far iväg på Body pump.. hahahha


träning

Jag och Emelie var på spinning igår. Det var nog över ett år sen jag var på spinning sist. Men jag tänkte, det kommer gå bra.. om de blir jobbigt behöver man ju inte skruva på så mycke motstånd.... yeah right! Det fick jag ju äta upp. jag trodde jag skulle dö. Det var inte Emma som hade passet, de var någon snubbe. Passet bestod av uppförsbackar i 40min sen 5min avslappning. Dett var klättring på klättring... uppför, uppför och det skulle gå TUNGT!! Men det gick inte direkt att ge upp för Emelie sa att cyklarna längst fram var bäst så vi skulle ta dem såklart... Intruktören ser ju såklart bäst oss... och då kan man verkligen inte vika sig... det var bara att sluta tänka på smärtan och cykla på!! När sista låten kom, sista backen tänkte jag: nu ger jag upp.. orkar inge mer.. men de kunde jag ju såklart inte göra när intruktören stirrar på en! haha.. som tur var sista låten den bästa låten.. grymt peppande!  Vi fick oss en liten pik efter åt.
Instruktören till mig och emelie: -Ni två tjejer hade väl velat att det skulle vara två låtar till??  *Stort leende*
hahaha.... vi såg nog trötta ut...  Men det är bara att fortsätta träna så får man tillbaka kondisen!!
Ikväll blire Body pump.. och kanske body balance om jag inte ska fara å kolla på hoppträningen på hippo.

ska på stan snart å försöka hitta present åt lillebror sen vårdcentralen.

tjo

Mail

fick ett mail idag:

Här är en riktig  Robinsontävling för killar!!!

Läs och spekulera......


I nästa Robinsontävling:

 
- 6 gifta män blir nedsläppta på en öde ö med bara 1 bil och 4 barn var i 6 veckor.
 
- Varje barn sysslar med 2 olika sporter och antingen musik eller
danslektioner.
 
- Det finns ingen McDonalds.
 
- Varje man måste ta hand om sina 4 barn, hålla sitt tilldelade hus
städat, gå igenom läxan, hjälpa till med olika skolprojekt, laga mat,
tvätta och betala "låtsasräkningar" där pengar man fått inte räcker till.
 
- Man får en summa pengar som ska räcka till mat varje vecka.
 
- Varje karl måste även ta varje barn med sig till bokade läkarbesök,
tandläkare och frissa. Han måste även baka kakor för barnens olika
sociala evenemang.
 
- Han måste också vara ansvarig för att inreda sitt tilldelade hus på
ön, plantera blommor och se till  att det i alla tider är representativt.
 
- Mannen får endast se på  tv när alla barnen sover och alla sysslor
är gjorda.
 
- Varje far måste även  kunna alla orden till varenda idiotisk
barnramsa som kommer på tv och namnen på  alla tvkaraktärer i alla tecknade serier.
 
- De måste raka sina ben  alla dagar, använda smink som de ska sätta
på medan de skjutsar sina barn till respektive aktivitet och laga 4
olika luncher.
 
- De måste använda  obekväma och för små, men dock supermoderna skor,
ha naglarna målade och ögonbrynen plockade.
 
- Under en av dessa 6  veckor, måste de ha plågsamma kramper i magen,
ryggvärk, och fruktansvärda men  oförklarliga humörsvängningar utan
att nånsin klaga eller förskjuta sina sysslor.
 
- De måste springa på ett otal Hem och skola möten och tillbringa
flera timmar i lekparken med sina mindre  barn.
 
- Varje kväll innan han  lägger sina 4 barn skall han bada dem, sätta
pyjamasen på, borsta deras tänder och hår. Samma procedur på morronen
före klockan 7.
 
- Ett test kommer att  genomföras i slutet av dessa 6 veckor, där han
skall kunna följande: varje barns  födelsedag, längd, vikt,
skostorlek, klädstorlek och lärares namn, barnets  födelsevikt,
-längd, -klockslag, varje barns favoritfärg, bästa kompis den  veckan,
mittennamn, favoritgodis, -sång, -dricka, -leksak, största rädsla och  
vad dom vill bli när de blir stora.
 
- Barnen röstar bort dem från ön beroende av hur papporna skött sig.
 
Den sista pappan kvar  vinner, om han har tillräckligt med styrka kvar
att möta sin partner och ha sex med henne utan förvarning och var som helst..
 
Den som vinner får i pris att göra denna tävling om och om igen i ca
18 år, och får rätten att kalla sig själv mamma.



Jaja. Snart ska jag iväg på Spinning. Synd bara att jag inte är sur idag. träningen går ofta så mycket bättre då! haha
Men det är Emma som har passet och hon brukar skrika på rätt så bra.. så jag blir nog peppad! =)
Skönt att ha tagit tag i träningen. Musklerna börjar komma tillbaka och kläderna sitter bättre på kroppen!

Är det bättre att ljuga sig igenom livet för att alla ska vara glada eller ska man vara ärlig?

glad

efter regn kommer alltid solen fram!
nu mår jag bra!
Jag är stolt över mig själv!

kram

färg

Jag ser svart

tidsfördriv

När man är arbetslös som jag är just nu har man mycket tid över. Man har grymt långtråkigt, tycker iaf jag som mår bäst när jag har fullt upp i min planering. Men i dessa tider då arbetslösheten är ingen ovanlighet måste man hitta på nått att göra. Tacka vet jag internet och att Träna har gratisträning. Man slipper sitta hemma och äta sig fet. Jag varvar träning med att se filmer.

Har sett två riktigt bra filmer som jag vill rekomendera till er.

Taken, 2008. Sjuuukt jäkla bra! Spännande filmen igenom. riktigt, riktigt bra!! ett måste att se!
Twilight, 2008. En tjejfilm skulle jag säga. men bra även den, längtar tills tvåan kommer. för visst kommer det en tvåa? En drömvärld där kärleken betyder mest. Finns sånt i verkligheten också eller?

Någon som vet när nya avsnitt av family guy kommer ???

hejs


Physalis



Skickar ett mms till Linn och meddelar att jag smaskar på goda physalis.
som svar får jag:Haha nice. du äter syfilis. hahahahahhaha

visste inte att man kunde få könssjukdomar via bär.. de var nå nytt!

hejs

gluten

Jag tror jag är allergisk mot mjöl...  jag har funderat på det ett längre tag.. pga av ofta uppsvuld mage osv.. pratade med en på apoteket som kanske trodde att de var nå sånt..  men igår åt vi pannkaka till middag... efter det ville jag skrika... magen bara vred sig och det gjorde så fruktansvärt ont... tog en massa alvedon och efter ett tag gick de över...  Idag var jag hos malin på brunch.. hon hade gjort amerikanska panncakes.. jag tänkte väl inte på gårdagen så jag åt glatt... det var ju gott! =) men jag ångrar mig nu såhär i efterhand... det var tre timmar sen jag åt det och magen gör SVINont och jag vill gå å spy..   tror jag ringer till vårdcentralen på måndag och bokar ett test... mår verkligen piss nu....  de kan inte vara laktos för jag dricker då mjölk dagligen och känner inte av något...  hm.... och jag som skulle fara å träna snart.. men jag tror jag skippar det om jag har såhär ont i magen,.... usch vad illa jag mår!! =(  jag brukar kunna vara tyst om jag har ont någonstans men hela magen bara kniper ihop och de känns som hela magen har vridit sig typ ut å in....... samt att jag verkligen vill spy.....

För övrigt var det mycket trevligt hos Malin!! mkt skratt och mkt mat som vanligt!! =)

tjo

Nostalgi

Farmor ha städat lite i en garderob så jag kan lägga in lite av mina kläder. Hon hittade en massa fotoalbum..Vad söt man var då man var liten!! =) haha, roliga bilder!!  Vad roligt man hade då när man var liten.. alla somrar bodde typ jag och brorsan hos våra kusiner ute i sävar på landet och bara lekte hela dagarna, badade, lekte med kaninerna, lekte krig, lekte häst, hade vattenkrig, bakade, cyklade... åh vad kul de var!!! =)

haha.. jag döör...  Farmor- "Gud vad du bäddar sängen styggt" hahahahahaha

idag är det ännu kallare ute...  Brunch hos malle snart! blir nice!


kram

kyla

Åkte till Malin och hängde med henne och Klara.. vi kollade på lite när Malin packade. Jag och Klara satt vid datorn och hittade lite intressanta klipp! haha

Malin- "Men alltså det är bara att googla det"
Malin- "kolla på google"

Malins bästa vän är nuförtiden Google.com haha

           


Usch vad kallt det är ute idag... ska snart gå till Nina... blir täckbyxor och mössa!
Jag vet att vi bor i norrland men -19 är väl ändå för kallt!



haha

Farfar har fått en ny cykel från hjälpmedelscentralen... Man cyklar både med ben och armar.... Jag har hjälpt han hela morgonen att hitta rätt stol och rätt läge på maskinen så det ska bli bra... det slutar iaf med en bula i huvudet på mig.. haha! Det är inte så lätt att lyfta hans ben i rätt läge och spänna fast ena foten medans man håller i den andra. haha.. 
roligt var det iaf för oss....
 

Vill ha en hund att gå på promenad med nuuuuuuuuuuuu...

hejs

baby



Saknar dig!!!!!


Umeå är så jävla tråkigt.. finns inget att göra här!!
Och idag är det svinkallt ute så man vill bara stanna inne... Ska gå förbi Träna idag och gymma lite . man får ju träna gratis där månaden ut!! wiii =)

Igår lunchade vi tjejer på veggostället Rost. God fetaost-macka men med lite skinka till hade det varit godare! haha  "Vart är köttet" ?
Blev mkt snack om packning och vad man ska och inte ska ha med sig när man åker utomlands... med tanke på att sofia, malin och viglund drar snart iväg.. i fyra månader... usch vad bruna de kommer bli!!!!! Jag och Malin var för att ta med sig så lite som möjligt.. man kan köpa allt i asien.. medan sofia ville ta med sig alldeles för mkt!
Nästa gång jag reser till thai tar jag bara med handbagage, pass och pengar. resten går att köpa!!
Är grymt sugen på Bora Bora... paradiseön... dock kostar det en förmögenhet att åka dit...  kanske man kan hitta sig ett jobb där?

Imorgon är jag bjuden på födelsedagsfest!! =) Blir nog nyktert om man inte får skjuts... är ju som lite ute i skogen! Men det blir mycket trevligt!!
Ikväll ska jag och Nina träffas och snacka lite framtid! =) kanske avslöjar lite planer senare.. om de blir nå planer de vill säga..... haha


ha en bra dag!

Fly high

Var hos Polisen imorse... fixade nytt pass! första gången jag är där då det inte är kö...! gick väldigt snabbt.. dock är jag inte nöjd med kortet... man måste ju typ se sur ut... haha!

Sprang runt på stan sen och letade lite kläder! Hittade lite basplagg. Försökte hitta nå skor men väntar nog lite tills vårens nyheter kommer. köpte ny mascara och lite nagelfix.. har jag nått att sysselsätta mig med.

De ringde en gubbe från uppsala på ett ställe jag sökt jobb... tänk om jag skulle bli erbjuden ett jobb där nu... då måste jag ju söka lägenhet där....  för här i umeå verkar det vara omöjligt att hitta sig ett jobb.

Hjälpte en kvinna med barnvagn in i en affär och upp för en trappa... -"Du är en ängel" sa hon som tack.
Det är inte varje dag man blir kallad det...  blev väldigt glad! tänk vad en helt okänd människa kan säga som kan göra en så berörd.

Nu är jag bil-lös också....  ännu mer fast här... jippiiiiiiii.............................


Haha, XO XO

Klara! Spana in nya numret av Glamour sidan 111..... "Ed Westwick avslöjar stilknepen som får män att tappa andan"

xxxxxx





sol och värme

pulsen är hög och jag känner mig måttligt förbannad....  Pappa pratade idag om att jag skulle kanske testa på boxning... kanske inte är en dum idé... få ut lite ilska!!! Hade kunna skriva fem a4er om vad som gör mig förbannad just nu men vissa saker ska man nog behålla för sig själv.

vore jävligt skönt med sol och värme just nu!

Men jag tror Irland får duga över en helg ist =) 

gaaaaaaaaaaaaah! får jag slå någon ??? eller skrika på någon vore också skönt... frustration är inte kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hejsvej

BodyPump

åh, I just love it!!
Detta pass var riktigt bra, bra musik och ingen muskelgrupp som var för dryg.. nästa gång kan jag lägga på mer vikter.. fega lite denna gång! Men jag kommer att känna av det i kroppen imorgon ändå!  Att kunna kombinera Bodypump, spinning och gym ger ju den ultimata träningen!!


tisdag

Vad less jag blir på nyheterna... de tar ju aldrig upp något intressant.. Vem fan bryr sig om Lennart Holmlund använder sin jobbtelefon och skickar privata sms ????

Body Pump idag iaf... har saknat det och de kommer bli jättekul att få sjukt mycke träningsvärk!!!!!! 

hejs

Misslyckad

Länge sen jag kände mig så misslyckad som jag känner mig nu.

Okej, här kommer det. vet inte hur bra jag kan föklara men ska försöka.

det grundar väl sig egentligen att jag har aldrig dugt som jag är för min pappa. Man kan alltid göra saker och ting bättre än vad man nyss gjort enligt han. Hela mitt liv har jag försökt prestera mitt yttersta för att synas i hans ögon, och det är endast då man har gjort något riktigt bra.. som fått mvg i något betyg man fått beröm. jag har aldrig hört att jag duger som jag är av han. Och om man inte duger i sina föräldrars ögon, hur kan man då själv tycka att man duger? Hade jag inget jobb direkt jag gick ut gymnasiet, då kämpade jag inte tillräckligt för att få ett jobb. När jag flyttade hemifrån och hade ett heltidsjobb och två extrajobb dög jag inte heller för då jobbade jag för mycket.

När jag kom hem från Irland var jag så slut och trött att jag bara ville ha lite semester... Men redan första dan var frågan: vad ska du göra nu, har du sökt jobb?   jag bestämde mig för att jag inte ville bo i stan, för jag verkligen inte mår bra av att vara i stan, utan jag ville bo ute på landet(gullis) och ha ett jobb där. Vad händer då, jo Han blir sur på mig och säger att man kan inte bo utanför stan. Sen kommer pricker över i:et, grädden på moset.. ja you name it. han säger: Du kommer INTE att klara av att bo här själv eller hitta ett jobb. Det var verkligen ett slag i ansiktet...   ytterligare ett bevis på att han inte tror att jag duger till något. Men han kan ju äta upp det han sa för jag klarade visst av att bo där själv. jag klarade visst av att fixa ett jobb... Men inte ens efteråt kan han komma till mig och be om ursäkt för att han hade fel och jag hade rätt. han kan inte be om ursäkt för att han sårade mig. För såhär äre och har alltid varit, inget han gör är fel.. det är alltid mig det är fel på.

Inte ens när jag mådde så dåligt när jag gick och pratade med en psykolog, pga min pappa såklart, och psykologen säger till han, öga mot öga, att det är han som måste ändra sig om jag och han ska kunna ha en bra relation till varandra. inte ens då tror han att det är han som måste ändra på sig. när han får alltid svart på vitt precis varför jag mår (har mått) så dåligt som jag gjorde då.

Varje gång det blir ett bråk så är allt mitt fel. det är jag som är sur, grinig mm... det är aldrig han det är fel på.  -Amanda, du måste ändra på dig för att det ska bli bra. Vad fan är det jag ska ändra på? jag är ju en glad och lycklig människa när jag inte är i närheten av han... Om det inte är han det är fel på, varför har han då uppfostrat mig till den jag är? om jag nu är så misslyckad borde de väl vara han som känner sig misslyckad med sin uppfostran av mig ?

Han gnäller på mig att den enda gången jag hör av mig är när jag vill något, en tjänst eller liknandet... den enda gången han hör av sig är när han vill veta om jag lyckas med något i mitt liv. Aldrig att han ringer för hur fråga hur det är med mig... visst frågar han det men han är inte intresserad av svaret.

Häromdagen hörde han av sig och tyckte att jag skulle komma hem till han och hans kära fru så vi kunde sitta ner så dem skulle få höra vad jag hade för planer för framtiden. För nu har jag inte längre ett jobb, jag har inget hem, just nu känns det som jag inte har något.. iaf inte i hans ögon... för det är bara sånt som räknas.

Jag känner mig så jävla misslyckad. inte ens ett förhållande kunde jag fixa... allt blev bara fel.
Jag känner mig så förtvivlad... har så ont i hjärtat... vet inte vart jag ska ta vägen...
Det enda jag har just nu är min envishet... Jag vill så gärna bevisa för min pappa att jag faktiskt duger och är bra på någonting så jag kommer att kämpa för att få ett jobb och ett hem. Men jag vet innerst inne att vad jag än gör kommer det inte vara tillräckligt...

fy vilket deppigt inlägg.... allt blev bara för mkt.. inget jobb, bor i en resväska och den personen jag verkligen verkligen ville ha, visste inte vad han ville... 

Många gånger jag har tänkt säga upp kontakten med min pappa och "hans familj"..  Det är väldigt svårt att förklara allt om min familj och de vill jag nog inte heller....  jag tror faktiskt jag skulle må bra av att iaf inte bo i samma stad som han.

Som de säger, bryt ihop och kom igen.. just nu står jag på botten... så det är väl bara att klättra upp igen.

Kände att jag behövde skriva av mig lite.

godnatt

A

ärligt så förstår jag inte... tycker man om någon så hör man av sig? Eller ??

suck

vad är felet??
mår så jävla dåligt idag! Går omkring som en jäkla zombi!

Trötthet

Jag förstår inte vad som är felet med mig... är så sjukt trött hela tiden!! känns som om jag skulle kunna sova dygnet runt!!
Jag hade ingen riktig höst-depp-trötthet så de är kanske de jag har nu.. ?! hm...

inatt kändes d som jag var vaken hela natten... en person ringer mig vid halv ett... svarar inte men människan ringer ändå två gånger... hallå jag sover?!?!? Nellie och Kellie är och skrapar på dörren en halvtimme senare och vill komma in... trodde de ville sova i min säng så jag släpper in dem... nellie är hopplös just nu och ska bara prata hela tiden... hon gick ut igen efter fem min....  har jättesvårt att somna..... och de känns som om jag har legat vaken hela natten... hade ställt väckare på kl 9... men satte på snooze gång efter gång.. till slut stängde jag av den och vaknade halv elva....
vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag??
Typ sitta inne och söka jobb och kolla på utbildningar till hösten....

hejsvej

Corona

Sjukt rolig kväll igår!! Men det är alltid kul om jag och Viglund taggar!! haha
Länge sen jag var ute och drack.. som Miriam och Daniel sa till varann, amanda behöver nog gå ut och supa... haha.. helt rätt.. mår fan bättre nu... Det är så mycket roligare att diskutera med folk på fyllan... alla som har svårt för att vara öppna och ärliga, öppnar sig och berättar verkligen vad de tycker om saker och ting!!! älskar ärlighet!!!  Varför kan inte alla vara lite mer ärliga ?? vad lätt de skulle vara att lita på folk och veta vart man har varandra!! =) Ärlighet varar längst!!

Skum men rolig förfest hos Nina och Jens.... Young people fucking! hahaha, vilken jävla film.....

Var bara tvungen att sno detta från Malins blogg:

Jag(Malin) och Amanda står och snackar på max medan dom andra köper mat

Jag(Malin): I work at M-A-X
Amanda: Its like McDonalds with no mustard
Jag(Malin): And no penis
Amanda: yeah!

haha, jag har så underbara kompisar!  Dem är fan fantastiska.. att de tycker om mig trots mina hetsperioder och att jag alltid är ärlig och säger vad jag tycker... det spelar typ ingen roll hur mkt jag än flummar, de gillar mig som jag är! Det om något är ju riktiga vänner, eller hur?!?!?

Det blev väldigt många roliga diskusioner igår... det är så det ska va! Och jag blev inte för full.. sådär lagomt! Mår bra idag också!!

En sak som jag vet säkert nu iaf är att jag är jävligt less på att bo i en resväska och i umeå vill jag inte stanna kvar!!
Dags att börja kolla utbud! =)

kram

Tallrik

Middag hos Miriam, Daniel och tim igår, väldigt trevligt! Tim är världens finaste unge, min favvo!! Vi kollade på Let's Dance, kan nog bli en bra säsong! =)
Efter det så for jag in till ume igen och förbi Klara, där var även Sofia, Malin och Hanna =) De satt å såg på en väldigt skum film.... Sen pratade vi lite gamla minnen... om typ mellanstadiet och högstadiet... haha!  Roligt att komma ihåg saker som har hänt när man var yngre!!

10de idag... en månad.... haha, väldigt skum månad! två veckor lovely två veckor hell

Ska klä på mig sen gå ner på stan och gå med Miriam när hon ska leta kläder till Tim =)


väntar................................

Let's Dansa!

Let's Dance ikväll.. blir spännande att se!!

Gjorde av med lite pengar på stan igår.. När man är lite nere så är nästan den bästa medicinen att shoppa snygga kläder!! Hittade två tunikor och en snygg b-h!

Kollade på dokumentären på 3an igår om världens fetaste man..500-600kg vägde han... så fruktansvärt äckligt... han sa att han gick på diet och försökte gå ner i vikt men under tiden programmet gick kom de fram från människor runt i kring han att han tjänade så mycket pengar på att vara världens fetaste så han gjorde inte så mycket för att gå ner i vikt...  det fanns så många som ville göra reklam om han och med han... det skumma var att han var inte alls sjuk.. hade bra blodvärde och hjärtat slog på bra,... läkaren sa att vissa personer "tål" fetma och andra inte...  Känns bra att man har lite självdisiplin så man inte äter vad som helst hela tiden och tränar regelbundet!!

Att svepas med av en förälskelse kräver inte särskilt mycket mognad eller vuxenhet. Det svåra är att kunna stå för sin kärlek, trots ambivalens, svårigheter och frestelser att fly till något lättare.

kram

Tacksam

Tack alla snälla vänner som hör av sig och bryr sig!! Ni betyder mycket!

Hur länge är det rimligt att vänta ? Varför skulle jag födas med ett dåligt tålamod?
Ett tecken vore iaf kul! Men jag lär mig iaf att härda mig själv!


Den största retstickan i min familj är farfar... sen kommer pappa och brorsan.... jag har väl även ärvft (stavas det så?? ) lite... Men imorse var det inte kul... jag vaknade med huvudvärk medan farfar vaknade på ett strålande "rethumör"! Han kommenterade allt jag gjorde och försökte även fälla mig... haha! Farmor gör ett strålande jobb som lever med han! haha

det är kul då killkompisar ber en att följa med på stan för de vill ha hjälp att hitta snygga killkläder... klart man ställer upp! =)

Fick veta en sak igår om en viss person... jag förstår inte.. varför kämpar man inte om man vill något?
Men vissa människor går nog inte att förstå sig på...

Jag är glad att det finns serier att kolla på.. sjukt bra!

XOXO

everything is still a blur..

Vad allt kan vända på en femöring... vad hände ??

Jag som trodde jag hade hittat lyckan... hittat "the one"... men jag hade kanske fel...

Ovissheten är jobbigast... Ärligt, FYFAN vad detta är jobbigt... Jag hade tydligen mer känslor för han än jag trodde...

Det känns som om någon står och sticker en kniv i magen på mig... gång på gång på gång....  Jag blir så jävla less! Trodde att det var min tur att få bli lycklig nu... Allt jävla skit jag fått gå igenom... trodde äntligen att jag hittat någon som gjorde mig glad och lycklig.  men som de säger.. ta aldrig något för givet!

nu är jag väldigt negativ... men man har inte alltid ork att tänka positivt...

RSS 2.0