That´s just me

Läs det! En mix av detta är jag! (Taget från Minatecken.se)

Fiskarna - Pisces (19 feb - 20 mars) Vatten

Det sista tecknet i zodiaken. Fiskar är ofta världsfrånvända, drömska och andliga individer. De är ovanligt känsliga älskare, som omfattar mycket av den visdom de andra tecknen står för. Fiskar är även mjuka. lätta att ha att göra med och mycket charmiga. De har nämligen haft tid att mogna och ta fram det bästa ur de andra astrologiska tecken. .

Positiva egenskaper:
Ödmjuk, medlidsam, förstående, världsfrämmande, lättrörd, anpassningsbar,
lättpåverkad, vänlig, intuitiv, mottaglig
.

Negativa egenskaper:
Obestämd, på gränser till likgiltig, hemlighetsfull, blir lätt förvirrad,
har svårt att klara den praktiska sidan av livet, viljesvag, obeslutsam
.

Karaktär:
Fiskar är fantasifulla, lyhörda älskare, och de är attraktiva för de flesta människor, men passar enbart ihop med ett fåtal. De är styrda av poeternas och tolkarnas tecken, tecknet som står för sann kärlek, trohet och inre frid

Här, i slutet av det astrologiska spektrumet, har de sett det mesta. Fiskarna är känsliga och sårbara och har inte något skyddande skal. I brist på detta skyddshölje döljer Fiskarna ofta sina äkta känslor och spelar en livets teater. Och trots att de är blyga, dras många av dem till teatern och blir utmärkta skådespelare med stor intuition. Fiskar har lätt för att känna medlidande med de sjuka och svaga. Osjälviskt hjälper de alla de kan, var, när, och hur som helst. Fiskarna är förvirringens och otillfredsställelsens tecken. Den som söker svar och aldrig får dem. Den som är utan rast eller ro, ständigt på drift och ständigt prövande nya vägar. För Fisken hänger allt
liksom i luften, och tillvaron är närmast kaotisk. Obesvarade frågor, osäkerhet och hjälplöshet hör tecknet till.

Fisken är den som alltid hoppar från punkt till punkt och prövar vad helst som är okänt. Det är svårt för Fisken att slå sig till ro med något, för snart kommer känslan att det inte är riktigt rätt, att något bättre finns bakom hörnet. Fisken är snäll och förlåtande, ger gärna efter för omgivningen. Självutlämnande intill självförintelse och saknar en fast grund att stå på. Den irrande, letande. "Jag vet inte", säger han, och "Jag kan inte".

När det gäller kärlek så söker han ett ideal, men blir besviken när det inte stämmer. Han söker stabilitet, men samtidigt vill han ha någon som inte håller honom fast. Han är trogen, sviker någon honom ser han ingen anledning till att hämnas.




Kinesiskt horoskop - Draken

Drakar är fulla av vitalitet och liv. Alltid på väg, drar de sitt trogna band av beundrare efter sig. Drakar är egoistiska, egocentrerade, krävande men också givande.

Drakar är stolta, direkta och laddade med höga ideal som de alltid försöker att leva upp till. De försöker leva sitt liv storslaget. När en drake gör något, gott eller ont, kan du vara säker på att det inte förblir osett. Drakar skapar nyheter.

Det är nästan omöjligt att vinna en argumentering mot en drake. De förgör alla som utmanar dem. Har du väckt en drakes vrede, kommer de att förfölja dig i många år.

Drakar är väldigt lojala mot sina vänner och sin familj. När de behöver drakens hjälp kommer den att finnas där. De är inte sentimentala eller romantiska - de tar de helt enkelt för givet att alla älskar dem. Det är svårt för dem att dölja sina känslor, de försöker inte ens.

Drakar är inte hemlighetsfulla av sig, så förvänta inte att de behåller en hemlighet för sig själva. Drakar talar från sitt hjärta och är alltid uppriktiga. Deras sätt kan förefalla bryskt och direkt men de försöker helt enkelt bara få saker och ting att röra på sig. Drakar behöver en mening med livet, något att slåss för, ett mål att uppnå. En drake utan mål är en sorglig syn!

Drakar tycker att de själva är väldigt starka. De tar ofta åt sig mer än de kan svälja. När detta händer är de för stolta för att be om hjälp och kommer att köra slut på sig själva. Drakar kan göra många saker bra. De kan bli artister, politiker, doktorer. När en drake väljer rätt karriär kommer de att bli framgångsrika. De kan inte hjälpa att de är vinnare!

I kärleken är draken sällan förloraren utan mer ofta den som krossar andras hjärtan. Drakar gifter sig inte ungt och är oftast nöjda med att leva singel. Drakar kommer alltid att ha många beundrare och vänner som kan hålla dem sällskap. Men drakar är riktiga mjukisar och kan bryta ihop om de förlorar sina beundrare.

Kärleksmatch - Passar bra med: Draken är en utmärkt äktenskapspartner för den ömhjärtade råttan, som kommer att göra allt draken ber henne om som tack för ett välfyllt skafferi. Den fridfulla kaninen kompletterar draken väl.

Den redbara och uppriktiga tuppen behärskar konsten att handskas med draken och med lite tagande och givande från båda sidor kan man nå fram till en harmonisk lösning. Den kloka och listiga apan ger en bra grund åt draken att stå på. Båda är ambitiösa och kommer att bistå varandra.

Kärleksmatch - Passar ganska bra med: Det är mycket sällsynt att två drakar blir kära i varandra, men skulle det trots allt hända kan det bli något alldeles extra.

Kärleksmatch - Undvik: Oxe och drake kommer att strida om huvudrollen både hemma och borta. Båda är födda till ledare, men förstår inte varandra alls. Dessa båda respektingivande djur kan slita varandra i stycken.



Numerologi - nummer ett - Ledaren


Inriktning:
Att lära sig självständighet.
Möjligheter: Att leda eller starta projekt.
Nyckelord: . Populär. Självisk. Egoistisk. Dominant. Tyrann.Ledare. Initiativtagare. Självstartande. Upphovsman

Positivt:
Ettor är energiska, beslutsamma och djärva. De föredrar handling framför tänkande. De vill förbättra sitt liv och kan genom sin koncentrationsförmåga inrikta sig helt och hållet på det de vill ha. De vill agera, inte vänta, och de tycker inte om att bara stå och se på. Det bristande tålamodet kan vara ett problem för dem. Ofta är de ambitiösa och har ledarbegåvning. De kan fatta snabba beslut men uppskattar inte om någon annan ändrar på dem. De är säkra på sin sak och har ett rättframt sätt. Ibland har de svårt att samarbeta och arbetar bäst på egen hand, även om de brukar vara populära bland sina arbetskamrater. I affärer är de trygga och självsäkra och löser problemen på egen hand. Originella, modiga och djärva som de är tycker de inte om motstånd och undviker det om de kan.

Negativt
: Ettor är aldrig nöjda med vad de uppnår och de kan vara otåliga. De förstår sig inte på människor som av naturen har svårt att komma igång med saker och ting. De kan känna obehag inför analys av det egna psyket och har svårt för att acceptera kritik. De avskyr att gräla och för att undvika detta kan det hända att de uppskjuter att omsätta en idé i handling, vilket kan göra dem extremt frustrerade. I kärlek kan ledarförmågan svika dem.
Exempel på ettor med de positiva egenskaperna ledarskap och mod är Michail Gorbatjov och Lech Walesa.


Kärleksmatch för Fiskarna

Du är en obotlig romantiker med rosafärgade glasögon som ofta hindrar dig från att se klart. När du träffar någon och blir förälskad så är dina förväntningar skyhöga, nu äntligen ska allt bli perfekt! Så blir du besviken efter ett tag, självförtroendet går ner i botten - tills du hittar nästa underbara person.

Hahaha, finns det nått hopp för mig eller?? hahahha

Okej man kanske inte ska ta allt detta så seriöst... men det stämmer ju faktiskt in ganska bra trots allt.... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0