Less

It´s just not my time right now.

Fan


Valborg!

Idag skrattade jag så mycket att jag höll på att ramla av hästen. haha, skrattar fortfarande när jag tänker på det. Jag red en annan häst idag för Pysing skulle Pernilla rida. Men iaf så for jag och nina ut med Pysaja och den här "lånehästen". Tror att den kallas Helmer... men är ett sto?? haha.... De enda vi hade fått höra om den var att de är typ världens segaste häst som knappt går framåt. KUL tänkte vi... Nina lär få sitta o bromsa hela vägen och jag kommer få ont i benen...  Och så rider vi ut. Jag märker att hästen faktiskt inte är så seg... den vill gärna hålla samma tempo som Pysaja.. Och när vi ska trava så vill den springa bredvid P och gärna tävla lite... och när P drar ifrån lite så börjar Helmer på att galoppera.... denna lilla tjocka häst.... hahhaha.. det var så jävla roligt... jag kan inte förklara varför de var så roligt... you had to be there..... synd att vi inte filmade allt....Hon tyckte de var skitskoj att få komma ut å springa lite!! en liten busponny!
haha, bara jag kollar på henne så börjar jag skratta!



Det börjar väl blir dags nu för mig att skicka in ett brev?? Eller vad tror ni?
haha


haha, strålande sol och jag är på ett strålande humör!!
Ha en trevlig valborg för de tänker jag ha!

kram

mys

Linn å Nina kom och hämtade upp mig efter lunchen. Vi skulle ut till Ninas stuga för att hämta kubbspelet. Vi åkte förbi hästarna och kollade lite på dem samt lekte lite med gårdens hundar. Sjukt mysiga hundar. Jag vill ha en hund, och gärna en häst nu! =) Kvällen avslutades med film hos Linn!
Bilder från dagen


Pysing äter upp Linn


söt!


Pysing och jag.


hmm, vad gör jag.. (ja, jag vet. jag har väldigt blont hår just nu..... )


Jag och Linn gick en promenad med Kellie och hittade två ensamma små kräk.

Bra dag, vad vore livet utan djur? De ger alltid glädje.

Hurtful

Världens bästa låt just nu: Erik Hassel- Hurtful

Hur svårt ska de vara ? Och varför ska de vara så jäkla svårt ibland.
Tänk om de blir så? Vad fan gör jag då.... ?
Jag saknar den vännen att prata med om allt!

I hate this part right here

my daughters

Som vanligt, Linn och Nina våldgästar min lägenhet på kvällarna. Idag tog de med sig kladdkaka, sprutgrädde och filmen Almost famous. Detta har gått så långt att vi har bestämda platser i soffan.. och att Linn tror sig äga allt.. Innan man kan ta vatten ur kranen måste man spola vattnet i glaset med en speciell rutin. Vart kommer detta att sluta. Tyvärr förstörs denna underbart störda trio på fredag då Nina flyr landet. Men jag och Linn har bestämt att vi ska lyxa tillvaron med häftiga middagar ist för fika-kvällar.

Lite bilder från denna måndag


Inger och Nina kör Pysing och jag rider Pysaja

Linn blev inte nöjd med min dekoration


Boom boom pow

Ibland blir jag förbannad

tårta

är de möjligt att gå från ett födelsedagsfirande utan spykänslor av mätthet?? Först mat sen kakor, tårta, godis you name it.... Det är ju gott, så klart att man äter... mättheten kommer ju efter ett tag.... Men de var väldigt trevligt, även om jag var den enda "ungdomen" där... 40+-arna kan vara ganska så roliga..! Fick även med mig ett lager med kakor hem.... Så nu är de bara att komma hem till mig så bjuder jag på fika! Känner jag mina vänner rätt så försvinner de ganska snabbt... !

Jag har iaf börjat cykla till jobbet nu.. går riktigt bra, dock så är de nå fel på mig när jag cyklar... ska alltid tävla med allt å alla... Aldrig att någon skulle få cykla om mig, och om jag ser en cyklist 100m framför mig så ska jag cykla om han! Så när jag kommer fram till jobbet är man ju såklart sådär lagomt varm! Vet inte varför men jag kan inte cykla sakta.... Skönt att min cykel kom hem idag... Har haft brorsans cykel.... fy fan vad ont jag har du vet vart....... haha.. kill-sadlar är inte sköna!

Ledig imorgon, ska till stallet med Nina. Då ska vi köra Pysing.. ska bli askul att se hur han är att köra! äntligen ska han få springa av sig lite!!

Nu ska jag städa lägenheten sen hitta på något med Nina och Linn!

hejsvej

and then..

Helvete. Känner att jag håller på att ramla tillbaka i gamla vanor. Hur gör man för att klara sig från det.

Jobbade 12timmar igår, var helt slut i skallen då jag kom hem. hade egentligen tänkt sova men då kom Nina och Linn förbi och vi såg på Dude, where´s my car?. Blev väldigt mycke skratt! Sånt uppskattas, kunde gå å lägga mig med ett leende ist för huvudvärk!
Idag sov jag ut, väldigt skönt! Sen kom Emma förbi och klippte mig! Nu skulle jag bara behöva fixa färgen på mitt hår...
Från och med idag ska jag börja cykla till jobbet! Det är en bra bit att cykla men eftersom jag inte har nått träningskort just nu så får detta bli min träning!

Hur svårt ska de vara att övertala sig själv ?

call me

Zoltan and world peace



And then?

positivt tänkande

Det var lovely att rida igår, vädret var toppen.. vi var tvunga att ta av oss jackorna för de blev så varmt. Bara underlaget kunde bli lite bättre.. snart så! Jag trodde först att jag hade "vunnit" kampen mellan mig och Pysing.. han var så lugn från början och inga dendenser till att bocka fanns. Men så fort vi kom till svängen där man rider tillbaka hemåt fick han tuppjuck och de börjades. Då gick de inte att skritta, de skulle travas. De gick inte att trava, han skulle galoppera. Och såklart bockningarna. För några år sedan skulle jag ha gett upp och kanske bli lite rädd för han. Men nu tänker jag ist: vad bra att han bockar, för då måste jag verkligen koncentrera mig på min sits så jag inte flyger av. Min sits kommer blir toppen!! Mitt mål är även att få han att sluta bocka... fortsättning följer på det :)

Vad är det där läskiga i trädet?


Tror faktiskt det hjälper väldigt mycket att tänka positivit.  Var på Mia Törnbloms föreläsning igår. toppen föreläsning!! Alla borde gå på den! Hon pratade om självkänsla. Hon är så cool.  Som hon sa när man ska träna upp sin självkänsla: Tycker du inte att du är bra, ljug för dig själv och tillslut kommer du tycka att du är bra. Mental träning är att övertala sig själv något.

Sen så såg jag på det där programmet på 3an.... vad heter det.... ja just de, grannfejden.  Hur kan folk bli sådär bittra?

Tycker jag verkligen så illa om mig själv att jag ger plats till att tänka på människor som trycker ner mig och behandlar mig dåligt? nej det gör jag inte och det ska jag sluta med. punkt!

Toppenväder idag, jag ska jobba! =)
Hoppas du får en bra dag!
kram

Fan

jag ser inte fram emot att vara fattig en månad till!!!! VILL INTE, VILL INTE, VILL INTE!!!!!!!!!!!!!!!

skaka av och kom igen

carwash

Måste säga att biltvätt inte riktigt är min grej.... jag blev väldigt blöt, frustrerad och less! Och behöver jag säga att man ser all smuts på en svart bil? Om högtryckstvätten hade kunnat sammarbeta lite bättre....... men nu blänker bilen iaf!! Samt att sommardäcken är på! Det var härligt att köra på asfalt med sommardäck!!

Hälsade på mitt gamla jobb på vägen hem. Kul när de äldre blir glada för att se mig... tänk vad ett leende kan göra!



"Känner du dig häftig när du är blond och kör omkring i en svart saab 9-3:a ?"



före och efter....

fullbokad

Har mycket i veckan... Ringde Jenny idag för vi hade pratat om att hitta på något i veckan... men när jag var ledig var hon upptagen och tvärtom... bättre lycka nästa vecka!
Åh vad jag trivs med mitt liv just nu!! Varför har jag inte levt såhär förut?? Jag har hellre för mycket att göra än för lite!

Längtar verkligen till på fredag... löning!!! Det behövs!!

Imorgon ska jag hämta hem min cykel så jag kan börja cykla till jobbet! Jag och pappa ska fara till bullmark efter han har slutat jobbet och byta däck på bilarna... 

hm, hade nog inget intressant att blogga om idag...

avslutar med ett citat från Tomas Dileva: Jag håller inte på med tjejer, jag är vegetarian.

run away

När jag såg Pysing komma springade mot oss i hagen förstod jag att de skulle bli en intressant kamp mellan han och mig idag..  och visst blev de det! Tror han tycker de är extra roligt att jävlas med mig eftersom jag blir sur på han...  han har fått alldeles för lite tillsägelse från sin uppfödare tror jag... Ridturen börjar som vanligt, Nina och Pysaja lunkar på i vanlig takt och efter kommer jag och Pysing med korta sakta steg..  Sen efter man har travat en gång kommer han igång lite.  När de blir jobbigt och jag kräver för mycket av han (enligt han) tycker han att det är kul att bocka... och idag var han på extra busigt humör. Denna sega häst som i vanliga fall knappt vill gå framåt försökte sticka med mig två gånger... och hela vägen hemmåt kurar han ihop sig som en boll och jag sitter bara och väntar på en explosion ska komma och att hästen ska börja med sina bockningar... och visst.. de kommer gång på gång på gång.... haha..  De enda jag kan höra i skallen är Pauls ljuva stämma säga "sitt up".. (för att inte flyga av när de bockar) Förbannat bara att underlaget var så kasst att de i princip bara gick att skritta... han hade verkligen behövt springa av sig.... De blev ju inte bättre när han är rädd för att gå på snön nu när man sjunker igenom... Pysaja däremot är en riktig skogsmulle och plöjer genom allt!!   fast jag tror inte han är så rädd.. han försöker mest hitta anledningar till att busa med mig...  tror han är van vid att få bestämma ganska mkt själv...  blir kul då underlaget blir bättre och de går att rida!! Jag kommer inte ge upp förrän denna häst är som jag vill att han ska va!!

Ibland blir man verkligen riktigt besviken och irriterad på vissa människor. Jag trodde att vid denna ålder hade man mognat i sitt tänkande och kunde agera efter det. Men efter de jag fick höra idag från Nina tänker man: Har vissa stannat kvar i högstadiet?  Men man slutar ju aldrig att förvånas..  Och hur gör man när ens nära vänner slutar bry sig och höra av sig. Hur länge ska man försöka... eller ska man inse att vissa växer man ifrån.. eller ska man skaffa nya kompisar?
Denna jäkla ketchup-effekten.. allt kommer på en gång!  Varför är de så svårta att hitta någon som strävar åt samma håll? vill göra samma saker som en själv. Varför är indelningen i denna stad "festa-varje-helg(alla singlar)" eller "toffel-livet"? Är detta brytpunkten från sina barndomskompisar ? alla drar åt vart sitt håll, starkast överlever?

Fan, börjar jag ångra mig ?

fan, jag blir så besviken på mig själv... jag har varit i samma situation själv... ändå vet jag inte hur jag ska hjälpa henne. får dåligt samvete.  Vilka är de rätta orden att säga? Jag kan inte säga: de blir bättre snart... nej, för jag vet hur smärtsamt de är.
Är de bästa ibland att bara släppa taget helt ?

blev väldigt många funderingar idag...

Men jag har iaf haft en toppendag, hoppas ni också haft de! =)

tröttis

Lotta ringer mig 07,30. FAN, jag har försovit mig.... Hoppar upp ur sängen, på med kläderna och springer ut till bilen. Kommer till jobbet 07,45. Tur att jag hade en ganska lugn förmiddag med inte allt för många brukare.
Jag måste ha stängt av väckaren imorse och somnat om...  Får väl börja ställa två väckare om jag ska fortsätta vara såhär trött.. men de kan nog ha att göra med att jag var vaken så sent igår kväll....

Andra brukaren jag ska fara till ska duschas. Hon har som en plastbräda på badkaret som hon sitter på. Medan jag schamponerar håret så håller hon i duschslangen och ska spola av sig själv. vad händer, jo hon spolar ner hela mig också....... tror båda var lika blöta när de var färdigt. haha.. tur de är sol ute idag så man torkar!

i eftermiddag ska jag och nina fara till hästarna och rida! blir skoj, kanske kommer bilder senare!

kram

hum drum

Jag är ingen morgonmänniska.. tungt att gå upp före 06 imorse!
Fast de var värt att vara uppe sent på lördagen hos Linn... Trevligt och väldigt roligt!
"Snaskar kotte som en ekorre"
"Gick han ner på en skäggmacka?"
Haha

Bra dag på jobbet även fast de var lite stressigt... En av brukarna som har uselt minne kommer ihåg mitt namn, de enda namnet han kommer ihåg av alla som är hos han. Pga att hans faster hette Amanda...  Efter jag hade varit där på morgonen ringde han tre ggr till kontoret och ville prata med mig... haha, jag fixade hans mobil laddare och han trodde inte att någon annan skulle klara av att ladda mobilen. Så varje gång han rörde mobilen for laddaren ur och han fick inte tillbaka den så han var tvungen att ringa mig... och självklart har vi så bra service så jag for dit igen, igen och igen för att stoppa in den där sladden.  Men han är söt, tandlös och smutsig, men söt!

Är i behov av en ny jacka, typ en allvädersjacka.... bra till promenader.. den jag har nu blåser bara rakt igenom. Men min ekonomi tillåter inte riktigt ett sådant köp just nu.
Men jag kom på att jag har sett att brorsan har flera sånna jackor. Och, tur i oturen står de två av hans kartonger här. Jag öppande och kollade lite... och vad hittar jag, den perfekta jackan med inbyggd fleecetröja!! underbart! Jag lånar den brorsan.. hoppas du inte dödar mig för det! Bilen mår också bra för övrigt =)

Har hittat de perfekta låtarna till den perfekta bil-skivan! Blir bra bilmusik när vi far till Bettnäs i sommar tjejer!!


bra helg!

SandAmy

Mysigt att fara ner till ninas stuga.. fint väder men lite kallt kanske. Vi gick ner till stranden... hälften sand hälften snö... men sanden var fin! Fikade ballerina och Emmas saffranskaka.. sjukt god!
Snart får vi styra upp badtunna i min stuga, Linn vill grilla med hatt!




bygga sandslott och jag försöker lyfta en trästock...




day and night

Efter klockan två på natten är jag inte en människa länge...  Det är inte meningen att jag ska vara vaken så sent på natten.. inte ens när jag är full... Jag blir bara störd. Eller ett annat ord för det: övertrött.  skrattar åt allt och alla. Såg på detta klipp: Http://youtube.com/watch?v=SsJ2SS6Bq2A
Om man kollar på klippet.. typ som idag. utvilad och klar i skallen... tänker man.. hmm okej.. vad tänker snubben med.. det känns mer äckligt än roligt.
Men amanda klockan 02 på natten garvar så jävla mycket så hon inte kan andas och tårarna bara rinner... det klippet var så sjukt roligt! haha, kom å tänka på tiden med jenny på xtm... mkt youtube då!

Men men.. hinner inte fortsätta... linn å nina är här utanför och vi ska till norrmjöle!

hej

kiss me through the phone

fan att mitt minne ska svika... hade så mkt att skriva om idag..... har kommit upp saker hela dagen som jag har tänkt nämna här! och nu när jag kommer hem och slappnar av lite så kommer jag inte ihåg nått....... men de blir väl så med åldern.. minnet sviker.

Var förresten på en föreläsning idag om Parkinson. De fanns typ över 50 symtomer som kan sägas vara en slags parkinson... jag hade några.. haha....  ska man bli nojjig och börja misstänka nått... njae.. de var ganska alldagliga problem som jag tror många har!

kanske återkommer med mer... när min skalle vill vakna till liv igen!

what´s the deal?

hela dagen på radion i bilen hör jag hört om hur studera.nu kraschade igårkväll när de var sista ansökningsdagen för högskolan. Och alla är så arga för detta... men vad i helvete... SÖK TIDIGARE... ni har fan haft en månad på er.. orka söka sista minuten...!!

behövde bara få det sagt!

full fart!

idag var de full fart på jobbet!! kul kul kul!!! =) då går dagen så mkt snabbare, älskar att jobba i högt tempo!!
Även min telefon gick på högvarv idag... den har ringt konstant hela dagen!! Typ alla personer jag har tänkt på de senaste dagarna har ringt idag och hört hur de är... skitkul!!! =)

Alltid kul när Miriam ringer.. mycket skvaller man får höra! Längtar tills i sommar när fam Öberg/Isberg flyttar in i sin villa, då blire mkt tid i Flarken!! =) Vi ska ju hoppa Bettan i sommar, eller hur miriam?? =)

jobbar långdag imorgon 09,30-21,30!!
ledig lördag sen jobb söndag!

måste ta mig nå fika nu... hejs

rastlös

som vanligt är jag rastlös. Efter en hel dag ledig klättrar jag på väggarna....! även fast jag hade varit och tränat...
Som tur är jobbar jag tors, fre o lördag!!  Får även jobba dubbelt på fredag!!

Är i behov av städare.. någon som vill städa min lägenhet?? samt handtvätta bilen?!?!
Jag kan bjuda på middag..!

tjo

spex

jag är så jävla glad!!!!
underbart! =)

Hoppas ni haft en trevlig påsk!

kram

hm

alkohollöftet sprack...
FEST hej å hå!!
jag är peppad!!

godis å kakor

är i princip vad jag lever på just nu..... fy, blir hårdträning efter denna påsk!!
Jobbat färdigt för idag, grymt slappt har vi... det är väl både och.. dagarna går ju snabbare om man har fullt upp! men det är kul ändå =)

Är bortbjuden på middag kl 19... så jag ska duscha nu och göra mig iordning.. kanske slappa en stund framför tven också... =)

Imorgon bär de av iväg till stugan!! En stund till gullis och hälsa på Mattias som är tbx från skottland, höra om de hänt nå "drama" i byn som han så fint kallar det.. haha sen till stugan och få middag... vi skulle nog bada badtunna på kvällen!!! blir nice! kanske blir de årets första dopp i havet.... eller kanske inte... vågar inte riskera att bli sjuk nu när jag får jobba så mkt!!
Men jag skulle annars inte banga... är ingen badkruka direkt!!

Vad hände med våren??? blev lagom irriterad då jag vaknade imorse och såg att det har typ kommit 1dm snö inatt... jippi....!
men det har som tur slutat snöa nu.

ne, kan inte sitta här längre.... ha en trevlig påsk!

kram

fetta

ovanligt att man blir fet på påsk... detta företag är INTE snåla med påskgodis...... man får lite ångest... men va fan.. det är ju bara påsk en gång om året!!

jobbar, har det vääädligt lugnt måste jag säga.. skönt! Två st kvar sen får man gå hem och sova och tagga till en ny arbetsdag imorgon!!


it´s all gooooood!

rastlös

varför ska jag vara så rastlös? vill helst ha hela dagen smockat med planerade grejor att göra! Då mår jag som bäst.
Varför blir de så om man har lite att göra så börjar man tänka för mycket?  Tänka på saker som man inte ens borde bry sig om....
Nu jobbar jag jättemkt och jag tycker att jag borde vara "nöjd" då jag kommer hem och bara kunna slappna av i soffan och ta det lugnt... men så for jag sätter mig i soffan så blir jag rastlös och måste antingen ha någon att prata med eller något att göra... jag måste ha en överaktiv hjärna som tänker alldeles för mycket! Men jag får väl aktivera mig ännu mera på något sätt.

Hade filmkväll igår hos mig igen! Linn, Klara och Nina var här. Vi såg Troja.. sjukt bra film..
Men vad äre för fel på oss som alltid måste göra narr av varje film vi ser? hahaha... det är väldigt roligt dock... =)
Och vem kan undgå Brad Pitts HELT SJUKT HETA kropp i denna film.... Det var allt jag kollade på under filmen...
HELT jävla sjukt....... het het het

tjejkväll!

nina och linn kom till mig ikväll! skitkul var det... vi skulle även göra slingor i mitt hår... blev lite av en katastrof... får gå med mössa ett tag! hahahha


hade egentligen inte tänkt blogga för jag ska gå å sova... men ni MÅSTE bara lyssna på detta klipp!!
http://nrj.se/?underpage=165.30841#2255

fy fan vad taskigt!
haha... chockerande!

godnatt

RSS 2.0