JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jag kom in!!!

hur känns det att veta att det är jag som kommer ta hand om er i framtiden då ni blir sjuk?!?!?

 =)

today is the day

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, sjukt nervös, stressad och orolig är jag!!


4 timmar kvar av väntan... kanske längre! det kryper i hela kroppen!!!!!!!


Hej

Datorn är fortfarande paj så därför är uppdateringen på bloggen dålig...

Hittade en liten norrlänsk ordbok över några ord som kan vara bra att kunna när man ska komma upp till norrland.  Speciellt till dig Lurre!

Fara = Åka, gå, cykla
Börsch = Plånbok
He= I stort sätt allt, lägga, ställa, sätta. I stället för; lägg boken på bordet säg, He boken på bordet.
iiisi = ta det lugnt
Tvärt / tvär = Gör något snabbt
Bron = trappen / farstukviste
Hiiva = Slänga, kasta , göra sig av med något
Ids / Idas = Orkar inte / orkar
O = kan appliceras på stort sätt allt som ännu inte ägt rum, eller som är motsatsen till allt. ex: Ovarit (inte hunnit vara på ett ställe ännu), Ovärt (inte värt helt enkelt)

lycka till!

Sexy bitch

kungligt

Jag fick se kungen och drottningen! Och jag behövde inte ens betala som dom behövde i Ratan!
Det var ett jäkla polispådrag både före och efter bussen dem satt i, + polishelikopter!

Undrar om det är lågtryck ute, mår inte alls bra idag! trött och känner mig grinig. Har också ont i magen och ångest över den närmaste tiden. Blir det skola eller jobb? Om det blir skola, kommer jag få ihop allt då.. pendla 4h om dagen, ha råd att bo i denna lägenhet, klara av allt plugg? Om det inte blir skola, kommer det gå ihop med ekonomin nu när det ser mörk ut på jobbet. chefen hade ett möte idag om att vi måste dra ner på personalkostnaderna = vikarierna ligger risigt till.... Jag hatar denna ångest, visst jag vet att det alltid löser sig på något sätt men jag vill inte behöva leva osäkert hela tiden.

Ikväll skulle jag vilja har en godispåse och bara mysa i soffan!

hej

hallon

Jag blir förbannad på datorer, jag har absolut inget tålamod då de kommer till tekniska saker. de ska bara fungera!!
Fick en tydlig instruktion hur jag skulle fixa datorn men sedan då jag gör exakt så som brorsan sa, tror ni det fungerar?? öööööööööööööh nej. jävla skit!!!!!!

hm, har funderat på en sak. vad är det med killar och ändra på sin röst beroende på vart de är (vem de är med)
Självklart förstår jag att de inte vill prata med sin gosigaste röst om de är med sitt killgäng men då behöver de väl inte prata gosigt när man är ensam heller? går det inte att hålla sig till samma tonläge hela tiden och inte beroende av vem man umgås med ? Visst är de klart att man ändrar lite om man kanske är med ett barn eller så och att man ändrar tonläge beroende på om man är glad/sur osv. Men att det ska vara så stor skillnad. Brukar inte killar vara bra på att stå upp för sig själva och inte "ta skit".. haha.... Vissa kan ju gå så långt att man tror han aldrig har pratat med en förut, helt okänd blir man. Sånt kan man ju bli förbannad över. annars skrattar jag hur roligt de låter när killar ska göra sig till och låtsas vara coola. Nu syftar jag inte på någon speciell. detta är bara något jag har funderar på ibland =)

För övrigt är jag glad idag, om någon trodde nått annat ;)

kram

stress

Jag blir less på att det är omöjligt att få tag i nån människa som kan något om utbildningen jag vill gå.... svara i telefon!!
Börjar känna mig väldigt stressad och oplanerad.. vill veta hur det blir!

OJ vilken helg. Vilken kräftskiva! En sak är säker att jag aldrig mer kommer sitta bredvid Petter då man ska dricka nubbar. haha.. Det blev kanske lite väl mycke och jag hade lite ångest dagen efter men så roligt det var!! Fint väder, roliga lekar, bra sällskap och underbart god middag! Tog inga bilder själv men ska försöka få tag i någon som tog kort!

Nu har jag ställt till rätta vissa saker och det känns toppen, ska ta tag i resten av mitt liv också! =)

åter till telefonen, hejs!

Tankar

Ibland kommer dessa hjärnspöken fram. Även fast jag inte vill tänka så och har ingen anledning till det så kommer tankarna smygandes. dåliga tankar som jag egentligen vet inte är sanna men endå ploppar de upp i skallen. Varför är jag orolig för att släppa efter helt, eller ska jag kanske inte det.. är de bra att vara på sin vakt.. men de vill jag inte va.
Tur att jag är envis och vill vinna över de dåliga tankarna.


Nu är det bara två arbetsdagar kvar innan de är helg. Känns bra, kräftskiva på lördag som jag ser fram emot!

Har haft ständig huvudvärk hela veckan. börjar bli lite drygt!

kram

Love

Jag har haft världens bästa vecka! Bästa vädret, Bästa sällskapet och bästa stämningen! Jag har lämnat ifrån mig mobilen, omvärlden och bara njutit av ledigheten!! Jag svävar på moln och känner mig verkligen lycklig!
Finns inte så mkt mer att säga än att jag mår underbart bra! bildblogg tror jag att jag övergår till!




Bästa bästa bästa veckan!!
Hoppas nu på kräftskiva på lördag!! De kan bli grejor det!!

KRAMAR


RSS 2.0