smått&gott med nytt år

tjabba! Snart är detta året slut, skönt...! Första halvan av året var dålig sen vände det i sommras och det blev ett toppenår! Ikväll ska jag och Sofie planera nyår, blir nog skoj!! =)


Demonhundar


Sötnötar


Bossen


Vad gör du matte??


hmm...


=)


Finaste Boss! =)



Gott nytt år!

snööö

oj vad det snöar, det gäller att skotta så att man inte blir insnöad!



god fortsättning från oss :)

god jul!

Har hittat kameran och tänkte lägga ut lite bilder från vårat hem, bröllopet i Halmstad och lite andra bilder. Bilderna kanske kommer i en konstig ordning men jag skriver något under varje bild... ursäkta den dåliga bildkvalitén.

i väntan på flyg


Julgranen är på plats.


Anton tappade ölen men var snabb på att suga upp innehållet... :)


I Halmstad for vi ner till havet, solig och fin dag.


Mito dricker vatten


strandpromenad


massa snäckor


Anton


Förberedelse inför Bröllop


i Kyrkan


Finaste brudparet!


:)


lekar




VI


Fåntratt och en galen terrier.


Huset


Till höger ser ni uthuset och hundgården som snart är färdig.


Fåntratten i köket


köksbord och trappen upp till sovrummet


Vardagsrummet


Mysjulgranen


Tven.. inte alls färdigt i den hörnan.


Hallen där vi än så länge bara hunnit få upp en spegel.


Söta trappen upp till sovrummet


sovrummet som för tillfället är en katastrof. Vi ska få ett nytt element och tapeten ska bytas, därför har vi bara slängt in alla grejor.


Från trappen


toan och tvättstugan till vänster ingång och hallen åt höger.

Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. ni får nöjja er sålänge, eller varför inte komma och hälsa på? =)
Ska ut med vilddjuren nu på en promenad!!
God Jul!

woho

det blir så fint i huset... ska försöka ta lite bilder i helgen och lägga ut! =) Har verkligen haft fullt upp att flytta grejor och fixa och dona!!
Men kul är det!!

nu sitter jag på skolan och fick just veta att föreläsningen idag är inställd. kul att jag körde hela vägen hit helt i onödan. det är verkligen att kasta pengar i sjön. beger mig snart hemmåt igen och ska ta hand om ena hunden som är sjuk och måste gå omkring med en tratt. Han tycker att den är lite ivägen... =)

tjo

kram


dugga

Nervositeten har smygit sig på... jag har Dugga på tisdag, första delen i anatomin. Det är inte bara en sak man ska kunna....... riktigt jäkla drygt är det. Måste få godkänt på den.. måste måste måste!!

Just nu ser jag mest fram emot bröllopet nästa helg, sen FLYTTEN!!! åh det ska bli underbart!! Har redan planerat inredningen...!!

Tur ibland att tiden går fort. Jag har redan gått en termin (snart), hoppas de här 3åren går lika fort!! Längtar till praktik och göra något annat än sitta i skolsalen..

ibland, eller ne. ofta har jag en sån längtan... det är sjukt... riktigt sjukt faktiskt. men jag kan inte hjälpa det... jag vill så gärna.... !!

Till sist vill jag bara säga att jag har världens bästa pojkvän.. all kärlek till han. Aldrig träffat en kille som är så ödmjuk, snäll och bryr sig så mkt om mig. Det som är så häftigt är att jag blir bara mer och mer kär i han för varje dag som går!! =) Sen skadar det ju inte att han är en hunk heller..... mums!



puss

RSS 2.0