Härlig helg!


I fredags körde jag till Flarken och hälsade på Miriam och Tim. Ritade med ansiktskritor, fikade och klättrade ute i skogen. mkt trevligt! For in till stan sen för att hämta Anton på jobbet, därefter middag hos pappa. Kvällen avslutades med lite glögg hos Lundström och Kornelia! =)
Lördagen började med plugg fram till lunch, följde med Kornelia för att lyssna när hennes pappa sjöng på Bokcaféet i stan. Skönt röst och härlig musik. Stannade på Coop på hemvägen för att inhandlar middagen. Jag och Anton var ensamma hemma på kvällen. mkt skööönt! Vi åt en sjukligt god kycklinggratäng och drack champange. Sen blev vi lite på lyset och började blanda drinkar och dansa i vardagsrummet. Jag tog på mig klänningen jag ska ha på bröllopet vi ska på i dec, för att kolla om den gick att dansa i! haha.. sjukt kul hade vi! Vidare mot Dalkarså för spelkväll hos Sofie och Robert. Jag och Sofie undersökte spritförrådet, blandade några drinkar medan grabbarna höll sig till öl. Tog fram charaderspelet som inte är charader men något liknande och spelade. Hade kunna sluta illa efter som jag och Sofie är väldigt tävlingsinriktade.. hahaha.... men det var iaf väldigt skoj och underhållande!! =)

En stund efter midnatt tackade vi för oss och promenerade hem! =)
Sovmorgon imorse och mysig frukost. Ut i skogen och låta Boss springa lite... julskyltning/marknad i ånäset sen hem för middag. Hafte en toppenhelg... nu återkommet ångesten inför ALLT man ska hinna lära sig innan tentan...!!!!


50-talsfesten... haha





Tim i skogen



I mörkret på väg till Sofie och Robert....







Toppenhelg!!! =)
kram

50-talsfest

Väntar på att Elin ska skicka bilder från partajet igår! Förfesten var väldigt trevlig med god mat, trevlig sällskap och väldigt skoj att göra sig iordning!





såhär såg jag ut på kvällen...! Elin fixade mitt hår! =) Lägger in bilder på hela kalaset då Elin skickat bilder!
kram

jaaaaaaaaa

klarade tentan idag!! så jävla skönt!! =)


äntligen helg, fredagsmyyys!

Tänkvärt

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12885832


fotofun

Äntligen FREDAG!! Det blir bio ikväll "this is it"! Ska bli spännande att se, hört att den är bra!
Och imorgon håller alla tummarna för Linuz som ska på sin dejt med Anna! Hoppas det blir lyckat! =)
Själv ska jag in till stan och shoppa, behöver vinterjacka och täckbyxor! Anton ska köpa julklappar =)






Ha en bra helg!
kram

gone and back

oj, var länge sen jag uppdaterade!
Det roligaste som har hänt på sistonde är att jag bad Linus medverka i P3´s Fredagsflörten och han kammade hem tjejen! Jag ska satsa på match-making! haha...

Annars är skolan centrum just nu... fy fan vad tråkigt det är.... och nu ska vi börja med förmodligen den tråkigaste kursen av alla... Vetenskapliga artiklar och metod... tror den hette så.. iaf.. man ska hålla på och kritisera artiklar... tråkigt! Sen kommer anatomikursen.. äntligen ska jag få skära i något!!! haha

Ryggen börjar kännas bra... men det är fortfarande jobbigt att göra något, promenad, lyfta grejor osv.... ska försöka börja träna ryggen nu!

Hittar inte datasladden till mobilen, hade tänkt lägga in lite bilder...


visst saknar man sommaren i detta äckliga väder...



RSS 2.0