Last day....

tankte bara saga att jag byter tillbaka till mitt svenska nr nu inatt..


well, this was fun

well, whats the craic?

panic! Jag vill inte hem.... allt ar sa lugnt och fridfullt har ocksa maste man aka hem till en massa skit... men men, nagon gang var jag ju tvungen att aka hem ocksa.
Men sista utekvallen ikvall, traffa alla vanner har... alla dessa underbara manniskor! Ak till Irland om du vill traffa riktigt trevligt folk!! Kommer sakna detta land sa mkt!!

Jenny, vad hander pa din fodelsedag?????

well well, see ya

Carnival

Red pa stora hingsten Carnival idag, det gick bra men jag var dod efterat.. tror han nastan var varre an unghastarna. Chefen ville bara att det skulle ga snabbare och snabbare och jag tryckte pa for allt jag var vard och till slut fick jag fart pa han. Men det var iaf kul att rida lite mer "normalt". Hm, jag funderar pa om jag ar van att rida hastarna hemma valdigt sakta.. hm, maste ta reda pa det nar jag kommer hem.
Sen red jag pa den stora svarta hasten, claw kallar vi han. ingen har suttit pa han pa typ 6ar men han var da lugn som en filbunke =)

Sen sa spenderades em att aka till Scarva och sopa lite i groomhuset och bara in kakel.

nu ska vi aka till Donken och kaka mat sen handla lite pa sainsburys.

4dagar kvar!!! sjukt

bye

One week 2 go

sista mandagen ar nu gjord, insane!!

I lordags blev det forst en tur till the bank och prata lite med vara vanner vakterna.  Var sa kallade "mamma" blev valdigt glad av att se oss, haha. hon ska ta med oss ut pa fredag!  Sen drog vi oss till newsroom saklart, mkt folk som vanligt och jag hade valdigt trevligt! Jag och Martina traffade en kille som sag valdigt skandinaviskt ut sa vi var tvugna att fraga om han var det, men det var han ej. Han var iaf trevlig sa jag hangde med han och hans kompisar resten av kvallen! =)

sondagen blev valdigt lugn for min del, en promenad och kollade pa lite fotboll. Tyvarr sa osregnade det hela dagen sa man ville inte direkt sitta ute. Och med de daliga vadret som har varit pa senaste tiden sa har min brunfarg forsvunnit jattemkt! =( men det kanske ar battre vader nar jag kommer hem!

what else.... inte sa mkt, veckan ser ut att bli lugn. Borja packa lite och stada..

well well, see ya

snart hemma

i mandags kom det tre nya hastar. En av dem, Carnival, en stor hingst pa 8-9ar, gatt 140klasser som ska nu saljas. Grymt fin hast som jag inte skulle tacka nej till. Alla de tre sag ut som om ingen hade pysslat om dem pa ar och dar sa hela em bestod av att rycka manar, klippa lite har och dar och bada.

Ridit Silver en hel del nu, han ar jatterolig att rida men det var ett riktigt traningspass att fa han att orka galoppera varv efter varv. Och eftersom han garna ville sakta av nar man kom till grinden sa blev det annu mer varv tills han inte gjorde det. Sa bade jag och hast var doda efterat. Men kul var det =)

Tisdagen sa var typ chefen borta hela dagen och vi visste inte vart han var, men han ringde ju iaf vid halv tolv pa dagen och bad oss att ta ut nagra hastar. Nar han kom tillbaka sa loshoppade vi de tre nya, tyckte bara om Carnival mer efter det!! Galoppen den hasten har ar inte nadig.....!

Det ar nu mindre an tva veckor kvar tills vi aker hem, det gar inte ens att forsta.. detta ar ju mitt hem.. hm..Tiden gar alldeles for fort nar man har roligt!!!
haha, men vi ar typ mest deppade for att det bara ar tva lordagar kvar, bara tva ganger till att ga ut pa newsroom och traffa allt roligt folk! haha

Dermot Lennon skulle typ ha kommit hit i veckan och kollat pa en hast men den har haft kolik och ar fortfarande inte helt ok... kanske nasta vecka..

Ikvall blir det att kolla pa sverigematchen!! Imorgon ar det torsdag, IGEN.... Paddy och silver ska typ hem.
Ernie ar ju hemma nu igen, men det har jag val sagt ? =)

Nagon som vill ha en groom/ryttare nar jag kommer hem?? Jag hjalper garna till =)

bye

jaha

inte blivit skrivet nagot pa ett tag eftersom bloggen har andrats...

vi var i Cavan igar och skulle salja lilla millie. battre lycka denna gang hoppades vi. det sag ljust ut, mer folk, mer hastar och valdigt manga som kom fram och verkade intresserade av hasten... sen nar det kommer till sjalva auktionen sa ar det typ INGEN som bjuder... vi fick 1700 euro for henne... vilket ran!! jag och m var helt i chock....  lang dag blev det ocksa.. kom hem vid nio pa kvallen.

I tisdags var vi pa en pub och sag nar sverige vann sin forsta match!! det var inte sa mkt folk dar men bartendern var valdigt trevlig och bjod pa en massa =)
Pa lordag blir det samma stalle igen, och det blir mer folk och battre tagg!!

hm, typ bara 2veckor kvar.. borjar gruva mig.... sjukt att lamna allt detta!!

manga hastar har akt nu... vi har bara 10 hastar i stallet... hur lugnt som helst!! mockningen och matning gar nastan for snabbt!! men i slutet av veckan eller borjan pa nasta kommer det 5 nya hastar..

jaja, kramen


Efter solsken...

..kommer alltid regn... jakla regn! men men, solen ar sakert tillbaka snart igen!

Vi hjalpte chefen igar i Scarva... fick bara nagra tunga sten/cementblock... kanns i armarna idag... nu ar det inte lange kvar till flytten.. verkar det som iaf... fast nar det galler Irlandare sa gar det ju aldrig speciellt snabbt!!

Skinny akte idag... eftersom man bara far ha med sig 2 hastar till Dublin sa skulle agaren hitta nagon annan som kunde kvala henne dit. Sen flyttade vi Kenny till hennes box... javla gris han ar.. har redan forstort den rena boxen.. suck! Men, en hast mindre! =) men det star nog en ny hast i den tomma boxen imorgonbitti

Vi slappte ju ut Marco och Polo pa faltet i veckan. Redan forsta natten stack de fran sin hage in i en hage med kossor och ston med fol tror jag det var... inte nog med det sa har Polo lyckats skrapa upp sig ratt sa rejalt bade pa bakben framben och lite overallt... nu far de sta i en annan hage :P

Och nar de tva forsvann kom det saklart tva nya hastar... en ettaring som ar har for hantering.. helt okej... den ar ju inte sa himla stark sa den ar ganska latthanterad... och saklart ar han en hingst... Pa tal om de sa har vi nastan ett stostall nu... manga ston pa sista tiden.... haha

ocksa har det kommit en valack som Paul ska rida.. 4aring, ar inriden, hoppad, tavlad men hon som ager den ar typ radd for den... skumt for den ar typ varldens snallaste... hm

det ar redan torsdag... helt sjukt hur dagarna bara flyger forbi! snart ar det helg igen, langtar tills sovmorgonen pa sondag =) Samt Newsroom pa lordag, var grymt mkt folk dar forra lordagen... verkligen smockat = att dansgolvet var en bastu! men kul hade jag =)

Den 30juni kommer jag hem for den som ville veta =) Ska bli grymt kul att traffa alla!!

Bigbrother borjar ikvall.. haha! En chipspase och bara ligga i soffan hela kvallen vore inte fel!

until next time
kram


RSS 2.0