Let's Dansa!

Let's Dance ikväll.. blir spännande att se!!

Gjorde av med lite pengar på stan igår.. När man är lite nere så är nästan den bästa medicinen att shoppa snygga kläder!! Hittade två tunikor och en snygg b-h!

Kollade på dokumentären på 3an igår om världens fetaste man..500-600kg vägde han... så fruktansvärt äckligt... han sa att han gick på diet och försökte gå ner i vikt men under tiden programmet gick kom de fram från människor runt i kring han att han tjänade så mycket pengar på att vara världens fetaste så han gjorde inte så mycket för att gå ner i vikt...  det fanns så många som ville göra reklam om han och med han... det skumma var att han var inte alls sjuk.. hade bra blodvärde och hjärtat slog på bra,... läkaren sa att vissa personer "tål" fetma och andra inte...  Känns bra att man har lite självdisiplin så man inte äter vad som helst hela tiden och tränar regelbundet!!

Att svepas med av en förälskelse kräver inte särskilt mycket mognad eller vuxenhet. Det svåra är att kunna stå för sin kärlek, trots ambivalens, svårigheter och frestelser att fly till något lättare.

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0